Nokijos kokybe isvis ziauriai krito, nebepagamina geru ir patvariu. Man reikalingi geri darbiniai telefonai be jokiu bajeriu, tai nokijos asortimente vienas baisuoklis belikes, tai dabar naudoju x1, bet jam iki normalaus darbinio toli myzt, apart geros batareikos ir 2 sim tai nieko daugiau nebera, nukritus ant zemes istyzta dalimis, net ir su paprastom smegenim gliucina, o ka kalbet apie ismaniuosiusjaroslavas rašė:Kai buvusioje darbovietėje davė Nokia C7, nauja, jis gliučino nuo pat pradžiu, dažnai reikėjo išjungti/ijungti. O su Jabra laisvų rankų įranga tai visai problemos. Dabar Sony Xperia Go - jau 2 savaitės ir liuks, jokiu gliuku, su Jabra puikiai. Daugiau Nokia nebus pas mane
Tai nieks ir nekeikia, tiesiog nebegamina geru telefonu kaip keli metai atgal. Va turejau neuzmusama darbini Nokia 5100, va ten tai telefonas legendabiggie D rašė:Na nereik taip keikt tos Nokios, mano senukas N8 man tarnauja jau pora metų kažkur,per tą laiką daug kart krito ant grindų, ant asfalto, į sniegą,buvo sulytas ir veikia kuo puikiausiai, lėtai
bet užtikrintai
. Aišku kaip normali marketingo auka jau ne kartą norėjau keisti į samsungą, bet kad nafig jo man reik ir toliau draugauju su nokia. Bet sekantis bus jau nebe nokia. 3310 laikai baigėsi
![]()
dabar pas mane Xperia go. Na akumas tai levas, diena ir viskas, ir dar neskambinu kiek bus ateity (60-80min). Vidine atmintis lyg 4 GB, foto lig norma, yra 3D ir panoraminis, gerulisDiver rašė:pribrendo reikalas pasikeisti telefa. samsung ace atsibodo del mazos vidines atminties ir prastos foto kokybes.
nusiziurejau du variantus Samsung Galaxy S3 Mini ir Sony experia Go.
gal kazkam teko naudoti juos? kuris geresnis? kaina zemesne pas sony...
jaroslavas rašė:Kai buvusioje darbovietėje davė Nokia C7, nauja, jis gliučino nuo pat pradžiu, dažnai reikėjo išjungti/ijungti. O su Jabra laisvų rankų įranga tai visai problemos. Dabar Sony Xperia Go - jau 2 savaitės ir liuks, jokiu gliuku, su Jabra puikiai. Daugiau Nokia nebus pas mane
turiu jau beveik lyg 3 metus C5-00 - geresnio akumo dar nesu mates, net po tiek metų, normaliai naudojant laiko pusantros savaitės, o pradžioje buvo dvi net. Tik laaaabai akuma ėdė ryšio gaudymas (na kai būna tik viena padala), čia kituose to nepastebėjauDiver rašė:tai visu neismaneliu akumai ne stebuklas. antras mano telefas nokia c5. akumas savaite tempia.![]()
o dydis tikrai vienas is faktoriu renkantis telefa. deklo prie dirzo nemegstu, pideraskes nesinesioju, o kiseneje SIII tikrai nepatogus. jei i galine isikisi tai atsisesi netycia ir amen telefui. tad lieka mazesni modeliukai.