O del fps,susitvarke,perjungus nuo automatinio pasirinkimo i vaizduske,fps iki 70 kartais sokteli,su vidutine grafika

Beje tik dabar pastebėjau tokį keistą dalyką, kad atskirai pirkta Dell klaviatūra, KB212-B skiriasi nuo OEM KB212-B (kuri kartu su kompiuteriu buvo) - atskirai pirkta klaviatūra daug tylesnė....Notorious rašė:Musu auklė supylė Logitech Illuminum klava už 85 eurus, tai teko ieškoti ko kito. Norėjau tokios pačios, bet nėra in stock šiuo metu. Užsakiau K290, pažiūrėsim kiek prastesnė nei Illuminum.
O ta Dell klava man rodos tokia pati kaip darbe naudoju. Ji lb paprasta, bet sutinku, tikrai tylesne nei daugelis pigių klavu
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Tikslaus adreso tau niekas neduos. Kreipkis pas IP savininkus. Paaiškink situaciją gal ką ir peši.vidmukas rašė:kaip galima butu rasti siunteja pagal jo IP
zvalgausi po tokias programas, kaip: http://www.iplocation.net/
ir kitas ka man duoda googlas, bet jos man nepateikia info apie siunteja.
gal kas gali pagelbet siuo klausimu.
Neturėtu būt keblumų. Tik būtinai tūrėki tvarkyklių CD arba USB.suboksidas rašė:Kaip manot, ar aš, skaitantis angliškai ir kažkiek suprantantis kompiuteriuose, sugebėčiau perrašyt XP langus?gal pvz yra koks geras (Jūsų nuomone) step by step video šio proceso?
manau problemu tikrai nekils -viska galima sakyti pats kompas darys.suboksidas rašė:Kaip manot, ar aš, skaitantis angliškai ir kažkiek suprantantis kompiuteriuose, sugebėčiau perrašyt XP langus?gal pvz yra koks geras (Jūsų nuomone) step by step video šio proceso?
Kas per vaistai?Mindaugasss rašė:Nu ir aišku jei nereikalingi "vaistai" vindousams...