Alternatyvaus kuro naudojimas - Dujos (LPG, CNG), Etanolis

Jūsų automobiliu galimybių padidinimas
Skelbti atsakymą
Felixas
Forumo dalyvis
Auto: Forester 2.5XT
Valstybinis numeris: DCK 555

Re: Alternatyvaus kuro naudojimas - Dujos (LPG, CNG), Etan

Standartinė Felixas »

jaroslavas rašė:man po tu šalčiu ir gal blogų duju bėdos tęsiasi. Dabar blogai užsivedinėja ryte ant benzo. Pasirodo dar viena membrana plyšusi. Statoil atsakė kad ta diena iš tos degalinės daugiau skundu nebuvo. Bet gi žmonės retai skundžiasi, patys tvarkosi. Na man taip ir liko neaišku dėl ko taip subyrėjo tarpinės. Dujininkas sako dėl dujų, nes daug kas skundiesi per tos šalčius - tik va neaišku tai dėl pačių duju ar dėl įrangos kuri nepritaikyta šalčiams.
Purkštukas nepraleidžia dujų? Man panašiai buvo rudenį, pradėjo sunkiai vestis and benzo, nesvarbu šalta ar šilta užvedinėju. Tautvydas pažiūrėjo, sakė, kad membranos arba purkštukai. Nuvažiavus į BRC, pakeitė membraną, niekas nepasikeitė, pradėjo tikrinti purkštukus, akurat, vienas numiro. Pakeitė - problem solved. Beje, dėl šalčių. Buvo per pačius šalčius problemų ir pas mane, tai BRC irgi kaltino dujas. Ir ne vienas klientas pas juos su tokiom pačiom bėdom buvo tuo metu. Tai nežinau, ar čia BRC įranga kalta, ar iš tikrųjų dujų kokybė. Pilu visur - Alauša, Statoil, Orlen...
Edmas
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: Forester 2.5 AT 2010

Standartinė Edmas »

Patiko Šventosios dujininkai,sumontavo lenku iranga kuria rekomendavo,(beje jie ir BRC atstovai)klausiu,kada atvaziuot pasireguliuoti,sako,o kam viskas tvarkoj pas tave su foresteriu,vaziuosi pro sali po 20-30kkm uzvaziuok filtra paziuresim. Per ta menesi, kai ir salciai spaude spejau pravaziuot 3000km, nei jautesi,kad dujos persijunge jokio skirtumo ar dujos, ar benzas.Beje jau keleta metu dujas piluosi,kur tuo metu reikia ar Lukoil ar kitoj degalinej,jokio skirtumo.
Darius
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: Subaru Forester
Valstybinis numeris: CRA 416

Standartinė Darius »

Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Auto: Kia e-Soul, Caravelle
Mobilus: +47 47732451
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

Felixas rašė:
jaroslavas rašė:man po tu šalčiu ir gal blogų duju bėdos tęsiasi. Dabar blogai užsivedinėja ryte ant benzo. Pasirodo dar viena membrana plyšusi. Statoil atsakė kad ta diena iš tos degalinės daugiau skundu nebuvo. Bet gi žmonės retai skundžiasi, patys tvarkosi. Na man taip ir liko neaišku dėl ko taip subyrėjo tarpinės. Dujininkas sako dėl dujų, nes daug kas skundiesi per tos šalčius - tik va neaišku tai dėl pačių duju ar dėl įrangos kuri nepritaikyta šalčiams.
Purkštukas nepraleidžia dujų? Man panašiai buvo rudenį, pradėjo sunkiai vestis and benzo, nesvarbu šalta ar šilta užvedinėju. Tautvydas pažiūrėjo, sakė, kad membranos arba purkštukai. Nuvažiavus į BRC, pakeitė membraną, niekas nepasikeitė, pradėjo tikrinti purkštukus, akurat, vienas numiro. Pakeitė - problem solved. Beje, dėl šalčių. Buvo per pačius šalčius problemų ir pas mane, tai BRC irgi kaltino dujas. Ir ne vienas klientas pas juos su tokiom pačiom bėdom buvo tuo metu. Tai nežinau, ar čia BRC įranga kalta, ar iš tikrųjų dujų kokybė. Pilu visur - Alauša, Statoil, Orlen...
jau manau kad tai bėda įrangos prie šalčiu. Prisimeniau 3 kartos Forika - 1,5 metu su dujomis ir nebuvo bėdu prie šalčiu. Bet gi servisai montuoja seniai ...ir 10 ir 15 metu, keista
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

dėkui, va dabar kitaip kalbėsiu su draudikais, nes serviso vadas ir asociacijos vadas bile ka nekalbėtu. Bet tikiu versijai kad labai gerai įrangai tai ne problema, o paprastai įrangai tai bėda
Vartotojo avataras
zzzubarruu
Forumo dalyvis
Auto: zver

Standartinė zzzubarruu »

manyciau cia tupu vairuotoju problema, kurie praso sureguliuoti kad kuo maziau rytu. jei normaliu oru to minimumo uztenka, tai per salcius ima ziopciot. ir naturalu kad papraso bezo.
nureguluavom kad ant ribiniu sukiu veiktu ant duju, tai ir zieme be problemu vaziuoja.
ne ten razinku ieskot.
mu ha ha ha ! ! !
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

prasta tavo nuomonė. Pvz aš nei karto to neprašiau
Vartotojo avataras
tomazas555
Forumo dalyvis
Auto: legacy'94 2.2AT; '99 2.5AT
Mobilus: +37064445553

Standartinė tomazas555 »

Tai kai neprašai per liesą mišinį ir padaro. Nes pas bet kuri papršius pariebint žiūri isižioje ir klausia kam, juk rys daugiau. Bet užtai motorui sveikiau ir traukia, ir bėdų mažiau :D
LEGACY I wagon '94 2.2 AT
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG
SaskelA 535
Forumo dalyvis
Auto: Subaru forester SF S-Turbo
Valstybinis numeris: GOJ 535
Mobilus: +37064039683

Standartinė SaskelA 535 »

Sveiki,
Niekaip neapsisprendžiu statyti dujas į savo snaige ar ne. Kuro sąnaudos nervina labai stipriai, kai viena išvyka į medžiokle kainuoja 130-150Lt, tai labai skausminga. Bet labai aš kažkaip jų nemėgstu, pradeda trūkčioti, smirda, neįleidžia į parkingus, nebera vietos atsarginiam ratui, to pasekoje sumažėja bagažinė, plius pardavimo atveju po kažkurio laiko nežinau ar gerai kad sumontuota dujų yranga. Esu gaves labai geras rekomendacijas širvintose, ten už 2100 Lietuviškų sumontuoja įranga su greitesniais purkštukais ir kolektorium kadangi turbininiui to reikia, deklaruoja kad nebūna jokių problemų, bet vistiek labai nesinori jų dėti. Kaip galit nuteikti už arba galutinai prieš dujas? Atsipirkimas stiprus argumentas, pagal mano važinėjimus skaičiavau, kad reikėtų tik 10 mėnesių maximum ir yrangaatsiperka. Bet vistiek to neužtenka. Plius ir žmona labai spardosi prieš dujų dėjima. Ačiū
Vartotojo avataras
goild
Valdyba
Auto: Subaru Forester 2,5X
Mobilus: +37065079640

Standartinė goild »

BUvau lygiai tokios pacios nuomones apie dujas ,kai isidejau supratau koks buvau idiotas su savo tupu mastymu . Nes jokiu tavo isvardintu problemu praktiskai nera.
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
Vartotojo avataras
Briedis
Forumo dalyvis
Auto: XV
Mobilus: +37065966491

Standartinė Briedis »

goild rašė:BUvau lygiai tokios pacios nuomones apie dujas ,kai isidejau supratau koks buvau idiotas su savo tupu mastymu . Nes jokiu tavo isvardintu problemu praktiskai nera.
++
Tiesa, kaip moteris: nuoga gražiausia
SaskelA 535
Forumo dalyvis
Auto: Subaru forester SF S-Turbo
Valstybinis numeris: GOJ 535
Mobilus: +37064039683

Standartinė SaskelA 535 »

O kaip su atsarginiu ratu ir neleidimu važiuoti o parkingo aikšteles uždaras, ne tik prekybos centruose bet ir daugiabučių.
Vartotojo avataras
goild
Valdyba
Auto: Subaru Forester 2,5X
Mobilus: +37065079640

Standartinė goild »

Kiek tau kartu reikejo skubiai keisti rata ?
Kodel naujose masinose isvis nera atsarginio rato ir niekas jo nepasigenda ?Man besivoliojantis ratas bagazineje nemaiso ,nes imu ji tik kai yra pavojus ,kad kazka galiu pridirbt.
Vazineju kur noriu kaip noriu ,tik saziningai perjungiu dujas i benza kai i pozemi ivaziuoju.Niekada niekas nebuvo net priejes .
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
Vartotojo avataras
LaimonasUr
Forumo dalyvis
Auto: T/tb
Valstybinis numeris: FJG 898

Standartinė LaimonasUr »

goild rašė:Kiek tau kartu reikejo skubiai keisti rata ?
Per 20m. vairavimo atsarginį ratą panaudojau 1 kartą :)
Tfu tfu tfu... :)
Vartotojo avataras
tomazas555
Forumo dalyvis
Auto: legacy'94 2.2AT; '99 2.5AT
Mobilus: +37064445553

Standartinė tomazas555 »

goild rašė:Kiek tau kartu reikejo skubiai keisti rata ?
Kodel naujose masinose isvis nera atsarginio rato ir niekas jo nepasigenda ?Man besivoliojantis ratas bagazineje nemaiso ,nes imu ji tik kai yra pavojus ,kad kazka galiu pridirbt.
Vazineju kur noriu kaip noriu ,tik saziningai perjungiu dujas i benza kai i pozemi ivaziuoju.Niekada niekas nebuvo net priejes .
++
LEGACY I wagon '94 2.2 AT
LEGACY II wagon '97 2.0 MT LPG EX
OUTBACK II wagon '99 2.5 AT LPG
Skelbti atsakymą