Domina kazkas tokio

kad cia jau fisheye'us su tokiais milimetrais... noretus ilgesnio galo ir sviesos daugiau galetu but... prikista tokiu nereikalingu funkciju, kaip du ekranai ir tiek... kiek suprantu cia pritaikyta one.lt mergikem paciom save vonioj nuogoms fotografuotis...vidmukas rašė:na toks gal ir geras, bet jis kiek didokas, t.y. į kišenę kelnių neįsidėsi jau.
aš tai prisiskaičiau apie Samsungą Pl 100. manau jį artimiausiu metu teks imti.
che che chehipy rašė:kad cia jau fisheye'us su tokiais milimetrais... noretus ilgesnio galo ir sviesos daugiau galetu but... prikista tokiu nereikalingu funkciju, kaip du ekranai ir tiek... kiek suprantu cia pritaikyta one.lt mergikem paciom save vonioj nuogoms fotografuotis...vidmukas rašė:na toks gal ir geras, bet jis kiek didokas, t.y. į kišenę kelnių neįsidėsi jau.
aš tai prisiskaičiau apie Samsungą Pl 100. manau jį artimiausiu metu teks imti.
nusipirkau Fujifilm FinePix S2800, beveik toks pats kaip ir paminejai, esu tikrai labai juo patenkintasStentor rašė:kokios nuomones apie toki aparata?
Fujifilm FinePix S2950
http://www.fotolita.lt/flypage/fotoapar ... s2950.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kai pirstels prezidentas, net neber ka pridurt... Jarka, persiskaityk ka parasai, tada spausk "siusti"... o siaip galima bent jau paziuret kas ten per "senukas"? pagal tave dabar iseina, kad senas aparatas su 6 mlj tasku visada geriau uz nauja su 14 mlj ir uz 570 lt, neziurint i jokius kitus parametrus ir gamintoja...jaroslavas rašė:nepatariu pirkti su batareikom...
o toks už 570 lt fotkins tikrai prastai, nors ir 14 mln
Man senukas su 6 mln tašku tikrai bus geresnis