Sveiki, kaip supratau ne pas vieną SG savininką yra tokia problema kaip suportų barškėjimas. Barška iš kreipiančiųjų. Gavau info, kad problemą galima spręsti keičiant į amerikono suportus arba sh modelio. Susiradau šrote SG, bet tik europinio. Sako manau, kad jokio skirtumo nebus, t.y. po kurio laiko bus tas pats. Kyla abejonių. Kaip kas sprendėte šitas bėdas?
P.S. mano atveju 2006 XT.
Barška suportai
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- Dziugintas
- Forumo dalyvis
- Auto: SUBARU FORESTER SJ 2.5 6mt
- Valstybinis numeris: JBZ 128
- Mobilus: +37068659908
Re: Barška suportai
Mano SG 2004 m. kai pirkau suportai 2 POT irgi barškėjo iš kreipiančiųjų, pradžioje pasikeičiau suportus į naudotus, lyg ir neklibančius , bet neilgam padėjo, po to Cvekas sudėjo naujas kreipiančiąsias, barškesys buvo dingęs, bet dabar, maždaug po 2-3 mėnesių nuo pakeitimo žvirkelyje lyg ir vėl panašus garsas, tai artimiausiu metu planuose vėl reiks pasitikrint.
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
Ar tikrai barska suportai o ne kaladeles? Ar keiciant kaladeles dedat atgal tas pacias senas metalines prilaikancias ploksteles ar naujas?
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
- Egyda
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 xt
- Valstybinis numeris: PP-----
man irgi barskejo. Pasirodo Rse nesudejo tu blieku ant kaladziu kai keite. Kai kitame servise ant greituju sudejom bliekas, truputi solidolo I nukreipianciasias, tai barskejimas dingo. Kas is tikro skleide garsa nezinau, bet jau 3k pravaziavau be barskejimo. Tikiuos pades kam.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Outback '03
- Valstybinis numeris: GRF 635
Aš tai buvau pametęs tas blėkas. Čia dar iki to, kol susidėjau 4 pot. Tai pats iš skardos gabalo papjoviau, sulanksčiau ir garsas dingo.
- Artūrazz
- Forumo dalyvis
- Auto: X5
- Mobilus: +37063438822
Na pas mane irgi kreipančias pakeitė ir nebebarška, bet ten toks lengvas lyg ir yra kažkas, tai reikės užvažiuoti nes matyt pamiršo tas kaladėles prilaikančias plokšteles pažiūrėt ...