vicinas rašė:kas cia jum priveme,kad č,į amerikonas kaistakiek vazineju,dar niekad nebuvo problemu su kaitimais,nei vasara,nei ziema,nei kamsciuose,nei ofrouduose,aplamai niekur
o apsukos laikomos ne zemiausiame lygyje,daznai iki ribotuvo
nujau nujau, keltas, su AT padangom ir telpi į 12ltrvicinas rašė:Benzinas,be duju,su turbinka,mechanika.Vidutiniskai i kokius 11,gal 12 litru telpu,netaupant
Nea, turiu apskaitą mašinos, aCar programėlę Android telefone.Jonas6x6 rašė:o realybėje plius kokie 4
įdomūs duomenys.O kokiu kuru važinėji?Arūnas rašė:jei dėl sąnaudų, tai aš dedu visas pastangas važinėtis ramiai
A95/A98/A98E15Meda.Forester rašė:įdomūs duomenys.O kokiu kuru važinėji?Arūnas rašė:jei dėl sąnaudų, tai aš dedu visas pastangas važinėtis ramiai
as kai pirkau,tai pardavejas sutvarke visus tinkamumo sertifikatus,net nezinau,keite faras ar ne,bet ant ju yra tik lipdukai su EU,o TA po siai dienai praeina normaliai.Posukius sparnuose dariau tik del saves,man taip graziau,o del TA jie nera butini,nes jug pilna ir EU masinu,be tu posukiu sparnuose. Galiniuose zibintuose nera priesrukiniu,bet uztat daug gabaritiniu,pora is ju ir panaudoji priesrukiniams irengti.bes rašė:ačiū uz informacija,
jei ir pirksiu Foresteri tai tik is Amerikos.
Niekur neskubu, dar pinigu pataupysiu, iki galo apsispresiu ar tikrai man jo reikia.
Dar keli klausimai, ar nera problemu su amerikonu registravimu ir TA.
Posukius priekiniuse sparnuose reikia paciam daryti ?
Priekiniai ir galiniai zibintai tinka?
Priesrukinis kitoks amerikoje ?
Na ne viskas taip paprasta kaip Vicinas surasebes rašė:ačiū uz informacija,
Niekur neskubu, dar pinigu pataupysiu, iki galo apsispresiu ar tikrai man jo reikia.
Ne gabaritus, o stopus galima panaudot priesrukiniams, nes gabarituose 5w lemputes, o stopuose 21w. Bent jau as taip pasidriau. Tiesa gabaritai dabar blokuoti, uztai matosi ir is galo ir is sonovicinas rašė:as kai pirkau,tai pardavejas sutvarke visus tinkamumo sertifikatus,net nezinau,keite faras ar ne,bet ant ju yra tik lipdukai su EU,o TA po siai dienai praeina normaliai.Posukius sparnuose dariau tik del saves,man taip graziau,o del TA jie nera butini,nes jug pilna ir EU masinu,be tu posukiu sparnuose. Galiniuose zibintuose nera priesrukiniu,bet uztat daug gabaritiniu,pora is ju ir panaudoji priesrukiniams irengti.bes rašė:ačiū uz informacija,