Na smagus variantas būtų su STi motoru, bet aš imčiau 3,6R

Tai didele kubatura dar nereiskia didelio apetito. Kaip tik labiau optimizuojama viskastomazas555 rašė:Deklaruoja tik 10litriuku
o Foresteris ir mėnulyje Foresterisjaroslavas rašė:na tai Outback, ir teisingai TLC ir Afrikoje TLC
Arvydas rašė: Erdvės mažai, ranka pasiekiamas priekinio stiklas.
Arvydas rašė: Žiauriai nepatiko galinio vaizdo veidrodėlis-jis užstoja labai didelę dalį vaizdo, tas visą laiką erzino. Sėdėjimas ne tai kad žemas, bet su mano ūgiu, tenka leisti sėdynę į žemiausią poziciją, tai sėdi kaip formulės bolide, ilgoje kelionėje tai vargintų.
Arvydas rašė: Gęso dažnai, nors turiu važinėjimo patirtį virs 20 m.
Jo ant kelio stovi kaip tokiai minkštai mašinai (šneku apie savo variantą), tai tikrai gerai. Žvyrkeliai ir snieguoti ir kitokie keliaiArvydas rašė: Kelyje stovi stabiliai, važiuoja smagiai. Nuo kelio nebuvau nuvažiavęs
Taip kažkur ant kalno statant, tai ko gero geriau už paprastą rankinį nes užtraukia mirtinai, o kadangi nelabai aš tą rankinį kitiems dalykams naudoju, tai ir šitas man pilnai tinka.Arvydas rašė: elektrinis rankinis pasirodė kaip įdomus navarotas, bet prie jo reikia įprasti.
mano kolega minėjo kad rankinis turėtų pats "nusiimti", bet nesiaiškinau kaip ir kas.Artūrazz rašė: Prisiminiau atvejį, kai palikau užtrauktą rankinį ir pradėjau važiuoti (tada aplinkui buvo daug sniego ir labai slidu), tai galvoju kažko netraukia, o paskui prisiminiau juk ...
. Po to karto buvau dar kartą užmiršęs, bet jau kaip ir nebeužmirštu daugiau
Įjungus hill holderį, tai pats užtraukia ir pats atleidžia rankinį stabdį, o paprastai net neatsimenu,na reikės pabandyti ant neslidaus kelioArvydas rašė: mano kolega minėjo kad rankinis turėtų pats "nusiimti", bet nesiaiškinau kaip ir kas.
Dėkui.MekongDelta rašė:Tu čia pirkti nori ar šiaip pablevyzgoti?
Pakaba ne Imprezos. Pneumatikos jame nebus.