techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
sveiki visi dar karta. taigi gryztu su tapacia visdar neisspresta beda del duju. (dreba matoras ant zemu apsuku <2000) taigi vel viska perejau zvakes,purkstukus bet viskas rodos idealiai dirba. ir va uzkliuvo toks dalykas, jog i viena matoro puse is zingsninio varikliuko veda labai ilgos zarnos,o i kita puse trumpos. tai pagalvojau.. masina turim neilgai.. ji turbut taip pat parvaryta,sutvarkyta tam kartui ir prastumta. tai jaigu dujos betkaip buvo idetos galbut pacio irengimo ce beda? galbut jai nuo zingsninio vestu vienodo ilgio zarnos viskas pasikeistu?
dovydas1028 rašė:sveiki visi dar karta. taigi gryztu su tapacia visdar neisspresta beda del duju. (dreba matoras ant zemu apsuku <2000) taigi vel viska perejau zvakes,purkstukus bet viskas rodos idealiai dirba. ir va uzkliuvo toks dalykas, jog i viena matoro puse is zingsninio varikliuko veda labai ilgos zarnos,o i kita puse trumpos. tai pagalvojau.. masina turim neilgai.. ji turbut taip pat parvaryta,sutvarkyta tam kartui ir prastumta. tai jaigu dujos betkaip buvo idetos galbut pacio irengimo ce beda? galbut jai nuo zingsninio vestu vienodo ilgio zarnos viskas pasikeistu?
dovydas1028 rašė:nieko panasaus ten neradau..
klausiu tik nuomones
Yra ir apie tai aprasyta tik paieskot reikia , kaip ir rasyt vertetu temose kurios jau yra ( o tokia jau yra) tam ,kad forumas i balagana nepavirstu, ten ir nuomones rinktis reiktu .
Pas mane bemve buvo skirtingo ilgio žarnos purtymasis nerealus ir sureguliuot neina. Paprastai paaiškinsiu. Nureguliuoji dujas pagal benzą, kur trumpos žarnos susireguliuoja ok. Po vieną purkštuką daugumoj sistemų neina reguliuot. Purkštukai dujų paduoda kurą kol iš vienų purkštukų kuras uždegamas degimo kameroj, kitose dar nespėja ateit. Kokia įranga ir koks miestas. Jei vln, galiu gero dujininko kontaktą duot. Jis man perstatė purkštukus, suvienodino šlangų ilgius ir problemos išsisprendė :-)
Sent from my HTC One S using Tapatalk
Gamta - vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas.
Johanas Volfgangas Gėtė
+37069818931 pamiršau vardą netoli Rasų kapinių randasi. Neremontuoja brc, nes brcines programos neturi bet visus stag, lenkiškas, itališkas, padaro puikiai. Į dvi mašinas pas jį esu statęs įrangą ir vieną remontavęs, viskas puiku :-) kainos irgi labai žmoniškos, todėl savaitės eilė pas jį normalus reiškinys :-)
Johanas Volfgangas Gėtė
LaurynasR rašė:+37069818931 pamiršau vardą netoli Rasų kapinių randasi. Neremontuoja brc, nes brcines programos neturi bet visus stag, lenkiškas, itališkas, padaro puikiai. Į dvi mašinas pas jį esu statęs įrangą ir vieną remontavęs, viskas puiku :-) kainos irgi labai žmoniškos, todėl savaitės eilė pas jį normalus reiškinys :-)
Čia ne Slava kartais? Jis ten lyg kažkur randasi...
Ex '00 Subaru Forester 2.5 atmo AT USA 121kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
Gali būt kad Slava :-D pas mane įvesta dujos, o pirmą kart pas jį buvau prieš tris metus , tai žinai :-) ten kažkur šalia Dunojaus ar kokia stotelė :-)
Johanas Volfgangas Gėtė
vyrukai, esu gan patenkintas, uzteko vos slangas patrumpint ir problema issisprende, bet vat pries tai varem duju reguliuot ir kazkodel dabar variklio darbui susitvarkius kazko mazai duju paduoda i zingsnini, ir to pasekoje is benzo vel permetineja. bet tik pries sankriza, apsukom nusileidus.. tai vat klausimas, ar galeciau dabar pats pasireguliuot padavima ant laisvu? ir kuris varstas tai reguliuoja, (jei toks is vis yra)