Nepatikėsiu,kad yra monitorius nuo kurio akys nevargsta Jaroslavai,dirbdamas kompu,nepamiršk mirksėt, daryt pertraukas ir bent kelioms sekundėms nukreipt žvilgsnį į horizontą
Nėra nieko neįmanomo,būna tik per mažai noro arba pastangų.
Meda.Forester rašė:Nepatikėsiu,kad yra monitorius nuo kurio akys nevargsta Jaroslavai,dirbdamas kompu,nepamiršk mirksėt, daryt pertraukas ir bent kelioms sekundėms nukreipt žvilgsnį į horizontą
tai žinoma, bet su sanu TN matrica nepavargsta o su nauju tai jo, iki šiol nepripratau.
Meda tu paskaityk ka Notoriuos parašė - yra tokie monikai. Taip yra ir už 2000-3000 Lt
Meda.Forester rašė:Nepatikėsiu,kad yra monitorius nuo kurio akys nevargsta Jaroslavai,dirbdamas kompu,nepamiršk mirksėt, daryt pertraukas ir bent kelioms sekundėms nukreipt žvilgsnį į horizontą
tai žinoma, bet su sanu TN matrica nepavargsta o su nauju tai jo, iki šiol nepripratau.
Meda tu paskaityk ka Notoriuos parašė - yra tokie monikai. Taip yra ir už 2000-3000 Lt
Pasakos.Nėra tokių.Akys darbui su monitorium nepritaikytos,kad ir 10 tūkst kainuotų.Bet,aišku,vargs mažiau.Bet vistiek vargs
Nėra nieko neįmanomo,būna tik per mažai noro arba pastangų.
na vargs tai aišku, bet aš kalbu apie net skausmus. Pvz su senu Samsung 7 metus ir mano toliaregistė sumažėjo 0.5. Prieš tai su kineskopu sedėjau - blogėjo kas met. Paprasta ar ne
Kad ir kokį monitorių turėsi, juk gali pasireguliuoti ryškumą, kuris daug ką ir duoda mano manymu. Nes kai nusipirkau loptopą, tai pradžioje labai pavargdavo akys, o pamažinus ryškumą pagerėjo reikalai ...
Sakykite, geriau monitoriu jungti su vaizdo plokštė per HDMI ar per DVI?
ir dar klausymas - geriau viena laida Display port (DP) -HDMI, ar laidas DP+DP ir adapteris DP-HDMI?
jaroslavas rašė:Sakykite, geriau monitoriu jungti su vaizdo plokštė per HDMI ar per DVI?
ir dar klausymas - geriau viena laida Display port (DP) -HDMI, ar laidas DP+DP ir adapteris DP-HDMI?
Moniką pirkti tik su DVI jungtimi, jokių D-SUB ir pan. ir Jungti prie kompo tik per DVI!
HDMI labiau skirtas video ir garso perdavimui į teliką.
aha, dėkui. Monikas turi ir DVI, ir HDMI. O kas jei naudosiu su HDMI?
O notebook gavo dideli monika ir juos sujungti galiu arba per sena DSUB, arba HDMI-DVI arba HDMI-display port. Kaip teisingai?