http://www.virgenis.lt/technologijos/15 ... ofikavimas
http://www.bio.lt/tekstai/malkomis-varomas-automobilis/
Moderatorius: tomazas555
dabar su apspjaudytu langu vazinesi?Meda.Forester rašė:Man praeitą ketvirtadienį chekas užsidegė ir podraug dinaminės kontrolės praradimas.Buvau kaip tik šalia JMA.Užgesino.Sakė,jei vėl užsidegs,reiks kažką keist.Kažkokį vožtuvą,ar kažką,iš tos laimės,kad atidavė auto,neįsidėmėjau.Prieš metus ar pusantrų du kartus buvo užsidegus kietųjų kuro dalelių liempačka.Bet,pakėlus apsukas,užgeso pati.Per tech.profilaktiką pasakiau,tai net nžn,ištrynė klaidą ar ne,bet nuo to laiko užsidegus nebuvo.Daugiau gedimų lyg ir neturėjau,tfu,tfu,tfu per kairį petį.Ai,dar galines stabdžių kaladėles pakeitė.
vyriskas lytinis organas zino ka ten turi ta tavo bendradarbe, bet tas "vienu modeliuku senesnis" dyzelis automato neturejo... traukos, imho, jam (foriui dyzeliui) uztenka. is elektronikos (elektros) bedos tai kas metai nupuvantis laidukas is galinio reduktoriaus temperaturos daviklio; pakeistos jau abi xenon lemputes (viena dar garantiniam laikotarpy, kita nesenai). pagrinde uzknisantis sprendimas - fap'as ir sankaba nemegstanti nulipt nuo kelio... jau daugiau kaip 5 metai eksploatacijos.SaskelA 535 rašė:Išvijo mane iš forester vs toyota tai dar paieškojes radau čia tema, gal klausimas labiau tiks čia tikrai:
Sveiki, Aš turiu klausimėlį dėl foresterio priešpaskutinio, ne pačio naujausio bet vienu modeliuku senesnio, dyzelinio varianto. Bendradarbė turi su 2 litrų automatu, tai pavažiavus norėjosi kuo greičiau išlipti iš tos mašinos dėj traukos, vairuotojui vežiot žmones nupirktas dyzelinis iš salono, kaip ir benzininis tas, bet atėjus šaltukams pastovūs gedimai su elektronika. Dabar ieškau auto žmonai ir kažkaip baisu pirkti foresteri kad nebūtų kokių bėdų. Žiūriu tik pirkta lietuvoje su rida iki 100k, yra keli variantai, bet kaip minėjau baisu kad reikės dažnai lankytis servise. Beto labai nusivyliau jmac servisu, nes nuvežus ta dyzelini i servisa, jie ištrina klaidas ir sako važiuok, ir neieško problemos, akivaizdžiai laukia kol pasibaiks garantija. Vėl užsidega vėl užgesina ir važiuok namo. Kažkaip nepasirodė puikus automobilis ir jo aptarnavimas, bet gal kas turit ir galit panaikinti šiuos nuogastavimus ir nusivylimus? Ačiū
Berot rašiau kad benzinini 2 litrų turi su automatu, o vairuotojas dyzelini 2 litrų mechanine, abu pirkti prieš 3 metus kokius.hipy rašė: vyriskas lytinis organas zino ka ten turi ta tavo bendradarbe, bet tas "vienu modeliuku senesnis" dyzelis automato neturejo... traukos, imho, jam (foriui dyzeliui) uztenka. is elektronikos (elektros) bedos tai kas metai nupuvantis laidukas is galinio reduktoriaus temperaturos daviklio; pakeistos jau abi xenon lemputes (viena dar garantiniam laikotarpy, kita nesenai). pagrinde uzknisantis sprendimas - fap'as ir sankaba nemegstanti nulipt nuo kelio... jau daugiau kaip 5 metai eksploatacijos.
As tik is antro karto supratau, kad automatas benzas, o vairuotojas turi dyzelini Mthipy rašė:gali citata apie "benzinini"?