O garažnikai su savo bl...kreivom staklėm ir kreivomis rankomis - eina jie v p...ar 40 lt, ar 60 vienodai blogai. Skupas moka du kart- tai ši karta apie mane

jaroslavas rašė:Dėkui Melgos darbuotojams ir ju viršininkui už malonius paaiškinimus, konsultacijos ir sutvarkymą. Taip dėkui subaristui Pauliui už eilinė nuolaida.
O garažnikai su savo bl...kreivom staklėm ir kreivomis rankomis - eina jie v p...ar 40 lt, ar 60 vienodai blogai. Skupas moka du kart- tai ši karta apie mane
Galiu rekomenduoti http://ratutaisykla.eu/, ten gausi ko norėjai. Pats pastoviai ten keičiuos, savininkas irgi turi forį.MekongDelta rašė:Paskutinius keletą metų, kai reikia pasitvarkyti ratus užsuku pas draugą į servisą ir pats neskubėdamas susitvarkau.. .
Melga Lukšio gatvėje. Beje, du ratai buvo pripūsti po 2,4 atmosferos, kiti du po 1,5. Nuo 100 iki 120km/h yra nedidelė vibracija per vairą. Labai geras servisas. Ne garažinis.Gorbas rašė:Nežinau kurioj tu čia Melgoj buvai, bet bent jau Liepkalnio g. man visada ratlankius pirmiausia nuvalo, iš padangų akmenukus iškrapšto, o po to tik balansuoja. O svarelius klijuoja ir tik naujus.