Kviečiame ne tik Subaru Forester valdytojus, bet ir kitus SUV klasės atstovus pasisakyti, prisijungti ir sudalyvauti mūsų, kartu su jumis rengiamose "POKATUSKESE"
sveiki,
klausykit,kas ka zino apie hyunday terracan?kazkaip idomi masina man pasirode. pravazumas,blokiruotes,praktiskumas, ir pan. del kokybes tai nzn ar byra,ar ne.nes is plektu,tai kad hyundai yra nesamone,bet gal kas ka kita pasakys.
Greit akim peskaiciau pavadinima ir gavosi Hyundai Tarakon :-D
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
Nu truputi apie hundajus tai pajeru net nekvepia datales netinka,pats metalas sudinesnis,apkrovu nelaiko.
San tafe miesto auto paprastas ekonomas kiek zinau visai patvarus pazistamas dar vazineja ir nieko netvarke,kia sorento tai nezinau daug farso o kaip kokybe neaisku niekas is pazistamu neturi,bet sportige tai rusiska niva
Mano alio 869582756 bet prisiskambint sunku,rasykit sms ir bus perskambinta :-D
JGC V8 SU DAUG VISKO
o gal dalis jam sudek nuo girtos hondos pamatysi jog nelaiko o vizualiai tai ir OF dalys tokios pat
P.s. turejau pajera norejau sutaupyt ikisau su nedideliais perdarymais kelias dalis islindo per sikna
Mano alio 869582756 bet prisiskambint sunku,rasykit sms ir bus perskambinta :-D
JGC V8 SU DAUG VISKO