Autoservisas - UAB "Premus"
Forumo taisyklės
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
- eugenijus
- Forumo dalyvis
- Auto: OBK 3,6R & OBK 3,0H6
- Valstybinis numeris: 858+206
- Mobilus: +37061288523
Re: Autoservisas - UAB "Premus"

Paskutinį kartą redagavo eugenijus 2014-01-27, 7:22 pm, redaguota 1 kartą(us).
Slava Ukraine!
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: Toyota Corolla Verso/Forester
- Mobilus: +37068371924
Sveiki,
Dėkui, Jono6X6 komandai už pagalbą perkant "Miškinį" gal ir gavosi šioks toks nesusikalbėjimas su apsilankymo laiku, bet šiaip kiek leido galimybės viskas buvo apžiūrėta ir įvardintos problemos!!!
Pagarbiai,
Birzas
Dėkui, Jono6X6 komandai už pagalbą perkant "Miškinį" gal ir gavosi šioks toks nesusikalbėjimas su apsilankymo laiku, bet šiaip kiek leido galimybės viskas buvo apžiūrėta ir įvardintos problemos!!!
Pagarbiai,
Birzas
- Gidas
- Forumo dalyvis
- Auto: Vel Forikas ir obk
- Mobilus: +37060198059
As ir su Jonu jokiu bedu neturejau ir tikrai labai gerai bendraujasi, padeda kuom gali visada normaliai galima susisneketi ir jokiu papildomu bedu nebus (kazka padare ko as neprasiau). Nemanau, kad reik cia juodint ir varyt. As Jonai uz tave laikykis ir kad tokiu klientu tau daugiau neatvaziuotu 

Visa musu klubo atributika (maikutes, kepures, bliuzonai, striukes ir tt.)
http://www.adomenusodyba.lt
Visi busto remonto darbai
+37060198059
http://www.adomenusodyba.lt
Visi busto remonto darbai
+37060198059
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Outback 3.0 H6 AT Black
- Mobilus: +37067007152
- Susisiekti:
ačiū jonui6x6 uz greita pagalba kitame mieste ir uz patarimus 

Privatus fotografas
fotografijos paslaugos įvairiomis progomis.
tel. 867007152
FB. http://www.facebook.com/Silverpicture
fotografijos paslaugos įvairiomis progomis.
tel. 867007152
FB. http://www.facebook.com/Silverpicture
- Arvydas
- Forumo dalyvis
- Auto: parketinis TLC
neblogas darbas
idomu bus kitus ruostus modelius pamatyti 
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/gazo ... 403-351991

http://www.15min.lt/naujiena/gazas/gazo ... 403-351991
Toyota ir Afrikoj Toyota :)
- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
toks pat nesaliskas, kaip kad taves paklausus ar geras tavo servisas...
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
ypač patiko kad 9 iš 10 klientu neteisus nes nenori mokėti, neturi pinigu...juokinga. Lt moka ir ir permoka, nesiginčija. Levas postas
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
-
- Forumo dalyvis
- Auto: SF '98 2.0
- Susisiekti:
žinant Tavo nuomonę apie Joną tai šis paties postas labai jau nešališkas.hipy rašė:toks pat nesaliskas, kaip kad taves paklausus ar geras tavo servisas...
- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
sitas postas su mano nuomone apie jona nieko bendro neturi, bet jei neduota skaityt tarp eiluciu, tai neduota...
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
Jono nuorodoje,daug tiesos yra,bet yra ir marazmo.Koki kiaules snuki reiketu tureti,kad vazinet ispylus tepala ir paskui servisui pretenzijas reikst
. Niekaip nesisieja su sazine ir teisingu poziuriu i aplamai technika.Kiek zinau,kiek teko patirti,tai pats poziuris i klijenta ir aplamai darba,Premuse nera toks jau negatyvus,kaip norima pateikti.Idejos tikrai geros,norai irgi palankus klijentui.Bet vat zmogiskasis faktorius,turbut daug vistik reiskia.
Dirbau pas Jona,pagal draugiska susitarima,saltkalviu.Isiminejau is sakes sarnyra,spaustuve,o salia,ant keltuvo,uz pusmetrio,kabojo klijento forikas.Taip isejo,kad beimant sarnyra,jis eme ir issove is sakes;ir tiesiai i klijento foriko sparna,po to i lubas ir kazkur senu detaliu kruvoj nukrito.Zinoma,is karto niekas nieko nemate ir nepastebejo(ir as taip pat).Bet,isanalizavus viska ir apziurejus,paaiskeja,kad klijento forikas apgadintas.Ar del to kaltas Jonas??? O pretenzijos ir visas S.... tenka jam,nors,jis net salia nestovejo tuo metu.
Mano nuomone,apsoliuciai visuose,didesniuose servisuose,turetu buti numatyta tam tikra paklaida zmogiskajam faktoriui,nes serviso sefas negali stoveti kiekvienam savo darbuotojui uz nugaros ir kontroliuoti,kad tas nesuklystu.
Isimtis gal tik garaziukai,kur sefas,pats ir saltkalvis,ir elektrikas,ir suvirintojas.
Gryztant konkreciai prie Premuso,tai,bent jau mano forikas,buvo padarytas praktiskai idealiai.Na neskaitant keleto nesuteptu varztu.
Del ko siandien kokybe krito??? .... gal reikia ieskoti atsakymo ne paciame Premuse,ne Jone,o gal pats musu gyvenimas toks,kad vienas kitam gerkles grauziam??? Jug pries keleta metu,viskas buvo tvarkoje,bendravome su premusu ganetinai ilgai.O tikrai zinau(is savo patirties) kad istraukt i sviesa aferista,uztenka maksimum pusmecio.(cia mano darbo sferoje,kitur gal ir greiciau)
Na,cia tokie mano vakaro pamastymai,isprovokuoti auksciau esanciu postu

Dirbau pas Jona,pagal draugiska susitarima,saltkalviu.Isiminejau is sakes sarnyra,spaustuve,o salia,ant keltuvo,uz pusmetrio,kabojo klijento forikas.Taip isejo,kad beimant sarnyra,jis eme ir issove is sakes;ir tiesiai i klijento foriko sparna,po to i lubas ir kazkur senu detaliu kruvoj nukrito.Zinoma,is karto niekas nieko nemate ir nepastebejo(ir as taip pat).Bet,isanalizavus viska ir apziurejus,paaiskeja,kad klijento forikas apgadintas.Ar del to kaltas Jonas??? O pretenzijos ir visas S.... tenka jam,nors,jis net salia nestovejo tuo metu.
Mano nuomone,apsoliuciai visuose,didesniuose servisuose,turetu buti numatyta tam tikra paklaida zmogiskajam faktoriui,nes serviso sefas negali stoveti kiekvienam savo darbuotojui uz nugaros ir kontroliuoti,kad tas nesuklystu.
Isimtis gal tik garaziukai,kur sefas,pats ir saltkalvis,ir elektrikas,ir suvirintojas.
Gryztant konkreciai prie Premuso,tai,bent jau mano forikas,buvo padarytas praktiskai idealiai.Na neskaitant keleto nesuteptu varztu.
Del ko siandien kokybe krito??? .... gal reikia ieskoti atsakymo ne paciame Premuse,ne Jone,o gal pats musu gyvenimas toks,kad vienas kitam gerkles grauziam??? Jug pries keleta metu,viskas buvo tvarkoje,bendravome su premusu ganetinai ilgai.O tikrai zinau(is savo patirties) kad istraukt i sviesa aferista,uztenka maksimum pusmecio.(cia mano darbo sferoje,kitur gal ir greiciau)
Na,cia tokie mano vakaro pamastymai,isprovokuoti auksciau esanciu postu

Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
+1
Teisinga nuomonė visais 200%
Teisinga nuomonė visais 200%
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
-
- Forumo dalyvis
- Auto: SUBARU FORESTER, 01 USA 2.5 AT
- Valstybinis numeris: ZLS 662
- Mobilus: +37068644525
Gerai, Vicinai, kad pripažysti savo klaidas. Tąkart nukentėjo mano Foriko sparnas ir aš tai pastebėjau tik parvažiavęs namo. Žinoma paskambinau Jonui ir apie tai pranešiau. Aišku Jonas siūlė atsiskaityti, tačiau aš pinigų atsisakiau (iš pagarbos jam) ir paprašiau pakalbėti su savo darbuotojais, kad atsakingiau žiurėtų į savo darbą, nes tokie dalykai labai kenkia imidžui.
Manau, kad visiems reikia pradėti nuo savęs, o ne pilti ant kitų Š..o ir nesiuntinėti jų N....i
Manau, kad visiems reikia pradėti nuo savęs, o ne pilti ant kitų Š..o ir nesiuntinėti jų N....i

- tomazas555
- Forumo dalyvis
- Auto: legacy'94 2.2AT; '99 2.5AT
- Mobilus: +37064445553
+1GOSIUS rašė:Gerai, Vicinai, kad pripažysti savo klaidas. Tąkart nukentėjo mano Foriko sparnas ir aš tai pastebėjau tik parvažiavęs namo. Žinoma paskambinau Jonui ir apie tai pranešiau. Aišku Jonas siūlė atsiskaityti, tačiau aš pinigų atsisakiau (iš pagarbos jam) ir paprašiau pakalbėti su savo darbuotojais, kad atsakingiau žiurėtų į savo darbą, nes tokie dalykai labai kenkia imidžui.
LEGACY I wagon '94 2.2 AT
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG
- eugenijus
- Forumo dalyvis
- Auto: OBK 3,6R & OBK 3,0H6
- Valstybinis numeris: 858+206
- Mobilus: +37061288523
+1GOSIUS rašė:Gerai, Vicinai, kad pripažysti savo klaidas. Tąkart nukentėjo mano Foriko sparnas ir aš tai pastebėjau tik parvažiavęs namo. Žinoma paskambinau Jonui ir apie tai pranešiau. Aišku Jonas siūlė atsiskaityti, tačiau aš pinigų atsisakiau (iš pagarbos jam) ir paprašiau pakalbėti su savo darbuotojais, kad atsakingiau žiurėtų į savo darbą, nes tokie dalykai labai kenkia imidžui.

Slava Ukraine!
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
Jums dar nenusibodo visiems? 

Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль