Reikia informacijos perkant Forester 2.0 Turbo
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Reikia informacijos perkant Forester 2.0 Turbo
Sveiki visi,
ruosiuosi pirkti Subaru Forester 2.0 Turbo 125kW, automatine deze, 1999 m., reali rida ~260 000km, norejau pasiteirauti visu ismanaciu apie siuos automobilius - zinau, kad reikia atkreipti demesi i rudis, visus privalumus, variklio darba, ar turbina neapsitepalavus ir visos zarnos ir t.t., taipogi i 4 varomu ratu sistema, bet turiu ziniu kad automatine deze ir 4 varanciu sistema labai daznai "pykstasi" ir to pasekmeje varomi lieka tik priekis. Gal galite pakonsultuoti placiau kas liecia 4WD ir automatine deze, siu mazgu patikimuma ir gedimus.
Automobilis perkamas moteriskom rankom, kuriuos nera labai dideles technikos zinoves, kitaip sakant isvis nulis ziniu, bet priezastis yra, kad reikalingas automatas, patikimas, 4WD (ziema vaziuojama i soda, daugiabuciu kiemai ir siaip gyvenimo ritmas toks, kad kasdieninis kelias turi staciu ikalniu ir prastu keliu), praaukstintas. Kas be ko nupirkus zinom, kad reikes keisti dirzelius su visais guoliais, tepalus, filtrus ir kitus sudilusius mazgus tokius kaip kaladeles, diskai, amortizatoriai ar pan. Klausimas butu del tepalu dezeje, reduktoriuje ir pan, ar keisti reikia, kokie eina?
Taipogi domina bet kokio smulkmenos kuriuos budingos subaru forester modeliams, mano minetu metu. Siaip paskaitynejau nemazai, bet noriu isgirsti atsakymu i konkrecius klausimus.
ruosiuosi pirkti Subaru Forester 2.0 Turbo 125kW, automatine deze, 1999 m., reali rida ~260 000km, norejau pasiteirauti visu ismanaciu apie siuos automobilius - zinau, kad reikia atkreipti demesi i rudis, visus privalumus, variklio darba, ar turbina neapsitepalavus ir visos zarnos ir t.t., taipogi i 4 varomu ratu sistema, bet turiu ziniu kad automatine deze ir 4 varanciu sistema labai daznai "pykstasi" ir to pasekmeje varomi lieka tik priekis. Gal galite pakonsultuoti placiau kas liecia 4WD ir automatine deze, siu mazgu patikimuma ir gedimus.
Automobilis perkamas moteriskom rankom, kuriuos nera labai dideles technikos zinoves, kitaip sakant isvis nulis ziniu, bet priezastis yra, kad reikalingas automatas, patikimas, 4WD (ziema vaziuojama i soda, daugiabuciu kiemai ir siaip gyvenimo ritmas toks, kad kasdieninis kelias turi staciu ikalniu ir prastu keliu), praaukstintas. Kas be ko nupirkus zinom, kad reikes keisti dirzelius su visais guoliais, tepalus, filtrus ir kitus sudilusius mazgus tokius kaip kaladeles, diskai, amortizatoriai ar pan. Klausimas butu del tepalu dezeje, reduktoriuje ir pan, ar keisti reikia, kokie eina?
Taipogi domina bet kokio smulkmenos kuriuos budingos subaru forester modeliams, mano minetu metu. Siaip paskaitynejau nemazai, bet noriu isgirsti atsakymu i konkrecius klausimus.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Re: Reikia informacijos perkant Forester 2.0 Turbo
pasiskaityk čia: http://forumai.foresterclub.lt/topic227 ... t=virgis75 . Kažkiek infos rasi apie kainas. O visa kita daug maž puikiai.
KeturiWD veikia kiek per skaudžiai, bet gal tai tik pas mane. T.y. spaudi gazą, pradeda suktis priekiniai, o tada su nedideliu smūgiu jungiasi galas. Bet ant A/T jungi 1 ir viskas įsijungia kaip priklauso.
Jei neieškai šiknoje smegenų, per pusnis važiuoja normaliai. Buvau saviškį pasodinęs, bet ant pilvo ir plūktas sniegas... Kaip sakoma, nėr ko lysti.
Dėžėje kažkoks skardos garsas, bet įšilus dėžei prapuola.
Per daugiau nei du metus keičiau tik stabilo traukutes. Į sodą pas mane 4 km (į vieną pusę) tikrai prastas kelias, kartais jį įveikt reikia 10-15 minučių. Važiuoju kelis kartus per savaitę. Daugiabučio kieme esu karalius žiemą. Tik kartą teko pasidročint, kai pakibo mašina diaganaliai, bet per pusę minutės išvažiavau.
Jei esi vilenskas, gal sutartume dėl susitikimo.
KeturiWD veikia kiek per skaudžiai, bet gal tai tik pas mane. T.y. spaudi gazą, pradeda suktis priekiniai, o tada su nedideliu smūgiu jungiasi galas. Bet ant A/T jungi 1 ir viskas įsijungia kaip priklauso.
Jei neieškai šiknoje smegenų, per pusnis važiuoja normaliai. Buvau saviškį pasodinęs, bet ant pilvo ir plūktas sniegas... Kaip sakoma, nėr ko lysti.
Dėžėje kažkoks skardos garsas, bet įšilus dėžei prapuola.
Per daugiau nei du metus keičiau tik stabilo traukutes. Į sodą pas mane 4 km (į vieną pusę) tikrai prastas kelias, kartais jį įveikt reikia 10-15 minučių. Važiuoju kelis kartus per savaitę. Daugiabučio kieme esu karalius žiemą. Tik kartą teko pasidročint, kai pakibo mašina diaganaliai, bet per pusę minutės išvažiavau.
Jei esi vilenskas, gal sutartume dėl susitikimo.
- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
o man toks klausimas pasistojo: kokio velnio moteriskei su 0 ziniu apie auto reikalingas turbiniukas, ne geriau, taupiau ir visaip kitaip ...iau butu 2,5 amerikonas?
Tiesiog yra rastas geras vairantas su 2.0 turbo, nors siaip puikiai uztektu jai ir 2.0 atmosferiko. O ka tu omenyje taupiau? Del kuro sanaudu as ja perspejau, kad mieste 12l reiketu tiketis, nors ramiai vaziuojant gal ir i 11 sutilps.hipy rašė:o man toks klausimas pasistojo: kokio velnio moteriskei su 0 ziniu apie auto reikalingas turbiniukas, ne geriau, taupiau ir visaip kitaip ...iau butu 2,5 amerikonas?
- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Tu nesupranti-moteriske nori buti pirma nuo zalio signalohipy rašė:o man toks klausimas pasistojo: kokio velnio moteriskei su 0 ziniu apie auto reikalingas turbiniukas, ne geriau, taupiau ir visaip kitaip ...iau butu 2,5 amerikonas?

- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Ar pirma kieno nors užpakalyje?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Miškinukas
- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
vargiai turbut tilps i tavo normas, o siaip 2.5 paprastas variantas bus pigesnis, kazkiek ekonomiskesnis, maziau uzdroztas, ir resursas turbut pacio variklio didesnis, ir eksploatacijoj nebus galimu problemu su turbina...vanagiux rašė:O ka tu omenyje taupiau? Del kuro sanaudu as ja perspejau, kad mieste 12l reiketu tiketis, nors ramiai vaziuojant gal ir i 11 sutilps.
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
As manau jei jau rastas konkretus variantas nera ko laukti, o reikia tiesiai nuvaziuoti pas meistrus-"subaristus" kad apziuretu ir pasakytu savo nuomone. Kaunas-Jonas6x6, Vilniuje RSe ir kiti. Surandi kontaktus susitari del apziuros pries pirkima ir vaziuoji. Viska tau papasakos kas blogai, kur blogai ir ka reiketu atlikti.
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
- Jurijusb
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester ir Outback
Su turbo man atrodo gali buti didesnes salygos, tavo isvardintos gal idealiom salygom, drom.ru skaiciau apie turboforius, tai sanaudos buna iki 20 l raso.
vanagiux rašė:Tiesiog yra rastas geras vairantas su 2.0 turbo, nors siaip puikiai uztektu jai ir 2.0 atmosferiko. O ka tu omenyje taupiau? Del kuro sanaudu as ja perspejau, kad mieste 12l reiketu tiketis, nors ramiai vaziuojant gal ir i 11 sutilps.hipy rašė:o man toks klausimas pasistojo: kokio velnio moteriskei su 0 ziniu apie auto reikalingas turbiniukas, ne geriau, taupiau ir visaip kitaip ...iau butu 2,5 amerikonas?
Subaru Outback BS 3,6 R, Subaru Forester SG 2,0 atmo
- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Turboforio sąnaudos ~13-14 benzo ir 14-18 dujų, su sąlyga, kad tai mechanika. Šiaip jei moteriškė nėra važiavus su turbinuku, tai geriau tikrai paieškoti 2,5. Eksploatacija tikrai bus ženkliai pigesnė, o dėl greičio tikrai stipriai nenukentės, nes nežinos kaip važiuoja turbavas. Bet išbandžius turbavą, paprasto tikrai nebesinori, esu važiavęs su antros kartos 2,5 amerikosu automatu, tai sorry, bet jis visai nevažiuoja net po maniškio. O šiaip sekmadienį galit privažiuot į Gariūnų karjerą ir patys pamatysit ką gali Foresteriai. 

Miškinukas
Konkreciai nuziurejom sita: http://auto.plius.lt/skelbimai/subaru-k ... 97602.html
Nelabai yra ka rinktis is tokiu masinu atvirai pasakius, sitas toks savo isvaizda visai patiko, o ir kaina jo nera maza, tiketina, kad nebus lavonas. Siaip norim lietuvoje nevazineto, automato. Siaip kiek pazejau ten kur raso sanaudas tu masinu tai pagal kataloga 12,8; automatas, turi imti, bet savo patirtimi kiek ten ziuredavau kitas masinas man visos 2l maziau valgydavo nei raso.
Nelabai yra ka rinktis is tokiu masinu atvirai pasakius, sitas toks savo isvaizda visai patiko, o ir kaina jo nera maza, tiketina, kad nebus lavonas. Siaip norim lietuvoje nevazineto, automato. Siaip kiek pazejau ten kur raso sanaudas tu masinu tai pagal kataloga 12,8; automatas, turi imti, bet savo patirtimi kiek ten ziuredavau kitas masinas man visos 2l maziau valgydavo nei raso.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: forester 00's turbo
Apie kuro sanaudas tai forume jau daug prirasyta -kaip vaziuosi -taip turesibes rašė:Su turbo man atrodo gali buti didesnes salygos, tavo isvardintos gal idealiom salygom, drom.ru skaiciau apie turboforius, tai sanaudos buna iki 20 l raso.vanagiux rašė:Tiesiog yra rastas geras vairantas su 2.0 turbo, nors siaip puikiai uztektu jai ir 2.0 atmosferiko. O ka tu omenyje taupiau? Del kuro sanaudu as ja perspejau, kad mieste 12l reiketu tiketis, nors ramiai vaziuojant gal ir i 11 sutilps.hipy rašė:o man toks klausimas pasistojo: kokio velnio moteriskei su 0 ziniu apie auto reikalingas turbiniukas, ne geriau, taupiau ir visaip kitaip ...iau butu 2,5 amerikonas?

O as galiu pasakyti apie savo turbinuka -
normaliai mieste (apsukos apie 2k-3k) -11,8l
miske per smelynus ir kalnus -atitinkamai apie 20l
tiesa mano mechanika

Paskutinį kartą redagavo klasika 2013-08-23, 10:32 pm, redaguota 2 kartą(us).
Didžiausia dalis gyvenimo praeina mums darant klaidas, didelė dalis - nieko neveikiant, o visas gyvenimas - veikiant ne tai, kas reikia.
Seneka
Seneka
-
- Forumo dalyvis
- Auto: forester 00's turbo
Arturas rašė:Tu nesupranti-moteriske nori buti pirma nuo zalio signalohipy rašė:o man toks klausimas pasistojo: kokio velnio moteriskei su 0 ziniu apie auto reikalingas turbiniukas, ne geriau, taupiau ir visaip kitaip ...iau butu 2,5 amerikonas?

Didžiausia dalis gyvenimo praeina mums darant klaidas, didelė dalis - nieko neveikiant, o visas gyvenimas - veikiant ne tai, kas reikia.
Seneka
Seneka
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
Optimistasvanagiux rašė: Tiesiog yra rastas geras vairantas su 2.0 turbo, nors siaip puikiai uztektu jai ir 2.0 atmosferiko. O ka tu omenyje taupiau? Del kuro sanaudu as ja perspejau, kad mieste 12l reiketu tiketis, nors ramiai vaziuojant gal ir i 11 sutilps.

Su turbiniuku mieste 12 litrų

Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
dar didesnis optimistas. Pirma nuo žalio ir 12 litrųArturas rašė: Tu nesupranti-moteriske nori buti pirma nuo zalio signalo

Pasvajok. Be 15-17 neišsiversi su tokiu važiavimu.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать