Pakankamai normali iranga .Neturetu vidurkis daugiau 13 buti. O sanaudas realiai gali suzinoti tik pripyles pilna ir vazinedamas pokol baigsis. Pvz pas mane kartais i tuscia telpa 42l , o buna ir 45l. Tai dapidant paklaida gali buti ziauribes rašė:Va tokia iranga sudejo:
http://setaltas.lt/goods/cat,929/gid,79 ... 4-cil.html
Na as i menesi isvazineju benzo apie 200lt, nes i darba pirmyn+atgal 5km, na kartais per miskus pasikatuskint ir i zvejyba jei uzknisa prie namu zvejot, tai atsipirkimas man neiseina niekaipMindaugasss rašė:Na nenorėčiau sutikti, kad nesitaupo su dujomis. Čia manau ir didelių skaičiavimų nereikia, bet visgi. Jeigu maniškė Vilniuje pastaruosius du mėnesius (žiemos režimu) ima apie 17 ltr dujų, tai turint omenyje, kad tai yra plius 15 proc. prie benzo kiekio, tai gaunasi dujomis 17x2,39=40.63LT/100km, o benzo 15x4.65=69.75lT/100km. Skirtumas mieste 100km - grubiai 30LT. Kai man tik darbas-namai maršrutu per mėnesį 800 km, tai dujom važiuodamas į mėnesį taupau 240 LT, metams - 2880Lt, kas yra nauja dujų įranga + dar visai nemažai. Atmetus su dujomis susijusius aptarnavimus ar remontus (kurių gali ir nebūti metų eigoje), vistiek ženklus taupymas!!!
Taip, patvirtinu. Bet mažiau ima tik Trilitris. Forikas 2,5 ima daugiau arba tiek pat, priklausomai nuo važinėtojo ir važiavimo. Bet čia greičiausiai problema arba įrangoje arba jos reguliavime. Niekaip man nepadaro, kad normaliai važiuotų dujomis. Dūsta, mėto misfire ir t.t. Sureguliuoja, lyg gerai, užpylus kitą baką dujų vėl nesamonės. Su trilitriu OBK nieko panašaus, nors įranga tokia pati, dėta ten pat.Jonas6x6 rašė:o mano ir legasis ir turboforis duju ima maziau nei benzo. Pas Evilka irgi. Vienzo pas daugka