techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Virgis75 rašė:
Gal geriau jau nekeisk alyvos sankaboje, kaip ir stabdžių sistemoje
Kad man sakė, sankaba hidraulinė ir net rodė, kurioj vietoj matuoklis... Reiškia yra kažkoks skystis... Renu škėj tai stabdžių skystis, o foresteryje nežinau
suma sumarum,
oficialiai siųstis subaru ATF iš USA neapsimoka, nebent rasti kas parvežtų kokiam konteineryje ar pan.
Iš vokietukų, jei perki 12 litrų, tai siunčia nemokamai į LT.
Litro kaina gaunasi 61Lt. į dėžę supilsi apie 4-5 (visas neišsileidžia, šiaip 9litrai)
Tai ar būtų norinčiu Subaru ATF-HP OEM SOA868V9241 - už 61Lt?
Subaru_ATF.jpg
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tam, kad pirkti tokį ir pilti, turi būti garantuotas, kad ten būtent toks supiltas. Priešingu atveju nematau reikalo pirkti tokiom kainom. Man visiškai pakanka ir paprasto Valvoline už dvigubai ar trigubai mažesnę kainą. Jau du kartus keičiau ir jokių problemų nepastebiu.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
evilkas rašė:Tam, kad pirkti tokį ir pilti, turi būti garantuotas, kad ten būtent toks supiltas. Priešingu atveju nematau reikalo pirkti tokiom kainom. Man visiškai pakanka ir paprasto Valvoline už dvigubai ar trigubai mažesnę kainą. Jau du kartus keičiau ir jokių problemų nepastebiu.
Vokietis gi neapgaus, ramybės dėlei giminės patikrins.
O valvoline tai 40lituku mačiau, tai ne dvigubai
evilkas rašė:Tam, kad pirkti tokį ir pilti, turi būti garantuotas, kad ten būtent toks supiltas. Priešingu atveju nematau reikalo pirkti tokiom kainom. Man visiškai pakanka ir paprasto Valvoline už dvigubai ar trigubai mažesnę kainą. Jau du kartus keičiau ir jokių problemų nepastebiu.
man šiek tiek mažiau kainuoja.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
Mindaugai važiuok i Stokker, pasakyk Ramūnui kad nuo manes, ir gausi nuolaida
Mindaugai važiuok i Stokker, pasakyk Ramūnui kad nuo manes, ir gausi nuolaida
Ponial dėkui už parolį
Reiškias neveltui internete sėdžiu
Jonas6x6 rašė:nu xa xa xa, netinka tam foresteriui paprastas tepalas
Bet Subaru patys negamina tepalų. pagal jų pateiktus parametrus gamina kažkas kitas.
Beja, galbūt Castrol, nes Autodata rodo Castrol Transmax J.
forester org skaičiau, kad naujam manuale foresteriui neberekomenduoja Castrol. Beje jau ieškojau, Castrol Transmax J tokio tepalo nebegamina.... yra tik su Z raide.
Ir kiek radau tai subaru tepala gamina idemitsu firma tik lipduką uždeda.
Bet to Idemitsu irgi negausi... pas japonu svažiuot tik