Autoservisas - UAB "Jodonėja"
Forumo taisyklės
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
Atsiliepimai tik nuo 2012.04.01 datos. Negalima talpinti įvykius kurie įvyko ankščiau nurodytos datos.
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
Autoservisas - UAB "Jodonėja"
Šiandien užsukau pas juos. Susipažinau su vadovu Nerijumi, malonus, rimtas vyras. Mano pirmas atsiliepimas teigiamas. Pašalino klaida, po saugiklio išėmimo, dėkui. Paklausiau apie mano pirmo Foriko vožtuvų reguliavimą - tai pas juos kainuotu nuo 1000 Lt, nuo todėl kad priklauso kiek reikės žiedų. Normali kaina, net nustebau. Sakė pas juos pagrinde , 70 proc, Subaru. Iš jų dauguma Legacy, Outback. Foriku sakė retai buna (taigi darome išvados). Jei palieki auto visai dienai ir negali ten sedėti - sakė įmanoma pavežti ten kur reikia (man tai didelė problema). Pvz. 4 padangų nuėmimas ir naujų sumontavimas su balansavimų - 70 Lt. Visai normaliai. aišku paklausiau kaip tai daro- viskas gerai, kaip ir aš tai suprantu ir kaip teisingai turi buti. Išrašo sąskaitos. Lyg ir viskas gerai, padirbėsime geriau pamatysime.
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
Re: Autoservisas - UAB "Jodonėja"
Buvau šiandien, reikėjo palikti visai dienai (eilinis aptarnavimas, ir kitu darbeliu), davė pakaitini auto , ir ne bet koki, Quattro. Patiko kad užrašo ko noriu, ka reikia daryti, parodė tech. aptarnavimo grafiką - na kaip priklauso.
O svarbiausia surado problemos sprendimą, dėl kurios ruošiausi važiuoti pas dujininka. Pasirodo žvakės NEBUVO keistos kaip man minėjo Foriko pardavėjas (net prie kiek km sakė), ot pidar...ir toliau tęsėsi problemos nuo Kegioks iš Joniškio. Va dėl ko atsirado vibracijos, trukčiojimai, perėjimas ant duju baisus, traukos nebuvimas, AT kvailiojo - nes dvi žvakės pramuštos, vienas cilindras neveikė. Gavosi kad 150000 km dirbo žvakės ir matyt problemos prasidėjo iki žiemos.
Tai kol kas duodu teigiama atsiliepimą šiam servisui ir jo vadovui Nerijui
O svarbiausia surado problemos sprendimą, dėl kurios ruošiausi važiuoti pas dujininka. Pasirodo žvakės NEBUVO keistos kaip man minėjo Foriko pardavėjas (net prie kiek km sakė), ot pidar...ir toliau tęsėsi problemos nuo Kegioks iš Joniškio. Va dėl ko atsirado vibracijos, trukčiojimai, perėjimas ant duju baisus, traukos nebuvimas, AT kvailiojo - nes dvi žvakės pramuštos, vienas cilindras neveikė. Gavosi kad 150000 km dirbo žvakės ir matyt problemos prasidėjo iki žiemos.
Tai kol kas duodu teigiama atsiliepimą šiam servisui ir jo vadovui Nerijui

- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
Subaru forumo dalyvis - supra9
Dirba kartu Jurijus ir Nerijus
Karts nuo karto perku naudotas detales pas juos, jei ko pritruksta. Padejo apziuret forika, perkant.

Karts nuo karto perku naudotas detales pas juos, jei ko pritruksta. Padejo apziuret forika, perkant.
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
O kas iš Jodonėjos su foriku važinėja? užmatytas per šventes prie PUPOS prekybos centro.
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
Jurijus anksciau su bordiniu legacy kontrabandiniu vazinejo. Yra dar keleta darbuotoju pas juos prijaucianciu subaru 

Impreza Station Wagon II '02 125HP
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: Forester 99m. 2.0TURBO
Tai Jodonėjos pakaitinis (klientams)-foresteris.Arūnas rašė:O kas iš Jodonėjos su foriku važinėja? užmatytas per šventes prie PUPOS prekybos centro.
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
Pakeisti amortikai, dėkui už arbata, ir tinkama kaina
- jonas72
- Forumo dalyvis
- Auto: 09' Forester diesel
- Mobilus: +37061462722
kiek km jau prasukes tavo forikas? ir ar galinius keitei ,kokia kaina su darbu ir kokius dėjai .galima PMjaroslavas rašė:Pakeisti amortikai, dėkui už arbata, ir tinkama kaina
'09 Forester 2,0 XS Diesel
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
gal prisisnekesiu,bet kas jums su tais amortikais darosi
blin,nuo pirkimo dar nekeites ir kol kas,bent,nenusimato,nors dirba jie pas man visu pajegumu,o ir tramplina ne viena mate
O cia,kai paziuri,vazinejama vos ne lygiais keliais,o amortus keiciat kaip kojines
.Gal reikia saugotis tu nauju reikalu 

Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
-
- Forumo dalyvis
- Auto: vw golf, subaru forester
man tai apskirtai baisu darosi foruma skaityti, toks vaizdas, kad subarkes genda daugiau negu kokios renuskes 
O kas liecia amortikus tai galiniai amortikai bent pas 3cios kartos forikus kaip supratau yra lievi, nes pas mane masina vaziavusi 50k km, o galiniai amortikai ant stendo rodo kad jau puse pajegumo tik turi ir reiketu keisti, taciau vaziuojant to nesijaucia, nesisupa tai as nieko ir nedariau.

O kas liecia amortikus tai galiniai amortikai bent pas 3cios kartos forikus kaip supratau yra lievi, nes pas mane masina vaziavusi 50k km, o galiniai amortikai ant stendo rodo kad jau puse pajegumo tik turi ir reiketu keisti, taciau vaziuojant to nesijaucia, nesisupa tai as nieko ir nedariau.
vicinas rašė:gal prisisnekesiu,bet kas jums su tais amortikais darosiblin,nuo pirkimo dar nekeites ir kol kas,bent,nenusimato,nors dirba jie pas man visu pajegumu,o ir tramplina ne viena mate
O cia,kai paziuri,vazinejama vos ne lygiais keliais,o amortus keiciat kaip kojines
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
Pabandyk paeksplotuoti renuške tokiom pačio sąlygm kaip subariką, tai į servisą važinėsi kaip į kirpyklą 

Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
ej tamsta kiek tu km pravaziavai per metus??? maniskis sis 130000 per 3.5 metu. Tas pirmas atlaike amortikai iki 90000vicinas rašė:gal prisisnekesiu,bet kas jums su tais amortikais darosiblin,nuo pirkimo dar nekeites ir kol kas,bent,nenusimato,nors dirba jie pas man visu pajegumu,o ir tramplina ne viena mate
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
tai ne tik renuskes, o ir CRV, RAV tiek neisgiventuArūnas rašė:Pabandyk paeksplotuoti renuške tokiom pačio sąlygm kaip subariką, tai į servisą važinėsi kaip į kirpyklą
- Artūrazz
- Forumo dalyvis
- Auto: X5
- Mobilus: +37063438822
Arūnas rašė:Pabandyk paeksplotuoti renuške tokiom pačio sąlygm kaip subariką, tai į servisą važinėsi kaip į kirpyklą

Vienintelis auto, kuris laikė visas duobes ir panašų važiavimo stiliuką saip su Subaru pas mane Opeliukas omega (galas blokuotas

-
- Forumo dalyvis
- Auto: forester 00's turbo
Didelis ačiū Nerijui ir Jurijui už operatyviai atliktą foriko remontą,paruošimą tech. apžiūrai ir jos praėjimą.
Atskiras ačiū už auotmobilio pristatymą man į darbą.
Šaunuoliai vyrukai!
Atskiras ačiū už auotmobilio pristatymą man į darbą.
Šaunuoliai vyrukai!

Didžiausia dalis gyvenimo praeina mums darant klaidas, didelė dalis - nieko neveikiant, o visas gyvenimas - veikiant ne tai, kas reikia.
Seneka
Seneka