marazaz , jei ateisi pirkt, prisistatyk, specialiai tau padarysim be nuolaidų ir už didesnę kainą.

Jei moki bei supranti rusiškai,tuomet pasiskaityk rusų SUBARU forumuose apie apsaugas.Yra nuomonė,jog apsauga AT yra ne tik kad nereikalinga,bet ir gali būt žalinga dėl vienos priežasties - ribojamas AT aušinimas.Mindaugasss rašė:Aš dėl savo Foriko klausiu, reik AT saugoti. Tai iki kur dengia apsauga 2001 m forikui? Arba koks jos ilgis?
ar esi mates sudauzyta galini reduktoriu?forester99 rašė:Jei moki bei supranti rusiškai,tuomet pasiskaityk rusų SUBARU forumuose apie apsaugas.Yra nuomonė,jog apsauga AT yra ne tik kad nereikalinga,bet ir gali būt žalinga dėl vienos priežasties - ribojamas AT aušinimas.Mindaugasss rašė:Aš dėl savo Foriko klausiu, reik AT saugoti. Tai iki kur dengia apsauga 2001 m forikui? Arba koks jos ilgis?
Aš turėjau FORESTER su AT ir nemačiau kažkokių rimtų priežasčių dėti jai apsaugą.O užsėdus purvynuose tepalas dėžėje labai greit kaista,o su apsauga manau dar greičiau.Jei nešokinėsi savo automobiliu nuo lietuviškų bordiūrų bei laiptų,nedalyvausi kalnuose trialo rungtyje,tai tadu nafik ji.Geriau rimtesnė varikliui,galima ir galiniam reduktoriui.
Mindaugasss rašė:Aš dėl savo Foriko klausiu, reik AT saugoti. Tai iki kur dengia apsauga 2001 m forikui? Arba koks jos ilgis?
Ne.Galiniam reduktoriui tik pasiūliau.Ir montuoti ar nemontuoti,tai jau šeimininko valia.Ant mano buvusio buvo sumontuota ir porą kartų pagelbėjo.zzzubarruu rašė:ar esi mates sudauzyta galini reduktoriu?forester99 rašė:Jei moki bei supranti rusiškai,tuomet pasiskaityk rusų SUBARU forumuose apie apsaugas.Yra nuomonė,jog apsauga AT yra ne tik kad nereikalinga,bet ir gali būt žalinga dėl vienos priežasties - ribojamas AT aušinimas.Mindaugasss rašė:Aš dėl savo Foriko klausiu, reik AT saugoti. Tai iki kur dengia apsauga 2001 m forikui? Arba koks jos ilgis?
Aš turėjau FORESTER su AT ir nemačiau kažkokių rimtų priežasčių dėti jai apsaugą.O užsėdus purvynuose tepalas dėžėje labai greit kaista,o su apsauga manau dar greičiau.Jei nešokinėsi savo automobiliu nuo lietuviškų bordiūrų bei laiptų,nedalyvausi kalnuose trialo rungtyje,tai tadu nafik ji.Geriau rimtesnė varikliui,galima ir galiniam reduktoriui.
Pati apsauga skilo, ar dažų sluoksnis? Jei dažų sluoknis tai normalu, jei pati apsauga, turėjot gauti 2 metų garantiją ir galite pasikeisti.SaskelA 535 rašė:Turiu tokia latviška, variklis nekaista, apsaugo, bet po poros smūgių yra skilimų. Galėsiu padaryti foto.
Arūnas rašė:Pagaminta pas RSe iš duraliuminio. Nebe suskaičiuoju kiek kartu galbejo. Kaina 250 berods.
EU?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk