Audio/Stereo/Car-Fi sistemos.

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Re: Audio/Stereo/Car-Fi sistemos.

Standartinė vicinas »

evilkas rašė:Pakliuvo į mano rankas šitas lenkiškai kinietiškas daiktas (o gal kinietiškai lenkiškas arba išvis kinietiškas :)
http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py9907
dabar reikės bandyti susimontuoti vietoje standartinės Outback magnetolos. Ant stalo prijungta prie maitblokio lyg ir normaliai viskas veikia. Bet laidų dafiga reikia papildomai atsivesti.
suku ratus ir as apie panasu daikta,pakeliui i europa,tik i vokiecius ivaziavus parduotuvike nebrangi ganetinai yra.Tik va bijau pirkti,kad su gabaritais neapsimauciau.Kazin tos kubo formos dezutes standartizuotos gal yra,tai ir i forika maz be dideliu perdarymu inlystu :?
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
Vartotojo avataras
evilkas
Valdyba
Auto: H6'02, Forester'01
Mobilus: +37069803843

Standartinė evilkas »

vicinas rašė:
evilkas rašė:Pakliuvo į mano rankas šitas lenkiškai kinietiškas daiktas (o gal kinietiškai lenkiškas arba išvis kinietiškas :)
http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py9907
dabar reikės bandyti susimontuoti vietoje standartinės Outback magnetolos. Ant stalo prijungta prie maitblokio lyg ir normaliai viskas veikia. Bet laidų dafiga reikia papildomai atsivesti.
suku ratus ir as apie panasu daikta,pakeliui i europa,tik i vokiecius ivaziavus parduotuvike nebrangi ganetinai yra.Tik va bijau pirkti,kad su gabaritais neapsimauciau.Kazin tos kubo formos dezutes standartizuotos gal yra,tai ir i forika maz be dideliu perdarymu inlystu :?
Bent jau OBK praktiškai nieko stambaus perdaryti nereikia. Į aukštį netelpa apie 0,5 mm. Ir ne tai kad netelpa, o trukdo ekrano vartymui. Reikia šiek tiek padrožti CD keitiklio viršų. Ten iš viso yra 3 x 1din vietos - 2din magas ir 1din keitiklis, kuris pasidaro visiškai nereikalingas. Ji galima išmontuoti, bet tada reiktų galvoti kuo užkišti skylę. Forike, bent jau senesnės kartos yra 2din vieta, tai turėtų be jokių problemų įsipaišyti. Sudėtingiau bus su laidais. Nusipirkau perėjimą iš ISO į Subaru jungtį, bet vistiek dar krūva papildomų laidų. IOš dalies galima apsieiti ir be tų laidų jei nenaudosi galinio vaizdo kameros ir nedarysi DVD ir filmų playerio blokavimo važiuojant, jei nereikia automatinio ekrano ir knopkių šviesumo reguliavimo priklausomai nuo įjungtų šviesų, jei nereikia TV, GPS ir kitų pribombasų.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
Vartotojo avataras
Arturas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: CUG 888
Mobilus: +37065658686

Standartinė Arturas »

Nu jeigu jau apsisprendi visa ta 'kuba' det i masina, tai kaip gali nereikt TV, DVD , GPS ir galinio vaizdo :? Kitu atveju, konkreciu-man visai uztenka, ir as labai patenkintas tuo kas dabar yra sumontuota mano Foryje. :_O:
Vartotojo avataras
evilkas
Valdyba

Standartinė evilkas »

Mane užkniso tai, kad USA radijos negroja daugumos stočių. nėra galimybės groti mp3 iš USB ir reikia 2din aparato, kuris gražiai žiūrėtųsi ir įsipaišytų į esamą vietą.
Vartotojo avataras
Arturas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: CUG 888
Mobilus: +37065658686

Standartinė Arturas »

evilkas rašė:Mane užkniso tai, kad USA radijos negroja daugumos stočių. nėra galimybės groti mp3 iš USB ir reikia 2din aparato, kuris gražiai žiūrėtųsi ir įsipaišytų į esamą vietą.
Pas mane tai radija normaliai viska susiskanuoja. :? O del papildomu saltiniu, tai esu susidejes 6 cd i changeri, del visa pikta, bet man per akis radijo stociu, jeigu klausausi. Bet geriausia muzika, tai vis viena is po kapoto groja :)
Vartotojo avataras
evilkas
Valdyba

Standartinė evilkas »

Arturas rašė: Pas mane tai radija normaliai viska susiskanuoja. :? O del papildomu saltiniu, tai esu susidejes 6 cd i changeri, del visa pikta, bet man per akis radijo stociu, jeigu klausausi. Bet geriausia muzika, tai vis viena is po kapoto groja :)
Tie 6cd changeriai yra standartiškai, Forike išvis kombainas - 3cd/radija/MC viename įrenginyje, OBK radija/MC/CD +6CD changeris. Bet šiais laikais tie CD changeriai ir MC prarado prasmę. Prisirašinėti krūva CD, kai gali viska į viena Flasha sumesti, kažkaip jau nesinori. O ir tie CD nėra patikimi - žiūrėk jau aprasojo ir neskaito ar susibraižė.
O radija irgi amerikoniška ten kur aš dažniausiai važinėju tik keletą stočių groja. Nėra RDS, tai reikia atmintinai dažnius žinoti, nes nuvažiavus į kitą miestą gali tos pačios stoties ilgokai paieškoti arba visai nerasti, nes kitame mieste ta stotis gali dirbti lyginiu dažniu, kurio amerikoniška radija nemato.
Icagel
Forumo dalyvis
Auto: Outback 2.5 AT, 2006, USA
Valstybinis numeris: EOZ 954
Susisiekti:

Standartinė Icagel »

Amerikoniska radija dar puse velnio didziuosiuose miestuose. Toliau nuvaziavus jau pss.... gaunasi. As instaliavau aux jungti uz 200 lt, tai dabar kai yra reikalas pasijungiu ar telefona ar MP3 8gb grotuva. Pas abu yra radio imtuvai su rds, todel man viskas pigiai praejo ir nereikia mago isiminet.
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba

Standartinė vicinas »

amerikono radija iskart isoperavau,del dazniu problemu jau nera :D
o del to kubelio,tai man ir tep rods,kad velniam ji deti,jei puses funkciju nenaudot `!``
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
Vartotojo avataras
Aivaras
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester 2XT
Valstybinis numeris: XXX-XXX

Standartinė Aivaras »

Nusižiūrėjau alpine CDE-W235BT (2DIN), ant akcijos 670 Lt. Tai būtų ir magas ir laisvos rankos, nes parrot'as integruotas ir automobilinis tel pakrovėjas. Ką manot apie tokį, gal kas turit jau įsidėję?

http://www.alpine-electronics.lt/p/Prod ... cde-w235bt
erikanas
Forumo dalyvis
Auto: vw golf, subaru forester

Standartinė erikanas »

Atrodo normaliai, as irgi ieskau kazko paprasto vietoj originalaus magelio, tik man idomu ar sitas pritaikytas valdymui nuo vairo? Gal domejais?

Aivaras rašė:Nusižiūrėjau alpine CDE-W235BT (2DIN), ant akcijos 670 Lt. Tai būtų ir magas ir laisvos rankos, nes parrot'as integruotas ir automobilinis tel pakrovėjas. Ką manot apie tokį, gal kas turit jau įsidėję?

Vartotojo avataras
Aivaras
Forumo dalyvis

Standartinė Aivaras »

Na pas mane tokios funkcijos miškinis neatlieka, tai domėtis nebuvo reikalo. Aprašyme nurodo, kad "Steering Wheel Control Ready" tai išeina, kad kaip ir pritaikytas.
erikanas rašė:Atrodo normaliai, as irgi ieskau kazko paprasto vietoj originalaus magelio, tik man idomu ar sitas pritaikytas valdymui nuo vairo? Gal domejais?

Aivaras rašė:Nusižiūrėjau alpine CDE-W235BT (2DIN), ant akcijos 670 Lt. Tai būtų ir magas ir laisvos rankos, nes parrot'as integruotas ir automobilinis tel pakrovėjas. Ką manot apie tokį, gal kas turit jau įsidėję?

Vartotojo avataras
Aivaras
Forumo dalyvis

Standartinė Aivaras »

Užsisakiau CDE-W235BT, pardavė už 620 Lt :valio: , dabar reikia dar originalų SF subą susirasti.
Vartotojo avataras
Notorious
Forumo dalyvis
Auto: Legacy 05'
Valstybinis numeris: netelpa
Mobilus: 353852487825

Standartinė Notorious »

Notorious rašė:Nekuriant nauju temu:
Mano Legacy neskaito Mp3 CD. Pakeisti konsole/mageli i Mp3 tipa - ka kainuoja? Cia viska reik keist ar tik pati maga kazkaip ten viduje (nesu gyvenime mates isardyto)?
Tai niekas nezino mazdaug samatos ir ar tai neimanoma/neverta daryt apskritai?
Subaru Legacy 2.0 GL MT (2005) - patinka!
Subaru Forester 2.0 GL AT (1998) - pasiilgsiu iki naujo Foresterio
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba

Standartinė vicinas »

abejoju kad kazka pakeisi viduriuose,cia tik visa aparata keist turi.Radijos dazniu niekaip nepakeicia is amerikono i EU,o kad is paprasto CD perdarytu i MP3,nesu net girdejes,cia reiketu visa mago elektronika keisti,o tai tas pats,kas maga kita isidet `!``
p.s. man pasikeisti foriko magiuka,kainavo 400Lt.Aisku,man buvo radijo dazniai aktualiau,nei MP3,todel diskai tik paprasti :?:
Vartotojo avataras
Stentor
Forumo dalyvis
Auto: Legacy, Forester x2, Grizzly
Valstybinis numeris: SKG 767
Mobilus: +37061240315
Susisiekti:

Standartinė Stentor »

kiek suprantu pas ji centrine konsole su integruotu magu ir ten nera kaip isimt ir tiesiog idet kita
tokiu aveju arba ieskot nuo naujasnio modelio centrines konsoles- jos jau turi mp3
arba ieskot konsoles nuo imprezos(varliaakes), ziuret kad atitiktu kondiskes/vejelio valdymas- pas sitas imprezas jau yra vieta 2din magui ir gali isidet ka tik sirdis geidzia

visu tu sh ieskot srote
Subaru Legacy EU '92 2.2L 100KW http://www.youtube.com/watch?v=zmNHPhtktW0
Subaru Forester US '00 2.5L 121KW
Subaru Forester US '03 2.5L XS 121KW
Skelbti atsakymą