Stai maniskis http://www.autogidas.lt/skelbimas.html?01.16908557" onclick="window.open(this.href);return false;
Tas turbininis forkikas jau patruke mano aki

Sveikas,cia toks pat kaip Ramuno 555,susurask jo tel.susiskambink ,jis savas vyras tau daug daugiau papasakos kas ir kaip,po Versmes ir Ruklos GM-o tai man tik labai geri prisiminimai apie toki forika.kiesha555 rašė:nu pirmos kartos manau iseitu tikrai uz tokius pinigus geros bukles su n/a mataru, turbo variantas ir iseitu manau gerai paieskojus, bet bukle jau jo butu tikrai blogesne...
stai sis dar pagal mane butu neblogas, aisku reiktu gyvai apziuret
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... /id-145544
Duju dar nedejau, galvosiu gal kai forikui bus daugiau metu arba benzinui sanaudos dideles bus. Zmona su jos vaziavimu i 13 sutelpa, vazineja ne per daugiausiai, kol kas be duju apsieisiu. Ziuresim kas rudeni bus.Vidas rašė:Na tai papasakok Aladdin kaip tavo Forikas važiuoja ? Kokių bėdų - trūkumų pastebėjaiNes ir aš jau pradedu galvot apie tokį variantą
Tiesa, dujas tu vis tik dėjai ar ne ?
Ziurint kokia apsauga. Jei variklio, tai ji pas mane gelezine:) Ir bent jau pradzioje, tikrai i marmalynus tokius kaip jus lendat nelysiu, cia dar reik subresti. Geriau jau kitus ten lendancius iamzinti:)vicinas rašė:kokios gali buti bedos forikui vazinejant po miestanebent kuro sanaudos dideles :-D va kai atleks i pokatuske,tada tai prasides bedos-tai apsauga nuplyso,tai posparni pamete :-D :-D :-D
Amortizatoriai priekiniai po 300 Lt (Bilsteinai), ju keisti nebutu reikeje, jei remontuodami Forika is USA perekupai VIENODUS butu sudeje. Filtrai - Variklio alyvos 12 Lt, AT alyvos 28 Lt, oro (ilgas, Filtron) 22 Lt. Kaladeles keiciau perna, tai nepamenu, priekines atrodo ~100 Lt/kompl. Uz duju iranga mokejau tiksliai nepamenu, galiu supainioti su OBK H6, bet atrodo ~3K (Romano). Jei idomu, galesiu pakelti popierius paziureti tiksliau.igoriokas rašė:prikelsiu tema. nenoriu kurti nauja tad parasysiu cia.
atejo laikas keisti masina ir mastau apie foresteri, (dar pasiziuriu ir i outback'o puse) ir mane domina kokios ligos (dazniausi gedimai, su detaliu ir darbu kainomis) ir ar brangi eksploatacija (keik kainuoja filtrai, amortai, kaladeles ir tt) rusiuosiu isleisti iki 20k lt bet cia jau su duju yranga.
is anksto dekoju
Sveikas Igoriokas.igoriokas rašė:prikelsiu tema. nenoriu kurti nauja tad parasysiu cia.
atejo laikas keisti masina ir mastau apie foresteri, (dar pasiziuriu ir i outback'o puse) ir mane domina kokios ligos (dazniausi gedimai, su detaliu ir darbu kainomis) ir ar brangi eksploatacija (keik kainuoja filtrai, amortai, kaladeles ir tt) rusiuosiu isleisti iki 20k lt bet cia jau su duju yranga.
is anksto dekoju