Variklio galva

techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.

Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Skelbti atsakymą
Pasaka
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: Forester

Variklio galva

Standartinė Pasaka »

Sveiki,
Forester 2,0l ne turbo 2001m. Kaip galima patikrinti ar galva gera ir tarpinė nepramušta.
Man vieni sakė jai ryte atsukus, radiatoriaus propkę neturi išleisti jokių garsų ar tai tiesa.
Jai tarpinė tai pučia vėsų orą į saloną.

Ačiū.
Pasaka

Re: Variklio galva

Standartinė Pasaka »

Buvo taip pradėjo leisti antifrizą, pro pompą aš ją pakeičiau aišku ir diržą ir guolius.
Pavažinėjus viena diena girdžiu, kad ventiliatorius dirba beveik ištisai, šitą orą pučia.
Tada vienas man pasakė, kad termostatą reik pakeisti, nuvažiuoju pas tuos pačius meistrus.
Jie taip paspaudo šlangą ir sako, gali būti galva trūkusi, sako ar ryte atsukus radiatorių girdisi kokie garsai.
Aš sakau nepastebėjau, tada jie man pakeičia termostatą ventiliatoriai nustojo suktis tik kaip gerai įkaista.
Bet po keitimo ryte atsukus radiatoriaus dangtelį sugurguliavo aš pagalvojau, gal dar ne nusiorinęs radiatorius pavažinėjus kitą ryta.
Atsukus padaro pšik.. o jie sakė, kad jokio garso neturi būti tai ar tai tiesa tai nežinau, nes važinėjau visa laiką su TDI Audi,
Benzino neturėjau tai ir nežinau kaip ten turi būti, pas draugą japonas Nissan D. tai atsukus jokio garso nedaro, o kaip ten su benzinu turi būti tai ir nežinau.
Pasaka

Standartinė Pasaka »

Bet, jai kamštis blogas tai ar į išsiplėtimo bakelį antifrizas grįžinėtų, nes ryte jo būna tarp min. ir max.
O pavažinėjus normaliai jo pasidaro virš max. bet nedaugiau ir dar pastebėjau, kai ventiliatorius įsijungia ir atvėsina.
Tai šlanga paminkštėja, tai gal ten viskas gerai yra, net nežinau.
Einimas
Auto: SF Forester
Mobilus: +37067509969

Standartinė Einimas »

Pagal tavo aprasyma viskas ten gerai, kai prapucia tarpines pradeda i issipletimo bakeli pusti burbulus is radiatoriaus. Kokia variklio rida? Sitios kartos varikliai turi tokia "vaikiska liga 160k-200k km pradeda per galvu tarpines leisti tepala, poto antifriza, poto ir prapucia.
garaziukas
Pasaka

Standartinė Pasaka »

Jo supratau, kad ten viskas Ok. tik išpradžių atrodė, kad ten negerai.
Skelbti atsakymą