Bl `2: nu kas per velnias ar dujos lievos ar su iranga negerai ? Dujos Romano 3 kartos lygtais.
Gal dar kam kilo panasiu dalyku ?

Kaip man sake duju iranga priziurinti imone, Orlen degalinese dujose daug dervu, kurios uzkisa filtrus. Reik suprasti, kad tada buvo dar labai sviezios degalines, naujos talpos, pilstymo iranga ir t.t. Vaziavau plauti filtu po 3 uzpylimo. Dabar kartais uzsipilu, bet lyg viskas normaliai, tik su baku Orlen duju 20-30% maziau nuvaziuoju. Stabiliai. Todel nors ir turiu 12Cnt nuolaida Orlen, bet pilu statoile, kur mazesne nuolaida.tasmanian rašė:Kol turejau senuku nuolaidu cekiuku pyliau dujas orlen degalineje ir kas idomu trecia kart isipylus atsirado koks tai trukciojimas nuo 1000 iki 2000 apsuku, 4 kart tas pats o toliau sutrukciojus pradejo persijungineti i benza, nu tipo dujos baigesi, uzsipylus moletu plente baltic petrolium degalineje visa tai dingo, uzsipylus moletu plente neste degalineje iki kaimo ne nuvaziavau o nujojau trukciojancia masina. Vakar pyliau pri juozapo vel viskas gerai.
Bl `2: nu kas per velnias ar dujos lievos ar su iranga negerai ? Dujos Romano 3 kartos lygtais.
Gal dar kam kilo panasiu dalyku ?
O kas ten gali uzlinkti? Kompas?tasmanian rašė:Idomybes baigesi, uzlinko dujine iranga
Gali būti (netgi labiausiai tikėtina) ir dėl pačių dujų kokybės. Pvz. aš niekada nepilu dujų Orlene, nes fuiltrus kaipmat užkemša. Dėl išsijunginėjimo - greičiausiai ir yra užsikišęs filtras. Aš jau kelis kartus buvau nuvaręs išvalyti. Požymiai būtent tokie, išsijunginėja padavus gazo ir truksi. Kartais uždūsta gazo padavus.tasmanian rašė:Na ilga laika durniavo, trukciodavo, atsijunginedavo tipo dujos baigesi, o dabar duju pilnas bakas o nepasileidzia, reiks nuvaryt pas dujininkus, reikia prasyt isimt ta automatika nes ziuriu kuo navarotu daugiau tu labiau jie genda.
Itariu kad del trukciojimo pati iranga ir kalta ir kuro suvartojimas paskutiniu metu tuo paciu vaziavimo stiliumi keitesi 10-18 ltr.
Dar tikrink dujų slėgio davikli, gan dažnai jie grybauja.tasmanian rašė:Na ilga laika durniavo, trukciodavo, atsijunginedavo tipo dujos baigesi, o dabar duju pilnas bakas o nepasileidzia, reiks nuvaryt pas dujininkus, reikia prasyt isimt ta automatika nes ziuriu kuo navarotu daugiau tu labiau jie genda.
Itariu kad del trukciojimo pati iranga ir kalta ir kuro suvartojimas paskutiniu metu tuo paciu vaziavimo stiliumi keitesi 10-18 ltr.
truputitasmanian rašė:Cia tas daiktas kuris statomas uz pukstuku ? na jo reiks paziuret