http://www.subaruklubas.com/index.php
PM pakankamai efektyvus dalykas, jei vartotojui išties svarbu dalyvauti forume, kuriame renkasi būtent tokie patys vairuotojaijaroslavas rašė:jie nenori, kategoriškai. Matai aš idėjau kad subaru klubas draugai, o iš jų pusės - tik žemina., šalina nuorodos ir pan.
Bet aš darau kitaip - siunčiu i PM apie mūsų egzistavimą. Dar tu šaunuolis - drasiai dedi nuorodos ir kol kas nešalina. Kol kas sunkiai, nauju Foriku savininkai kažkaip sedi ten, matyt susibendravo tarpusavyje. Na nieko, kol kas jie tik internautaiKažkaip netikiu kad atvažiuos i susitikimus
Na taip, bet jei atvirai, tai dar nė vieno nemačiau su forester rėmeliais... na tik Jaroslavo, ir tai kai pas mane atvažiavovicinas rašė:mano nuomone mums kad tik su esamais dalyviais susitvarkyti,kiek ju yra,o aktyviu gal 10-15%.o zmones kas nores manau mus susiras,dar lipdukus uzsikabinsim,dar vizitkes,numeriai-ko gero reklama pakankama.
Na va...tai kur tu juos pamatysijaroslavas rašė:su remeliais šiai dienai yra tik 5 Forikai, Lietuvoje :sorry: