Tu apie ką? Jei nufilmavai pažeidimą, tai ir yra įrodymas. Patikrinta savu kailiuArūnas rašė:aš asmeniškai žiūriu į patikimumą. visa kita nebetaip ir aktualu. teisiškai vistiek negalėsi naudoti kaip įrodymo.

Tu apie ką? Jei nufilmavai pažeidimą, tai ir yra įrodymas. Patikrinta savu kailiuArūnas rašė:aš asmeniškai žiūriu į patikimumą. visa kita nebetaip ir aktualu. teisiškai vistiek negalėsi naudoti kaip įrodymo.
Kur lapas iš metrologijos inspekcijos jog tavo aparatas sertifikuotas tam reikalui?LaimonasUr rašė:Tu apie ką? Jei nufilmavai pažeidimą, tai ir yra įrodymas. Patikrinta savu kailiuArūnas rašė:aš asmeniškai žiūriu į patikimumą. visa kita nebetaip ir aktualu. teisiškai vistiek negalėsi naudoti kaip įrodymo.
Pilną teisę to pareikalaut teisminio proceso metu, kai užprotestuosi tai.Arūnas rašė: Kur lapas iš metrologijos inspekcijos jog tavo aparatas sertifikuotas tam reikalui?
Metrologijos inspekcijoje sertifikuojami tik tie prietaisai, kuriais kažkas matuojama. t.y. visokios ruletės, liniuotės, greičio matuokliai, alkotesteriai ir t.t. Visi kiti prietaisai - vaizdo, garso , foto ir pan. nesertifikuojami. Šimtai jų yra ir naudojami policijoje. O ir ką ten metrologijos inspekcija gali sertifikuoti vaizdo kameroje? Jomis nei greitis matuojamas, nei kažkoks atstumas, nei blaivumas.Arūnas rašė: Kur lapas iš metrologijos inspekcijos jog tavo aparatas sertifikuotas tam reikalui?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Siandien diena tevukas pasieme savo dovana is parduotuves. Griztu namo, skambinu per Skype, prasideda...Notorious rašė:Šiandien mėginsiu įsigyti Mio 366. Tikiuosi nėra prastas? Tas Transcandend irgi atrodo nieko...
Sent from my HTC One X using Tapatalk
čia geriausias momentas, kokia koja iš lovos išlipau (arba kas daugiau sumokėjo), taip ir įsitikinuDziugintas rašė: atpk 257 str.
Organas (pareigūnas) įvertina įrodymus pagal vidinį savo įsitikinimą, .
Kiek laiko jau ji naudoji ir ar kasdien? Kokie atsiliepimai? Gal esi Video ikeles su ivairiais apsvietimais? Kaip funkcijos?Arturas rašė:As tai sita dabar turiu ir kol kas patenkintas
http://www.prestigio.com/catalogue/DVRs ... ner_520GPS