O kaip reikėtų suprasti, kad mano kompe su OS WIN 7 64 bit, gadgetas, rodantis magistralės apkrovimą niekada nerodo, kad išnaudojama 100 proc. ramų,(viso 2x2 gb) maksimaliai apkrovus tempia iki 50-60 proc. Vaizdo plokštė neintegruota, savo 1 gb.ramų turi. Ar aš ką ne taip suprantuArūnas rašė:Dalis RAM'o rezervuota video kortai. Pas mane 8GB RAM'o ir visas dedikuotas sistemai, nes video korta turi savo.
Gali būtiGorbas rašė:Pagal tavo kompo reitingavimo indeksą (kuris = 5,4), tai sakyčiau, kad kompas pas tave bando naudoti būtent Intelinę videškę, o ne NVidia. Nes tavo kompo reitingas turėtų būti nemažiau kaip 7,0. Pabandyk pasiknaisiot BIOS'e, kažkur turėtų būti galimybė atjungti vidinę motininės videškę.
O kaip tu matuoji, kad maximaliai apkrauta? Ka naudoji, kad 'apkraut'?Džiugintas rašė:O kaip reikėtų suprasti, kad mano kompe su OS WIN 7 64 bit, gadgetas, rodantis magistralės apkrovimą niekada nerodo, kad išnaudojama 100 proc. ramų,(viso 2x2 gb) maksimaliai apkrovus tempia iki 50-60 proc. Vaizdo plokštė neintegruota, savo 1 gb.ramų turi. Ar aš ką ne taip suprantuArūnas rašė:Dalis RAM'o rezervuota video kortai. Pas mane 8GB RAM'o ir visas dedikuotas sistemai, nes video korta turi savo.
taip taip, pasakei ir prisnigoForrr rašė:...
P.S. Aš nežaidžiu žaidimų, tai sūnaus užsiėmimas