evilkas rašė:Buna ir pas mane, kad padavus gazo trumpam gala truputi mesteli, bet labai greitai , per kokia desimtaja sekundes dali issitaiso ir daugiau nemeto. Negi mano variklio galios neuztenka, kad pradetu buksuoti staiga padavus gazo, netgi ant sniegoKartais taip norisi pavaidinti ziema, o spausk kiek nori, atrodo, kad variklis netraukia
. Uztenka isvaziuoti nuo sniego ant asfalto, sauna i prieki kaip raketa.
Va apie šita ir aš pagalvojau. Tada jau tikrai visais keturiais. tik mieste sunkiu butuDeimazas rašė:Tai užvirink satelitus vicinui kad ratai kartu vienodai suktusi, aišku amžiaus difui nepailiginsi, bet offrauduose pasijaus pranašumas
vicinai, Subaru visada labiau akcentuodavo savo AWD sistemu simetriskuma, o ne nuolatini 50/50 paskirstyma ar pan.vicinas rašė:kazko cia nepagaunuvisur subaru giriasi vieninteliai turintys perdavima 50x50 is kur traukiat tuos nevienodumus
(...)
Jonai, kaip susijes "Symetrical AWD" bei 60/40 ar 50/50Jonas6x6 rašė:Išardžius dėžę 89 ir 2003 nerandi esminių skirtumų... Nesu matęs tik nuo 2008 metų. Visos kitos padarytos tuo pačiu principu. Nu galiu klysti žinoma, bet kiek žinau, tai Symetrical AWD šūkis ir užrašai ant lango tėra marketinginsi reikalas, o iš tikro tas yra jau nuo pat legacy. Nežinau kaip buvo pas leone, bet pvz Justy neturi nei viskozės nei tarpašinio difo, o tik kietai priungiamą galą prie priekio (...)
subjektyvu?Jonas6x6 rašė: (...) Tas skirstymas 60/40 ar 50/50 yra subjektyvu (...)
irodyti nieko nenoriu, noriu tik pasakyt, kad suplaki i viena kruva skirtingas savokas, tuo klaidindamas zmones...Jonas6x6 rašė:nesuprantu ką nori įrodyti savo citatom?
Nematau prasmės ginčytis, tikrai. Ediie.
rimtai ??? :-D A kokios spalvos ? Kas ant jo parašyta ?Aivaras rašė:O aš, o aš..... aaaaaammmm... namie kamoli turiu,! :-D
simetrical 1WDVidas rašė:rimtai ??? :-D A kokios spalvos ? Kas ant jo parašyta ?Aivaras rašė:O aš, o aš..... aaaaaammmm... namie kamoli turiu,! :-D