Ne pirma žiema man bus su tokio profilio gumomevilkas rašė:Nu nafig, rudeniui ir žiemai žemo profilio padangas su mūsų keliais...

Ir jokio diskomforto nejausdavau

Ne pirma žiema man bus su tokio profilio gumomevilkas rašė:Nu nafig, rudeniui ir žiemai žemo profilio padangas su mūsų keliais...
Na, jei jau taip, tai ir bamperių reiktų su vietom kvadratiniams numeriamsJonas6x6 rašė:nori kad atrodytų kaip tikras JDM, dar turi perdaryti galinius užrašųus
Aš praaaatęsevilkas rašė:Diskomfortas jau vien tai, kad turi visada apie tai gavoti. Bijai įkristi į rimtesnę duomę ar greičiau per bordūrą perlipt.
R13 deja pas mane ant nieko neužsimauna.Jonas6x6 rašė:gal tau reikia 205,60-14 padangų?
ir dar turiu lyšnus 4 R13 ratlankius - gal tau reikia žiemai, mainyčiau į ką nors.
+1Arūnas rašė:lupk lauka tą kivikclub.lt lipduką nuo foriko, visą vaizdą gadiną
O kam jį liftint?Zygimantinijus rašė:Na su Civic'u viskas aišku, bet kam tada ir Foriką droppint ???
Vyrai, nu blyn, negi dėl skonio ginčytis galima?DžiZa rašė:O kam jį liftint?Zygimantinijus rašė:Na su Civic'u viskas aišku, bet kam tada ir Foriką droppint ???Visi prisitaikom mašinas pagal save, pagal savo požiūrį ir poreikius. Nevisi juk tik po miškus ir pelkes važinėja
Kas mane stebina - juk ne vienas ir ne du žeminti forikai mūsuose yra (ką jau kalbėt apie užsienį) - kuom jūs taip stebitės?
+1suboksidas rašė:Vyrai, nu blyn, negi dėl skonio ginčytis galima?DžiZa rašė:O kam jį liftint?Zygimantinijus rašė:Na su Civic'u viskas aišku, bet kam tada ir Foriką droppint ???Visi prisitaikom mašinas pagal save, pagal savo požiūrį ir poreikius. Nevisi juk tik po miškus ir pelkes važinėja
Kas mane stebina - juk ne vienas ir ne du žeminti forikai mūsuose yra (ką jau kalbėt apie užsienį) - kuom jūs taip stebitės?man pvz ir žemintas ir aukštintas atrodo įspūdingai, ypač pirmos kartos...tai ką man tada daryt???