voveriukas iš šito puslapiojaroslavas rašė:http://www.minus.com
va čia furistu kaifas ir daugeliu svajonės - pažiurėti pasauly

voveriukas iš šito puslapiojaroslavas rašė:http://www.minus.com
va čia furistu kaifas ir daugeliu svajonės - pažiurėti pasauly
Cia greiciausiai miegapele, o ne vovere, nebent amerikine kazkokiaMeda.Forester rašė:va,gražuoliukas
Arturas rašė:Manau, kad cia is pokalbio apie dirzus nuslydo. Gal per jautriai pritrynevicinas rašė:nu tikrai sitas ne is mano fotkes
dar tokio dalyko negirdėjauKarolis rašė:Kaip fūristai reaguoja į parazitus, kur bando sutaupyt kuro patys prilipę taip, kad jaučiu jų nei veidrodžiuose nesimato? Dažnai tokių matau, esu ir pats 200km su pežuku nuriedėjęs taip su 7l dyzelio
Tai juk čia elementari fizika. Už transporto priemonės susidaro oro maišas, kuris sumažina pasipriešinimą. Na kažkada ir aš bandžiau su Subaru dėl prikolo, tai kuro sąnaudos sumažėja, tik neatsimenu kiek. Dviratininkai mėgsta šitą dalyką ir važiuoja paskui autobusus ir fūras, aišku ir aš ne kartą taip daręsMeda.Forester rašė: dar tokio dalyko negirdėjau...
iš fizikos aš tik uždavinius su nuožulnia plokštuma kažkada suprasdavauArtūrazz rašė:Tai juk čia elementari fizika. Už transporto priemonės susidaro oro maišas, kuris sumažina pasipriešinimą. Na kažkada ir aš bandžiau su Subaru dėl prikolo, tai kuro sąnaudos sumažėja, tik neatsimenu kiek. Dviratininkai mėgsta šitą dalyką ir važiuoja paskui autobusus ir fūras, aišku ir aš ne kartą taip daręsMeda.Forester rašė: dar tokio dalyko negirdėjau...
Na man irgi su fizika buvo sunkiau, bet vis viena supratau, o dar kai univere buvo fizika ir teorinė mechanika (atrodo), tai pradėjau viską labiau suprasti. Na aišku pas tave specialybė šiek tiek kita linkmeMeda.Forester rašė: iš fizikos aš tik uždavinius su nuožulnia plokštuma kažkada suprasdavauDabar ir tų nebe
Витас вошёл в историю
tolko xata dlia istorii neocen nagliadnaja
as asmeniskai,labiausiai nemegstu kai man kazkas priekyje majacina,arba ant uodegos sedi.Bet is nemazos praktikos,reiketu pasakyti,kad dazniausiai tenka vaziuoti kolonos gale ir ne del to,kad blogai veza vilkikas(kaip tik visada pasitaiko vazineti su tokiais,kurie gera greiti turi).Kai tik susitvarkai su eiline kolona,kuri laika vaziuoji laisvai,atsipalaidaves,o paskui dasiveji kita brigadininka ir vel prasideda darbasKarolis rašė:Kaip fūristai reaguoja į parazitus, kur bando sutaupyt kuro patys prilipę taip, kad jaučiu jų nei veidrodžiuose nesimato? Dažnai tokių matau, esu ir pats 200km su pežuku nuriedėjęs taip su 7l dyzelio