subikas 121 kw trukcioja
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester SH
Re: subikas 121 kw trukcioja
mano forester 2000 turbo trukcioja, netraukia nuo 2k iki 3k. veliau atsigauna. laidai, zvakes keisti. visokie guru pirstu bado i oro srauto matuokle ir babina. Matavau su wd. tai gaunasi 2k-3k misinys labai liesas, veliau net per riebus. kolkas paieskos nesibaige.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru forester SF S-Turbo
- Valstybinis numeris: GOJ 535
- Mobilus: +37064039683
Man irgi sakė kad 1L normalu, tik prieš tai pylė pusiau sintetinius, dabar paskutini karta supylė pilnai sintetinius, sako b\turėtu būti geriau, bet matau kad nelabai geriau.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Kuo skystesnis tepalas, tuo geriau nukeliauja ne ten kur reikia...SaskelA 535 rašė:Man irgi sakė kad 1L normalu, tik prieš tai pylė pusiau sintetinius, dabar paskutini karta supylė pilnai sintetinius, sako b\turėtu būti geriau, bet matau kad nelabai geriau.
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: subaru outback 2.5 2005
o negali trukciot del to kad deze triptronikas, ir ATF tepalai su filtru velniai zino kada keisti. TURIU TOKY ITARIMA. ???kaznot?
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: subaru outback 2.5 2005
egr klaida dega p0400 egr flow, istrinu ir vel uzsidega po 10 km. egr"a isvaliau.kokie pasiulymai. gal jau laikas pirkt deveta egr voztuva?ačiū