Škias taip. Apie bezdalus. Užmiestyje, kai greitis iki 110 km/h, kuro sąnaudos iki 10L/100km. Po to, kiek rodo spidometras, tiek ir valgo. Beveik miestas - išvažiuoju į aplinkelį, važiuoju į darbą, po darbo 2/3 aplinkelio su šviesoforu ir likusi dalis miesto. Sąnaudos - 12-13 L/100 km.vanagiux rašė:Konkreciai nuziurejom sita: http://auto.plius.lt/skelbimai/subaru-k ... 97602.html
Nelabai yra ka rinktis is tokiu masinu atvirai pasakius, sitas toks savo isvaizda visai patiko, o ir kaina jo nera maza, tiketina, kad nebus lavonas. Siaip norim lietuvoje nevazineto, automato. Siaip kiek pazejau ten kur raso sanaudas tu masinu tai pagal kataloga 12,8; automatas, turi imti, bet savo patirtimi kiek ten ziuredavau kitas masinas man visos 2l maziau valgydavo nei raso.
Reikia informacijos perkant Forester 2.0 Turbo
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Re: Reikia informacijos perkant Forester 2.0 Turbo
Tai va del to subaru - grizo jis i lietuva, bet grizo su beda, kuria kaip ir issprende pardavejas, buvo taip, kad ijungus D rezima pavara isijungdavo tik po 10s kazkur ir tada jau vaziuoja gerai, sake, kad dapile 1l tepalo i deze ir vaziuoja, jau viskas gerai, jungiasi viskas puikiai, sako kad taip galejo buti del to kad pastovejus ilgai buvo ta masina ir pan., ka jus manot apie tai?
- Mindaugas
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester&Outback, 4.5ltr
Na aš kai savo pirkau, tai pusę Kauno nuvažiavau iki Jono su, kaip paaiškėjo vėliau, mažiau nei puse tepalo AT ir kiaura tarpine. Ir nieko, jungė bėgius idealiai, bandant ir agresyviai, ir ramiai važiuot.
Čia tik mano patirtis ir įspūdžiai! ;-) Gal kas tiksliau pasakys ar -1 ltr tepalo sukelia tokius simptomus...
Nusiųsta per Tapatalk 2
Čia tik mano patirtis ir įspūdžiai! ;-) Gal kas tiksliau pasakys ar -1 ltr tepalo sukelia tokius simptomus...
Nusiųsta per Tapatalk 2
Ex '00 Subaru Forester 2.5 atmo AT USA 121kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG