Trukčioja variklis

techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.

Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Skelbti atsakymą
wzikas
Forumo dalyvis
Auto: MMC

Re: Trukčioja variklis

Standartinė wzikas »

blemba durna situacija, o pirkejas masina per foruma pirko? Gal ispradziu reikejo paskaityt ka cia pardavejas rase ir ka montavo, nuvezt nors ir Jonui i servisa kad apziuretu. jau matau save kai mano foriku pirkeja icia stumia koki slamsta nujota as iskisau ar kazka panasaus :DD

kaip tik manau forumieciu masinos turetu buti patikimesnes nes visiem ant akiu ir viskas aprasyta cia yra
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Vartotojo avataras
Audronis
Forumo dalyvis
Auto: Subaru OUTBACK
Mobilus: +37061614441
Susisiekti:

Standartinė Audronis »

tasmanian rašė:
sakai kas matesi tas matesi ? Ir nori pasakyt pas tave jis netrukciojo ? Taip pat galinis buferis neremontuotas nemoksiskai ir galines vairuotojo durele visai ne raudonos buvo. Po pirkimo net ziemos nemates fotikas buvo ir padangas i ziemines bekeiciant tik pyst ir domkratas i slenksti sulindo (dar nesiaiskinau kodel). Apie ausinimo radiatoriu isvis patyliu (jau pakeistas). Zinai zmogau tu kita karta pries tobulindamas koki kita automobili pradzioj pasidomek kaip tai daroma profesionaliai o ne imkis saviveiklos. Be to pasiskaicius siame forume supratau kad tau kildavo noras ji parduot kai kazkas subyredavo, ne isimtis reiskia buvo ir si karta.

1. kaip sakau taip ir galvoju
2.virš valandos tą auto apžiūrinėjai kai pirkai ir svaigai nuo jo
3. aš tikrai neslėpiau, kas jam daryta
a. kad pakeistos durelės, ir net foto rodžiau
b. kad priekiniai amortai remontuoti Kaune prieš pusmetį
c. kad pakeisti diržai ir pasakojau visus kuriozus su jais...
d. padangos tikrai buvo vieno sezono
e. ir tikrai netrūkčiojo po diržų pakeitimo.
f. galiniai remontuoti su kapsulėmis prieš 2,5 met.
g. kad dujos dėtos ir kur....................................
......................per valandą daug papasakojau...bet jeigu negana, tai pirk mašiną salone už
2000-4000lt
o jeigu nepapasakojau, vadinasi nežinojau, pats tik diržus pakeičiau, visus remontus darė servise, ir niekas nesiskundė, kad domkratai i slenkstį lenda....
rimtai seni nepyk... neapgavau tavęs, ir nepagalvok kad aš teisinuosi, nes aš jaučiuosi puikiai

P.S. šis autosas ilgiausiai mano turėtas automobilis, kuris palikęs geriausius yspudžius...
tai jeigu jis toks šššš kodėl aš jo nepardaviau anksčiau???

na dabar jau gali rašyti ką nori, nes aš daugiau į postus neatrašysiu, sėkmės tau...
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Auto: Kia e-Soul, Caravelle
Mobilus: +47 47732451
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

Arturas rašė:Reiketu, chebryte, eit i koki kita foruma ir pizdavotis kiek tik norit. Bet cia jau ima uzknist visoks negatyvas per paskutinius pora menesiu... :-E
tai normalu kad atsiranda problemu, tik ne i ta tema rašo nepatenkintas, čia techniniu sprendimu sritys.
Audroni labas, seniai matytas :valio2:
Pardavei ir viskas, daugiau nieko neatsakinėk, nes pradės kabintis prie žodžiu, raidžiu.
Talismann - pirkai sena auto, tikrinai, info gavai ir net per daug. Audronis ne tas kuris meluotu, pažistu ji nuo pat klubo ikurimo ir jis tas kuris pradėjo. Žinant kad pirkėjas gali forume aprašyti jam nėra prasmės meluoti
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis
Auto: zver

Standartinė zzzubarruu »

jaroslavas rašė:
Talismann - pirkai sena auto...
:DDD
jaroslavai, tundra tu, ne talismann o tasmanian!
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis

Standartinė zzzubarruu »

As Audroniu tikiu.
mu ha ha ha ! ! !
tasmanian
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: Forester
Valstybinis numeris: DRC 015
Mobilus: +37069098298

Standartinė tasmanian »

Deja kai pirkau nezinojau apie si foruma o skelbima radau autopliuse, na kaip bebutu cia lietuva, ir jei kaimyno tvartas dega, smulkmena bet malonu, toks grynas lietuviskas poziuris, o apie lietuviskus autoservisus zodziu truksta, ten ne taiso o gadina, kazkada pamenu inete skaiciau kazkokia statistika anot kurios 70% darbu atliktu servise yra absoliuciai nekokybiski, o kas liecia visokius druskininkiecius ir alytiskius pakabos aukstinimo specus, duodu kepure prisikt kad zodis fizika jiems yra nelabai zinomas. Jei kas nesupras ka norejau pasakyti, tai visas pakabos veikimas pagristas fizikiniais desniais ir jei kazka padarai ne taip tiesiog tai neveikia.
Beje tokie servisai kaip megamesta, ausegra, autoja, martonas, kelio servisas, autominute yra mano juodam sarase.
O tiesa yra tokia kad lietuvis parduoda masina tada kai ji sugenda, ir jei imanoma paslepia defekta ir dziaugiasi laimingai prastumes
niekada gyvenime nedarysiu triju dalyku:
1. Nepirksiu prancuziskos masinos
2. Nepirksiu lietuvoje vazinetos masinos
3. Nepirksiu BMW
Vartotojo avataras
goild
Valdyba
Auto: Subaru Forester 2,5X
Mobilus: +37065079640

Standartinė goild »

Pirkau siandien duonos kepala,atsinesiau namo ,o jis neskanus ,nu blin ryt eisiu piketuot prie kauno grudu ,kad xrenovus miltus daro.
Kai pardavineju masinas paprastai nieko nesakau -ziurek pats ir viskas ,masina vaziuoja ,kas patinka nepatinka aiskintis reik paciam .
As kompuose nei velnio nesuprantu ,tai kai perku paprasau ,kad man padetu kas supranta .
O pas fori juk rudziu davikliu irgi nestovi
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
Vartotojo avataras
Dovis
Forumo dalyvis
Auto: Subaru..
Valstybinis numeris: HEK 474
Mobilus: +37060545639

Standartinė Dovis »

goild rašė:Pirkau siandien duonos kepala,atsinesiau namo ,o jis neskanus ,nu blin ryt eisiu piketuot prie kauno grudu ,kad xrenovus miltus daro.
Kai pardavineju masinas paprastai nieko nesakau -ziurek pats ir viskas ,masina vaziuoja ,kas patinka nepatinka aiskintis reik paciam .
As kompuose nei velnio nesuprantu ,tai kai perku paprasau ,kad man padetu kas supranta .
O pas fori juk rudziu davikliu irgi nestovi
+1
Naujas mano numeris: 868244522 :)
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

tasmanian,visiskai pritariu tau del sevisu darbo kokybes,del tos priezasties,stengiuosi,kiek tai leidzia aplinkybes,viska daryti pats,tada nereikia nieko kaltinti ir nervus gadinti. o kas liecia Audronio forika,tai sutik,kad ne nauja automobili pirkai,todel nevertetu tiketis is jo patvarumo,kaip is naujo.Gal gedimas jau buvo cia pat,bet tau perkant dar nepasireiske,todel pardavejas ir negalejo tau pasakyti,kad yra kazkokia problema,o tau isigijus,bac ir islindo.Tai yra senu daiktu ypatybe,gesti neprognozuojamai.Beje,as taip pat litovcas,bet nesu nei vienos masinos pardaves,kad ir kokia ji pavargus bebutu :smile:
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
tasmanian

Standartinė tasmanian »

Taip sutinku pirkau ne nauja masina tik pikta kai gedimai pasipila staiga, per menesi po pirkimo man ji taip pabyrejo kad ispudis tikrai ne koks liko. Beje ka norejau pasakyti apie lietuvius, pvz vokietijoje masinos spidometro atsukimas kriminalinis nusikaltimas, taip pat ir daugumoje europos saliu. Dar kas idomu perkant naudota auto is uzsienio kad gali drasiai sest ir varyt technine ir 99% kad praeis, ko tikrai nepasakysi apie masina vazineta lietuvoi. Beje is zodziu "Sveiki, pirmiausiai, didele uzuojauta zmogui, kuris pirko mano forika..." na komentaru nereik.

Beje tema buvo apie trukciojima :tech: Aprasysiu gedima: vaziuojant benzu, to trukciojimo gal ir nesijaucia labai smarkiai bet toks ispudis kad vienu metu arba purkstukas nesudirba arba kibirksties nera, vaziujant dujomis susitampo isties stipriai ir suveikia duju pasibaigimo daviklis "tipo dujos baigesi". Mintis mano tokia jei tas daviklis veikia kai baigiasi dujos tai jis registruoja arba slegio nebuvima arba vakuma. O vakumo susidarymas dujinei sistemoi mano galva imanomas kai nesudirba dujinis purkstukas. Kiek zinau dujiniai purkstukai dirba atkartodami benzininius tik skiriasi ju veikimo laikas (ilgiau atidaryti ir pan), taigi prielaida kad vis tik kaltas kompas kuris ir valdo minetus benzininius purkstukus pagal apsukas, liambdas (2) , oro srauto matuokle ir dar velniai zino ka. Teoriskai liambdas atmetu, jos atsako uz misinio riebuma, o vat del oro srauto matuokles net nezinau :???: Nors kito masinos pvz Mitsubishi puikiai vaziuoja su parejusiom oro srauto matuoklem tik ryja daug kuro, nebent sakyciau kad ten numirus matuokle ir kompas jos nemato o pas mane bevaziuojant staiga dingsta kontaktas ? Gal dar yra koks nelaimingas zmogus arba kas nors gali pasidalint mintimis nuo ko pradet ieskot ? Kas idomiausia, vakar vazinejau po Vilniu trukciojo, isvaziavau i Sirvintus trasoi keleta kartu susitampe, po darbu vaziuojant namo ne karto :???: . Vaziuojant pirmyn buvo sausa, atgal lijo lietus, sakyciau tikrai kazkokio velnio nekontaktavimas, mintis paprasta, gauna vandens ir atsistato grandine :???:
3. Nepirksiu BMW
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis

Standartinė zzzubarruu »

tasmanian rašė:Deja kai pirkau nezinojau apie si foruma o skelbima radau autopliuse, na kaip bebutu cia lietuva, ir jei kaimyno tvartas dega, smulkmena bet malonu, toks grynas lietuviskas poziuris, o apie lietuviskus autoservisus zodziu truksta, ten ne taiso o gadina
gal uzteks cia triest ir visus kaltint aplinkui.. Lietuva mat nepatinka, nes foris sugedo. tavo mentalitetas matosi ne kiek ne geresnis nei tu kuriuos kritikuoji. tikrai kaip boba.

tema apie trukciojanti varikli.
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
Arturas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: CUG 888
Mobilus: +37065658686

Standartinė Arturas »

Nu kam tas taksas-islaidos nerealiai dideles. Dviratis-vat kur iseitis. Nors si tema buvo apie trukciojanti varikli, bet parejo i blevyzgas. O niekas taip ir nepasidalino savo idejomis, kodel jis bestija trukcioja pas tasmanian.
Vartotojo avataras
jonas72
Forumo dalyvis
Auto: 09' Forester diesel
Mobilus: +37061462722

Standartinė jonas72 »

kad trukčioja variklis ..nu čia viskas aišku ;) o akių nevarto? :?
'09 Forester 2,0 XS Diesel
Vartotojo avataras
saulenas
Forumo dalyvis
Auto: Legacy III
Mobilus: +37069995377

Standartinė saulenas »

sunku pasakyt priežastis dėl ko trukčioja nemačius automobilio, bet iš pasakojimo tai spėčiau kad kažkas negerai su aukšta įtampa (laidai, babina)
tasmanian

Standartinė tasmanian »

Na visko gali buti :? apie tai nepagalvojau, bet kodel tada atsiranda isretejimas dujinei sistemoi ? Nors ne gal as neteisus, reiks detaliau panagrineti kaip ten viskas veikia. Kas dar turi kokiu minciu ?

Beje prie ko tas video taip ir likau nesuprates :???: o del "žinot, aš pasakysiu, kad gali idealiai sutvarkyti parduodamą mašiną, bet vistiek pirkėjui nepatiks tas ar anas." jei prikejui nepatinka jis neperka. Isivaizduok Jonas6x6 tokia situacija nusiperki pilnai irengta buta buta apynaujam name, na tarkim statyta pries 10m ir po pusmecio sutrukineja sienos, nusilupa dazai, persikreipia durys ir sutrukineja stiklo paketai nors pries tai viskas buvo idealu, ar nebutu pikta ?

As manau kad masina turi tarnauti zmogui o ne zmogus masinai !
3. Nepirksiu BMW
Skelbti atsakymą