Mobiliųjų telefonų "reikalai"

Kompiuterija, planšetija, išnamioji telefonija ir kitos diskusijos apie Informacines Technologijas
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
azart
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester

Re: Mobiliųjų telefonų "reikalai"

Standartinė azart »

vidmukas rašė:o ar labai skiriasi iphonas 3 nuo iphono 4?
Kaip zeme nuo dangaus ;)
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
vidmukas
Forumo dalyvis
Auto: chevrolet volt
Susisiekti:

Standartinė vidmukas »

azart rašė:
Kaip zeme nuo dangaus ;)
tipo 4 geriau už 3?
Vartotojo avataras
azart
Forumo dalyvis

Standartinė azart »

Vidma, tai visai skirtingi aparatai. Buvo 3G,3GS,4,4S kuriuos noretum palygint?
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
vidmukas
Forumo dalyvis
Auto: chevrolet volt
Susisiekti:

Standartinė vidmukas »

azart rašė:Vidma, tai visai skirtingi aparatai. Buvo 3G,3GS,4,4S kuriuos noretum palygint?
nežinau. damačka užsimanė po eglute rast iphoną baltą. tai va db žvalgausi po netą, kas čia per telefonai. ir kokie jie yra.
o tos raidės g,s, gs nelabai ką samo man.
tik matau kad 3 iphono kainos skiriasi nuo 500 lt iki 850 lt.
4 iphonas nuo 850 iki 1700 lt.
vat ir klausimas, kuo jie taip skiriasi?
dėl gb talpos 1 skirtumas. o kiti?
Vartotojo avataras
Arūnas
Valdyba / Forumo administratorius
Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
Mobilus: +37068786050
Susisiekti:

Standartinė Arūnas »

vidmukas rašė:
azart rašė:Vidma, tai visai skirtingi aparatai. Buvo 3G,3GS,4,4S kuriuos noretum palygint?
nežinau. damačka užsimanė po eglute rast iphoną baltą. tai va db žvalgausi po netą, kas čia per telefonai. ir kokie jie yra.
o tos raidės g,s, gs nelabai ką samo man.
tik matau kad 3 iphono kainos skiriasi nuo 500 lt iki 850 lt.
4 iphonas nuo 850 iki 1700 lt.
vat ir klausimas, kuo jie taip skiriasi?
dėl gb talpos 1 skirtumas. o kiti?
Procas geresnis pas 4 o dar geriau 4s

Sent from my XT890 using Tapatalk 2
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Vartotojo avataras
evilkas
Valdyba
Auto: H6'02, Forester'01
Mobilus: +37069803843

Standartinė evilkas »

O apskritai, tai iphonas paskutinis sh.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
Vartotojo avataras
goild
Valdyba
Auto: Subaru Forester 2,5X
Mobilus: +37065079640

Standartinė goild »

vidmukas rašė:
azart rašė:
Kaip zeme nuo dangaus ;)
tipo 4 geriau už 3?
Tipo ir tas sudas -ir tas sudas
katukas vis negali atsilaikyt pries afonio zavesi ir vis bedu turi ,dar nei vienas is kokiu penkiu nebuvo nesugedes.
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
Karolis
Forumo dalyvis
Auto: Sidabrinis pirmukas 92kW MT
Valstybinis numeris: JTV 631
Mobilus: +37061400783

Standartinė Karolis »

Jau dabar nei 4s neverta imt, o anie isvis galima sakyt senienos. Cia ne android, kad gali is forumo softo jam rast ir gyvybe palaikyt po to, kai gamintojas uzmirs, cia priklausai isimtinai nuo Apple. Kiek zinau, IOS 6 isleido ir ant 3GS, bet tai jau turbut paskutine IOS versija jam, o greitu laiku, gal net kitais metais, bus paskutine versija IOS'o 4 aifonui - galima sakyti mirstantis daiktas, nebent naujos funkcijos visai nesvarbu.
Subaru. Go anywhere. Do anything.
Vartotojo avataras
azart
Forumo dalyvis

Standartinė azart »

Karolis rašė:Jau dabar nei 4s neverta imt, o anie isvis galima sakyt senienos. Cia ne android, kad gali is forumo softo jam rast ir gyvybe palaikyt po to, kai gamintojas uzmirs, cia priklausai isimtinai nuo Apple. Kiek zinau, IOS 6 isleido ir ant 3GS, bet tai jau turbut paskutine IOS versija jam, o greitu laiku, gal net kitais metais, bus paskutine versija IOS'o 4 aifonui - galima sakyti mirstantis daiktas, nebent naujos funkcijos visai nesvarbu.
Na na, androidas ne stebuklus zada taip pat. Tas pats samsung galaxy S2 ir tai ne visi update turi. Kai kurie tik iki tam tikros versijos kaip 4.1.1 update'inasi, kai kurie finishuoja ties 4.0.3
Tas pats ir su 4 ar 4s, jei neverlock drasiai jau dabar gali daryt 6.0.1
Be to 4s nors ir 1Ghz procesorius zymiai greiciau operacine laksto nei 4 branduoliu Samsung Galaxy S3 su 4.1.1 versija. Patikrinta :D
taciau tai pasirinkimo klausimas. As sau nusprendziau kad vis del to androidas ir samsungas man kaip vartotojui yra daug priimtinesnis ir patogesnis. IOS tikrai uzkn...sa su mokamom elementariom programelem, muzikiniu failu konvertavimu ir tai kad rysamas tik prie vieno PC (kompo). Kazka noredamas ikelt arba perkelt is televono: video, audio medziagas - turi turet kompa po ranka. Androidas ta prasme patogesnis naudoti, o ir per Kies gali operuoti visu turiniu su bet kokiu kompu.
Karolis
Forumo dalyvis
Auto: Sidabrinis pirmukas 92kW MT
Valstybinis numeris: JTV 631
Mobilus: +37061400783

Standartinė Karolis »

As gi kalbejau apie neoficialius updeitus androidui. Kur tu gausi neoficialu updeita apple. Neverlock reiskia, kad nebuvo niekad prie operatoriaus priristas, cia nesusije su updeitais.

Pas mane virs 2 metu senumo HTC Desire HD su 4.2.1 ir vaziuoja gerai, oficialiai jau seniai updeitu jam nera.
Subaru. Go anywhere. Do anything.
Vartotojo avataras
evilkas
Valdyba

Standartinė evilkas »

Nusprendžiau šiek tik atsinaujinti. Paseno ir mano planšetas ir telefono naujo dairaus.
Vis pasidairau į šitą http://www.mobili.lt/lt/telefonai/samsu ... te_ii.html
Gal kas bandėt, kaip laiko akumuliatoriai, kaip ekranas?
Pagalvojau, jei jau pirkt kažkokį didesnį modelį nei mano turimas HTC su 3,7" ekranu, tai vistiek netilps į kelnių kišenę, tai tada jau dydis neturi reikšmės - ae 4.7" ar 5.5 ". Dabar paėmęs valdišką LG L9 http://www.mobili.lt/lt/telefonai/lg/op ... _p760.html testuoju, bet jis man nelabai patinka. Kažkoks trapus atrodo, akumuliatorius vienos dienos neišlaiko, kai susidėjau paštus, kalendorių ir visą kitą. Mano senesnis HTC su Windows7 bent dvi paras laisvai atlaiko.
Vartotojo avataras
Arūnas
Valdyba / Forumo administratorius
Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
Mobilus: +37068786050
Susisiekti:

Standartinė Arūnas »

evilkas rašė:Nusprendžiau šiek tik atsinaujinti. Paseno ir mano planšetas ir telefono naujo dairaus.
Vis pasidairau į šitą http://www.mobili.lt/lt/telefonai/samsu ... te_ii.html
Gal kas bandėt, kaip laiko akumuliatoriai, kaip ekranas?
Pagalvojau, jei jau pirkt kažkokį didesnį modelį nei mano turimas HTC su 3,7" ekranu, tai vistiek netilps į kelnių kišenę, tai tada jau dydis neturi reikšmės - ae 4.7" ar 5.5 ". Dabar paėmęs valdišką LG L9 http://www.mobili.lt/lt/telefonai/lg/op ... _p760.html testuoju, bet jis man nelabai patinka. Kažkoks trapus atrodo, akumuliatorius vienos dienos neišlaiko, kai susidėjau paštus, kalendorių ir visą kitą. Mano senesnis HTC su Windows7 bent dvi paras laisvai atlaiko.
Note neblogas, bet jis daugiau darbui nei asmeniniam naudojimui, sakyčiau čia jau mini planšetė. Ir sveria jau gerokai daugiau nei paprastas telefonas. Kiek teko matyt, tie kurie turi note turi ir blupupines ausines, kad plytos prie eusies nelaikyt :) pats HW pas ji geras ir veikia greitai. forumą su juo naršyt tikrai smagiau :)
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
Vartotojo avataras
evilkas
Valdyba

Standartinė evilkas »

Aš pagalvojau, kad didesnis nei 3,7" netelpa į mano mėgstamų džinsų mažą kišenėlę (kuri šiaip tikriausiai raktams skirta, bet aš ten nešiodavau visus telefonus), tai tada jau nebeturi reikšmės kokio dydžio telefonas. Šiuo metu testuojamas LG L9 taip pat ten netelpa.
Nu dar alternatyva Galaxy S3, bet nematau prasmės, nes L9 ekranas tokio paties dydžio. Dar yra HTC One X+. su Tegra3. Bet Alytuje nėra ir kaina žiauriai kandžiojasi, turint galvoje, kad pas jį "tik" 4,7".
Vartotojo avataras
Meda.Forester
Valdyba
Auto: Subaru Forester 2010

Standartinė Meda.Forester »

evilkas rašė:Aš pagalvojau, kad didesnis nei 3,7" netelpa į mano mėgstamų džinsų mažą kišenėlę (kuri šiaip tikriausiai raktams skirta, bet aš ten nešiodavau visus telefonus), tai tada jau nebeturi reikšmės kokio dydžio telefonas. Šiuo metu testuojamas LG L9 taip pat ten netelpa.
Nu dar alternatyva Galaxy S3, bet nematau prasmės, nes L9 ekranas tokio paties dydžio. Dar yra HTC One X+. su Tegra3. Bet Alytuje nėra ir kaina žiauriai kandžiojasi, turint galvoje, kad pas jį "tik" 4,7".
telefoną pirk kokį širdis geidžia,o paskui ieškok gero siuvėjo kišenei padidint :D
Nėra nieko neįmanomo,būna tik per mažai noro arba pastangų.
Vartotojo avataras
Artūrazz
Forumo dalyvis
Auto: X5
Mobilus: +37063438822

Standartinė Artūrazz »

Tai tipo nusiperku tokio dydžio kaip Ipad ir pasisiūku kišenę jam ... :DD :DD :DD -->
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Skelbti atsakymą