Kaip zeme nuo dangausvidmukas rašė:o ar labai skiriasi iphonas 3 nuo iphono 4?

Kaip zeme nuo dangausvidmukas rašė:o ar labai skiriasi iphonas 3 nuo iphono 4?
tipo 4 geriau už 3?azart rašė:Kaip zeme nuo dangausvidmukas rašė:o ar labai skiriasi iphonas 3 nuo iphono 4?
nežinau. damačka užsimanė po eglute rast iphoną baltą. tai va db žvalgausi po netą, kas čia per telefonai. ir kokie jie yra.azart rašė:Vidma, tai visai skirtingi aparatai. Buvo 3G,3GS,4,4S kuriuos noretum palygint?
Procas geresnis pas 4 o dar geriau 4svidmukas rašė:nežinau. damačka užsimanė po eglute rast iphoną baltą. tai va db žvalgausi po netą, kas čia per telefonai. ir kokie jie yra.azart rašė:Vidma, tai visai skirtingi aparatai. Buvo 3G,3GS,4,4S kuriuos noretum palygint?
o tos raidės g,s, gs nelabai ką samo man.
tik matau kad 3 iphono kainos skiriasi nuo 500 lt iki 850 lt.
4 iphonas nuo 850 iki 1700 lt.
vat ir klausimas, kuo jie taip skiriasi?
dėl gb talpos 1 skirtumas. o kiti?
Tipo ir tas sudas -ir tas sudasvidmukas rašė:tipo 4 geriau už 3?azart rašė:Kaip zeme nuo dangausvidmukas rašė:o ar labai skiriasi iphonas 3 nuo iphono 4?
Na na, androidas ne stebuklus zada taip pat. Tas pats samsung galaxy S2 ir tai ne visi update turi. Kai kurie tik iki tam tikros versijos kaip 4.1.1 update'inasi, kai kurie finishuoja ties 4.0.3Karolis rašė:Jau dabar nei 4s neverta imt, o anie isvis galima sakyt senienos. Cia ne android, kad gali is forumo softo jam rast ir gyvybe palaikyt po to, kai gamintojas uzmirs, cia priklausai isimtinai nuo Apple. Kiek zinau, IOS 6 isleido ir ant 3GS, bet tai jau turbut paskutine IOS versija jam, o greitu laiku, gal net kitais metais, bus paskutine versija IOS'o 4 aifonui - galima sakyti mirstantis daiktas, nebent naujos funkcijos visai nesvarbu.
Note neblogas, bet jis daugiau darbui nei asmeniniam naudojimui, sakyčiau čia jau mini planšetė. Ir sveria jau gerokai daugiau nei paprastas telefonas. Kiek teko matyt, tie kurie turi note turi ir blupupines ausines, kad plytos prie eusies nelaikytevilkas rašė:Nusprendžiau šiek tik atsinaujinti. Paseno ir mano planšetas ir telefono naujo dairaus.
Vis pasidairau į šitą http://www.mobili.lt/lt/telefonai/samsu ... te_ii.html
Gal kas bandėt, kaip laiko akumuliatoriai, kaip ekranas?
Pagalvojau, jei jau pirkt kažkokį didesnį modelį nei mano turimas HTC su 3,7" ekranu, tai vistiek netilps į kelnių kišenę, tai tada jau dydis neturi reikšmės - ae 4.7" ar 5.5 ". Dabar paėmęs valdišką LG L9 http://www.mobili.lt/lt/telefonai/lg/op ... _p760.html testuoju, bet jis man nelabai patinka. Kažkoks trapus atrodo, akumuliatorius vienos dienos neišlaiko, kai susidėjau paštus, kalendorių ir visą kitą. Mano senesnis HTC su Windows7 bent dvi paras laisvai atlaiko.
telefoną pirk kokį širdis geidžia,o paskui ieškok gero siuvėjo kišenei padidintevilkas rašė:Aš pagalvojau, kad didesnis nei 3,7" netelpa į mano mėgstamų džinsų mažą kišenėlę (kuri šiaip tikriausiai raktams skirta, bet aš ten nešiodavau visus telefonus), tai tada jau nebeturi reikšmės kokio dydžio telefonas. Šiuo metu testuojamas LG L9 taip pat ten netelpa.
Nu dar alternatyva Galaxy S3, bet nematau prasmės, nes L9 ekranas tokio paties dydžio. Dar yra HTC One X+. su Tegra3. Bet Alytuje nėra ir kaina žiauriai kandžiojasi, turint galvoje, kad pas jį "tik" 4,7".