ieškau paprastos klaviatūros tokios kaip kad senosios IBM serverinės. Taip man prilipo, negaliu kitų liesti
Šiaip kokia minkštesnė ir nebarškanti, ir už protingą kainą, labai jau supper dupper nereikia.
Ir pelės (kirtis gale).
Na ką šiandien pajungiau Mikrotik routerį wireless yra tačiau pc interneto greitis žiauriai nukrito buvo ~95 mbps o dabar 2.35 mbps o telefone užkelia iki 28 mbps... wtf? Arūnai gelbėk
ieškau paprastos klaviatūros tokios kaip kad senosios IBM serverinės. Taip man prilipo, negaliu kitų liesti
Šiaip kokia minkštesnė ir nebarškanti, ir už protingą kainą, labai jau supper dupper nereikia.
Ir pelės (kirtis gale).
dėkui už patarimus.
Logitech UltraX arba Illuminated. Keletą puslapių atgal mes apie jas šiek tiek kalbėjomės. Čia jei aš gerai supratau kokio tipo tu nori... Čia žemo profilio, kaip laptopo beveik
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Subaru Legacy 2.0 GL MT (2005) - patinka!
Subaru Forester 2.0 GL AT (1998) - pasiilgsiu iki naujo Foresterio
Ir pelės (kirtis gale).
dėkui už patarimus.
Logitech UltraX arba Illuminated. Keletą puslapių atgal mes apie jas šiek tiek kalbėjomės. Čia jei aš gerai supratau kokio tipo tu nori... Čia žemo profilio, kaip laptopo beveik
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Šitos geros bet ir brangios
Jaučiu reiks imti Dell klavą kaip ofise
Paskutiniu metu daug reikalų dariau su tinklo, o kur tinklai ten IP adresai. Ir vienas žiauriai žiauriai užknisantis dalykas yra Lietuviška klaviatūra , skaičių klavietūroje taškas reiškia kablelį, o IP adresą rašyti labai patogu skaitinėje klaviatūroje. Tai supykęs paėmiau ir pakeičiau ta kablelį į tašką nekeičiant nieko kito ir visą kitą paliekant kaip standartą.
Jei kam įdomu modifikuotos kavietūros diegimo failas čia https://drive.google.com/file/d/0B8xki6 ... sp=sharing