Sveiki kolegos.Situacija sekanti.Turiu 2004 Outback 2.5L AWP AT(sename kėbule,USA).Su juo nevažinėju,tik laiks nuo laiko prapučiu angas,kad žvirbliai lizdų nesusuktų. :mad: Benzinas bake buvo dar iš gimtinės jau nuo 2008 žiemos(USA).Po kažkurio laiko sumaniau vėl angas prapūsti,o jis,Rapūha,net gyvybės nesiteikė parodyt(mirė akumuliatorius).Tai paėmiau ir įkrovimą atlikau.Vėl aš jį į vietą,ir varikliukas brūkšt ir dirba.Šokau ant kelio padraguot,o jis(Outback) nesibėgėja taip kaip aš noriu;pavaras tik mėto(automatas),apsukos daugiau 4000 neužkyla ir nors tu ką jam.Galiausiai visai užgeso.Aš jį vėl kurt,užsikūrė,bet pagreičio visvien neima.Tai atvairavau kieman,ten dar kiek pabirbinau,bandžiau apsukų užmest(pavarų svirtis "P"),na ir užgeso.Galvoju lai pailsi.Atalakiau šiandy,brukšt,nieko,vėl brukšt-dirba,bet daugiau negu 600aps/min neužkyla.Minutę pabirbina-gesta.Žodžiu taip keturias valandas.

Tuo tarpu,išlupau kuro siurblį iš bako,prapučiau viską kas tik įmanoma,bandžiau ir be filtrų,visvien nieko-birbia ir gesta.Tai čia ir baigėsi mano techninės žinios apie Subaru.

Gelbėkit mieli tautiečiai!

`2: Širdingai dėkavoju išanksto.
P.S.ar nebus čia Jaroslavo ir Vicino burtai? :o :sad: