Autoservisas - UAB "Premus"

Teigiami ir neigiami atsiliepimai susijė partneriai ir servisais.
Forumo taisyklės
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
Skelbti atsakymą
tsuminas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester '98
Valstybinis numeris: GCU 540
Mobilus: +37060078822

Re: Autoservisas - UAB "Premus"

Standartinė tsuminas »

++
Vartotojo avataras
Jaras
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Outback H6 '05
Mobilus: +37062336400

Standartinė Jaras »

biggie D rašė:Ačiū premusui už pakeistus tepalus ir diržus, pakrapštytą važiuoklę, BET blt(laisvo elgesio mergina) nieko nesakiau kai radau tepalo įpilta virš 5cm aukščiau max normos, bei kad nekreipė dėmesio į tai, kad abu priekiniai suportai blogai vaikšto, bet kai šiandien servise sužinojau, kad per klaidą nupirkau 260mm diskus, o pasirodo reikia 277mm, bet premusas be sąžinės graužimo man juos įdėjo ir nei žodžio apie tai jog kaladėlės 15mm "nekabina" disko, palinkėjo gero kelio ...manau dabar normalu, kad abėjoju ir kitų atliktų darbų kokybe ... Na iš kitos pusės nors lipdukais apklijavo mašiną :_O: Gal daugiau aš pas juos nebevažiuosiu
Jonai ar pakomentuosi biggie D komentarą? Gal jis kliedi? Gal tokio kliento išvis nebuvo? Nejaugi UAB Premusas taip žioplai dirba... o aš vis dar galvojau kad UAB Premuso visi "darbeliai" sėkmingi, kokybiški ir pigūs :)
p.s. senei sakiau visiems, kad darbo biržoje jau senei neliko gerų autošaltkalvių...
Vartotojo avataras
Myndaugas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Outforeza

Standartinė Myndaugas »

Jonas6x6 rašė:...Visada galiu perdaryti ...
Perdarymai visada sekmingi gaunasi...?
Vartotojo avataras
Arvydas
Forumo dalyvis
Auto: parketinis TLC

Standartinė Arvydas »

keistas požiūris - galiu gražinti pinigus arba perdaryti. O ar ne gero meistro pareiga buvo perspėti (suderinti) kad stabdymo kaladėlės pagal dydį neattitinka buvusių ir dėl to stabdymo efektyvumas bus ženkliai mažesnis? Apsaugok dieve nuo tokių auksarankių...
Toyota ir Afrikoj Toyota :)
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis
Auto: zver

Standartinė zzzubarruu »

kalbant ne apie premusa, bet apskritai apie servisus. tai labiausiai uzknisa tie grizimai dasidaryt ka pamirso, arba ka blogai padare.
pvz grupiokas turi servisu tinkla, vaziuodavau pas ji, tuo paciu ir pabendrauji su draugu. ir visi darbuotojai zino, kad sefo draugelis remontuojasi... o vis tai tas, tai anas, tai suvedima pamirso padaryt, tai ne visus darbus kuriuos reikejo padaryt padare, tai dar koks sudas. ir grizti padaro iki galo, pataiso, kartais ir kelis kartus grizti. bet tai mano laikas. mano pinigai. tas labai labai uzknisa kai reikia gaist savo laika. turetu but principas suremontavau-pamirsau.
nera sventu, tik pas vienus tai nutinka retkarciais, pas kitus tai darbo stilius. ne visi klijentai gaudosi, kiti gal nedrista pretenziju pareikst, ir vel atvaziuoja susimoket.

man fraze ,,tai grizk, sutvarkysim(ka patys prasikom)" kvepia oi kaip negerai...
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
Arvydas
Forumo dalyvis
Auto: parketinis TLC

Standartinė Arvydas »

na jeigu tikrai tokie buvo iki tol, tai taip, sutinku, kad be katalogų sunku sugaudyti kas turi buti originaliai.
Toyota ir Afrikoj Toyota :)
tsuminas
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester '98
Valstybinis numeris: GCU 540
Mobilus: +37060078822

Standartinė tsuminas »

Tai kalades storesnes reikėjo sudėti :) ir viskas gerai būtų (aišku jei suportai nepastrigę)
Vartotojo avataras
Jaras
Forumo dalyvis

Standartinė Jaras »

O ka daryti kai žmogus atvažiuoja iš kito miesto žiūrėdamas rimtai į skelbiamą servisą? Atstumas 50-200km, tai ką taip ir zujini pirmyn atgal... medžiagos+darbas+kelionės+laikas+kantrybė, o kas rezultate?

Šeip tai nuo žioplumo vaiztų nėra jei klientas nesugeba paklausti serviso, ar gerus diskus ir kalades nusipirkau.
Vartotojo avataras
Jaras
Forumo dalyvis

Standartinė Jaras »

Jonas6x6 rašė:
Jaras rašė:O ka daryti kai žmogus atvažiuoja iš kito miesto žiūrėdamas rimtai į skelbiamą servisą? Atstumas 50-200km, tai ką taip ir zujini pirmyn atgal... medžiagos+darbas+kelionės+laikas+kantrybė, o kas rezultate?

Šeip tai nuo žioplumo vaiztų nėra jei klientas nesugeba paklausti serviso, ar gerus diskus ir kalades nusipirkau.

Reikia suprasti, kas tai yra tiuningas, bet kokios srities. Ir kad norimas/užsakomas tam tikras darbas ar visas projektas gali viršyti, arba neatitikti lūkesčių.
Šiai dienai visi žino savo teises, visi moka rašyti skundus, pretenzijas, bet kažkaip visi užmiršta, kad nestandartiniai darbai yra sudėtingi, reikalaujantys daug research'o ir laiko.
Kita vertus gi, forumas yra puiki vieta pastumti š vienam ant kito, kaip tu Kinsai ir darai.
Dėl tavo darbų sudėtingumo, apimties ir laiko aš sutinku ir nesiginčyju.
Jonai kiek tu š esi sustūmęs aš jam tiek laiko neturiu. Kita vertus šeip tai ne aš pradėjau stumti š. Tavo š stūmimą ant manęs aš suprantu kaip man primestą ale konkurenciją. Kiek tu stumsi tiek ir aš... nestum ir aš nestumsiu.
Iš aplinkinių subaru vairuotojų eina suprasti kad ne tik forumas skirtas š stūmimui su itin šypseną kelenčiomis istorijomis :)
biggie D
Forumo dalyvis
Auto: SUBARU LEGACY
Valstybinis numeris: HBN 497

Standartinė biggie D »

Nuvažiavau pas gerai pažystamą "garažinį" meistrą, kad išsiaiškint kaistančių priekinių stabdžių priežastį (striginėjo cilindriukai). Žmogus vos pradėjes krapštyti skambino man, kad pamatė jog 15mm kaladėlių net neliečia disko t.y.- disko diametras per mažas. Palandžiojau intike suradau kad yra 2 rūšys diskų- 260mm ir 277mm. Nežinau kodėl jie pas mane, bet yra kaip yra, man reikejo 277mm. O diskus, kuriuos padaviau Premus buvau pirkes pagal kataloga ir modeli savo, kuris nurode butent 260mm.
Bet kokiu atveju Premus meistrai įdėjo ir gal net netyčia nepastebėjo (sunku patikėti) kad dalis kaladelių neliečia disko, bet tokios klaidos tikrai nuvylė. Kitas klausymas(labiau retorinis)- kodėl tepalo pripilta buvo gerokai per daug?

Neturiu aš laiko vozotis su grąžinimais ar perdarymais, juolab jau viskas sutvarkyta.
Nesu aš akis drąskantis klientas, netgi toleruoju smulkias klaidas, bet į Premus nevažiuosiu daugiau. Peace :)
Forester coming
Eimazz555
Forumo dalyvis
Auto: DAS AUTO PASRAT ir BMW

Standartinė Eimazz555 »

Nesupratau... Jeigu man yra tepalo virsnormis, tai reikia dekoti servisui uz 100lt kaina tepalo, vietoj 85lt ar dekot uz isspjautus salnikus? :?:
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

na nezinau.As pykau ant "Premuso" tik del isuktu sausu varztu(kazkaip pamirsdavo i tepaliuka pamirkyt,matyt per skubejima,del darbu kruvio :D ) o siaip,del foresterio tiuningo darbu,po siai dienai,priekaistu neturiu.Daug kam buvo uzkliuves suvedimo klausimas(po pakabos aukstinimo).Duodu galva nukirst,nei karto dar nesu nieko dares su ratu geometrija,po premuso isikisimo,o draskomas forikas buvo tikrai gan nesvelniai.Siandien praeita techapziura,tai tik del trukusio stiklo atkentet reikejo,visa kita normos ribose.
Jauciu,kad siekiai "Premuso" yra geri,bet,kazkas matyt vistik trukdo tai komandai tureti gera varda visuomeneje :???:
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
Vartotojo avataras
Kuzia
Forumo dalyvis
Auto: '01 Forester S-Turbo
Valstybinis numeris: GZV 201
Mobilus: +37062442135

Standartinė Kuzia »

++
Vartotojo avataras
Jaras
Forumo dalyvis

Standartinė Jaras »

vicinas rašė: Jauciu,kad siekiai "Premuso" yra geri,bet,kazkas matyt vistik trukdo tai komandai tureti gera varda visuomeneje :???:
Taip atvažiuojantys klientai trugdo... nes po apsilankymo "kartais skundžiasi" :D
Vartotojo avataras
soras96
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: subaru forester
Valstybinis numeris: GCJ 981

Standartinė soras96 »

Žmogus, kuris nedaro klaidų, dažniausiai nieko nedaro.
E.Dž. Felpsas :DD
ir beto klaidos yra taisomos :)
Skelbti atsakymą