Negalėjau atidaryti Foriko iš pultelio

techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.

Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Auto: Kia e-Soul, Caravelle
Mobilus: +47 47732451
Susisiekti:

Negalėjau atidaryti Foriko iš pultelio

Standartinė jaroslavas »

Papietavus, ateinu prie Foriko, spaudžiu ant pultelio-rakto atidaryti - tyla. Daug kartu padariau *- tyla. Uždaryti * irgi tyla. Nubegau namo paimti atsargini rakta - irgi tyla. Patikrinau elementus - geri. Tada su WD40 pagalba atidariau durys ir bandau užvesti - lyg užsivedė, bet su trukčiojimais ir sirena pradėjo kaukti. Antra karta neužsivedė, o sirena kaukia. Patikrinau akuma - gerai viskas, tuo labiau naujas. Ištraukiau signalkės instrukcija - suradau kodus kurie išjungia signalkė. Po kančiu pavyko išjungti. Pakeliui į servisą sustojau parduotuvėje, norėjau uždaryti su rakteliu, ir netyčia paspaudus uždaryti mygtuka - suveikė, visaks gerai. Ir iki šiol dirba.
Kas tai buvo? UAB Autokodas sakė kad tai vadinasi "auto pametė rakteli", tipo neranda bangų ant kuriu dirba raktas su auto.
Ir Subarikams buna dažnai :shock:
tada prisimeniau , kad per 3 metus man kokius 5-6 kartus reikėjo pamaigyti atidarymo mygtuka. Ir net viena karta nuvažiavau i servisa, tipo elementas geras, o ne visada iš pirmo karto suveikinėja. Tai gaunasi kad pabėga bangos :???:
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
Eckaa
Forumo dalyvis
Auto: subaru forester 2.5 AT us 2008
Valstybinis numeris: FRZ 080

Re: Negalėjau atidaryti Foriko iš pultelio

Standartinė Eckaa »

man taip pat sis atvejis buves kelis kartus.ar tai pabega bangos ar kondensato gauna,na velniai zinau,bet faktas ,kad buve `!``
kikimoro
Forumo dalyvis
Auto: subaru

Standartinė kikimoro »

tau elektra gliucina del led'u
jie suvartoja maziau elektros uz paprastus , tai ir gaunas kazkur perteklius :)
JDM SF5
Vartotojo avataras
Giedrius-Gmc
Forumo dalyvis
Auto: VW Passat '08 2.0 TDI DSG

Standartinė Giedrius-Gmc »

Man irgi buvo, kad neveike. Vienu atveju batareika pakeite, kitu perprogramavo rakta Autoeerdve.
Treciu buvo geriausia :valio: man regis esu ir forume aprases.
Ziema ryte uzrakinau masina, viskas ok, po pietu neatsirakina niekaip...
Pasirodo blogai buvo uzdarytos galines dureles, bet kadangi uzsale, tai laikesi. Diena atsilo, siek tiek prasidare (vos matomai) ir viskas, masina supranta, kad durys atidarytos ir nera ko dar atidarinet :valio:
Tereikejo jas pastumti ir viskas ok :)
Vw Passat'08 2.0 TDI DSG
vidmukas
Forumo dalyvis
Auto: chevrolet volt
Susisiekti:

Standartinė vidmukas »

buvo ir man kažkada nenorėjo pultelis veikt, bet pasikeičiau abiejų pultelių batareikas ir viskas veikia kuo puikiausiai.
kikimoro
Forumo dalyvis
Auto: subaru

Standartinė kikimoro »

aisku kartais padeda spynu neuzsalantis skystis tokiu atveju :) kai salta>pliusas>salta
man zmonos masina grybavo, tas sudelis suveike iskarto - nes i spynele patenka dregmes, is vidaus durys pasyla, is isores salta, ir pastingsta, traukes susala ir kirdyk
JDM SF5
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

tipo purkšti i užvedimo spynelė?
Vartotojo avataras
azart
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester

Standartinė azart »

jaroslavas rašė:tipo purkšti i užvedimo spynelė?
I duru spynele ;)
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

aaa, bet ne į tema
Vartotojo avataras
saulenas
Forumo dalyvis
Auto: Legacy III
Mobilus: +37069995377

Standartinė saulenas »

panašioje situacijoje ir man teko pabūt. nuvažiuoju i maxima (pramonės kaune) gryžtu neveikia sigaleika, ateina šeimininkas greta stovinčios mašinos ir pas jį neveikia, o jis ir sako man šitoj vietoj ne pirmą sykį taip tipo kažkur netoli "auksarankiai" skanuoja sigaleikų kodus, tada jis atsirakina su raktu ir su kaukiančia nuvažiuoja kelis šimtus metrų ir tada pradeda veikt, pabandau ir tikrai su rėkiančia išvažiuoju iš maximos aikštelės ir pradėjo viskas veikt.
Virgis75
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T

Standartinė Virgis75 »

saulenas rašė:panašioje situacijoje ir man teko pabūt. nuvažiuoju i maxima (pramonės kaune) gryžtu neveikia sigaleika, ateina šeimininkas greta stovinčios mašinos ir pas jį neveikia, o jis ir sako man šitoj vietoj ne pirmą sykį taip tipo kažkur netoli "auksarankiai" skanuoja sigaleikų kodus, tada jis atsirakina su raktu ir su kaukiančia nuvažiuoja kelis šimtus metrų ir tada pradeda veikt, pabandau ir tikrai su rėkiančia išvažiuoju iš maximos aikštelės ir pradėjo viskas veikt.
fainos signalizacijos, kai neatjungus galima važiuot... Ir auksarankiai čia mažiausiai kalti, nes ne kartą straipsniai buvo, kad veikia radijo stotys, kurių dažniai nesureguliuoti...
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

Virgis75 rašė:
saulenas rašė:panašioje situacijoje ir man teko pabūt. nuvažiuoju i maxima (pramonės kaune) gryžtu neveikia sigaleika, ateina šeimininkas greta stovinčios mašinos ir pas jį neveikia, o jis ir sako man šitoj vietoj ne pirmą sykį taip tipo kažkur netoli "auksarankiai" skanuoja sigaleikų kodus, tada jis atsirakina su raktu ir su kaukiančia nuvažiuoja kelis šimtus metrų ir tada pradeda veikt, pabandau ir tikrai su rėkiančia išvažiuoju iš maximos aikštelės ir pradėjo viskas veikt.
fainos signalizacijos, kai neatjungus galima važiuot... Ir auksarankiai čia mažiausiai kalti, nes ne kartą straipsniai buvo, kad veikia radijo stotys, kurių dažniai nesureguliuoti...
gerai pagalvojus, sudėjojau kad mano kiek\me ir yra kažkas negerai su radijo dažniais. Nes ir prieš tai kieme gliučino, bet trumpam. Dėkui visiems už info
Vartotojo avataras
m@k@s@s
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester 2.0 MT 98
Susisiekti:

Standartinė m@k@s@s »

Kai paspaudi ir neveikia pultelis - pradžiai reikia aplinkui apsidairyt ar kas nors nedaro prikolo. Laikant Elitos, Gnomų ir kt. signalkių pultelį nuspaudus - dalis aplinkinių (kur siakia pultelio signalas) nebeveikia - neorodo jokių gyvybės ženklų.
vidmukas
Forumo dalyvis
Auto: chevrolet volt
Susisiekti:

Standartinė vidmukas »

iš Ispanijos laikų.
turėjom mersą su afigieną signalizacija (koretelė papildomai nuo žulikų)
tai prie kiekvieno valstybinio pastato negalėjau mašinos užrakint, jau nekalbant apie atrakinimą.
o jei ir atsirakindavai tau užkurt vienas vargas, bet gerai kad apsauga suprainga buvo paleisdavo mašiną nuo signalkės
Vartotojo avataras
Giedrius-Gmc
Forumo dalyvis
Auto: VW Passat '08 2.0 TDI DSG

Standartinė Giedrius-Gmc »

Siaip nesuprantu, kaip gali vaziuoti kaukianti masina, nebent signalizacija be imoblaizerio (dar buna tokiu?).
Kitas dalykas, pvz man Autoerdve minejo, kad Savanoriu pr. prie Rimi labai prastai veikia Subaru signalizacijos...
Vw Passat'08 2.0 TDI DSG
Skelbti atsakymą