techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Turiu galimybę užpildyti savo ''kibiriukų'' bakus Baltarusijoje. Pastebėjau tokį dalyką, kad ten labai jau mažai subariku, praktiškai visai nėra kaip sakė B. Vanagas „Svajokite atsakingai – svajonės pildosi“ o mano svajonė yra turėt subariką. Ar kas nors bandė pilti jų benziną? Kainos skiriasi palyginus su mūsų kainomis o tai dar vienas niuansas kodėl noriu būtent Subos.
Kokie varikliai ''virškina'' ta benzą? Kokie ne?
Paziurek kokios masinos ten vazineja, tikrai naujesnes negu pas mus,
negalvoju kad labai skiriasi kokybe is degalines.
Pats dar buvau atvezes 95 pries savaite, tai i savo nauja Foresteri uzpiliau.
Bet statysiu dujas ir pilsiu musu, nes kai ne pats atvezi tai gali blogo nupirkti, arba 80 kokio.
bes rašė:Paziurek kokios masinos ten vazineja, tikrai naujesnes negu pas mus,
negalvoju kad labai skiriasi kokybe is degalines.
Pats dar buvau atvezes 95 pries savaite, tai i savo nauja Foresteri uzpiliau.
Bet statysiu dujas ir pilsiu musu, nes kai ne pats atvezi tai gali blogo nupirkti, arba 80 kokio.
Mačiau, ten arba volgos/ziguliai/ar kokios vokiškos senienos arba kelių metų aparatai (tarp kurių subarikas vienas kitas tiktais), 92 aš net į savo 0000 b4 nepilu. o mačiau tokių kurie į ''šustresnės'' mašinas pila būtent 92...
Jei is degalines viskas gerai, bet jei is kokio kolhozniko tai geriau nepilti. O dyzelinas tai ten dabar daug geresnis, kai pastate nauja linija polocke, ten to sudo rapso nededa.
Dėl kokybės nežinau ten, o dėl oktaninio skaičiaus, tai juk kuras pilamas pagal variklio suspaudimo laipsnį kiek atsimenu.
Apie detonacija. Oro-kuro mišinį spaudžiant, jis įkaista. Jeigu slėgis viršija kuro atsparumo detonacijai ribą, benzine vyksta cheminiai virsmai, susidaro vandenilio peroksidai, kuras savaime užsidega. Natūraliomis sąlygomis oro-benzino mišinys cilindre dega 20...40 m/s greičiu, švelniai perduodamas slėgimo jėgą į stūmoklį. Detonacijos metu jis dega 800...1200 m/s greičiu, t.y. sprogsta, gaunami stiprūs smūgiai į stūmoklį, ko rezultate variklis greitai sugenda. Dujos nepasižymi detonacija. Yra gaminami netgi dujiniai-dyzeliniai varikliai, kurių suspaudimo laipsnis 29...32.
80-benzinas naudojamas esant suspaudimo laipsniui 7...8;
92 - 9...10;
95 - 10...11;
98 - 11 ir daugiau).
Žibalo (reaktyvinio kuro) ir dyzelinio kuro oktaniniai skaičiai yra viso labo apie 45, todėl skiriasi kuro uždegimo principas - kuras įpurškiamas į jau suspaustą orą.
Dujų oktaninis skaičius natūraliai yra gerokai virš 100.
Draugas nupirko naują OBK dyzelį. Pirmus metus pastoviai kankinosi su suodžių filtru. Bebendraudamas su servisu, kuriame tapo pastoviu klientu paklausė, ar belarusai atvažiuoja su tokiom problemom. Pasirodo ne. Dabar jau metai pila belarusišką. Sakė gerai.
Nesiginčykite su kvailiu - žmonės gali neįžvelgti tarp jūsų skirtumo.