Dyzelinis Forester
Moderatorius: tomazas555
- hipy
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester Boxer Diesel
Re: Dyzelinis Forester
ta prasme, pora minuciu gal truputi garsiau dirba, gal kiek pasitrukciojant, po to susinormalizuoja
to jonas72. nu toks užtikrintas tai nebučiau
vis dėl to labai jau naujiena tas variklis.žiūrėk reno 1,5 dci vidutiniškai 150000 ir užmušamas.retas pravažiavęs 200000 dar normaliam stovyta prasme dar važiuoja bet vidui būna ir cilindrai labai išdilę ir dauk kitokių nusidėvėjimo požymių.draugas variklistas,tai tuos variklius popieriniais vadina.
jau po kokių 3 metų ar 150000 bus kažką galima spresti

jau po kokių 3 metų ar 150000 bus kažką galima spresti
to hipy.pas mane taip patrukčioja tas pora min kad visa mašina pašokinėja
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
buvau karta vilniuje uzsales su fura,lukoile padlos "zieminio"kuro pripyle.atsidarau baka o ten grietine :sorry: tai pavalkiojus kokia 10 min pradejo kurtis po viena cilindra.kai jau uzsivede,tai variklis kalatojosi koki pusvalandi kol pradejo normaliai lygiai dirbti.zodziu dyzeliukai labai jautrus saltam orui.beje ir kuro filtrus rekomenduojama pasikeisti dar pries salcius,nes viena ryta gali isvis neuzkurti 

Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
- jonas72
- Forumo dalyvis
- Auto: 09' Forester diesel
- Mobilus: +37061462722
Pamastykim.tvimm rašė:tai čia suprantam,jai kaip ūkininkui.aš pats žalią naudoju kitoj mašinoj,nes motina irgi ūkininkė.bet į šitą pilti nerizikuoju,dėl garantinio.nes jai kas ,nesvarbu kad ne žalia bus kalta,jma suvarys babkes kad pili žalią ir garantinio nedarys.va tas mane ir stabdo žalią į foriką pilti
Dabar pravažiavau apie 24 tūkst. km. Mašina pirkta kovo mėn. Per 3 m. bus apie 100 tūkst..
Sakykim, 100km ~ 7ltr. vidutiniškai, nes mėgstu paspaust.
Tai per garantinį susidarys apie 7t.
Už kiek perkate dyzelinį kurą degalinėse? Aš net nekreipiu dėmesio.
Aš perku už (paskutinį kartą) 1,62 - PVM.
Kai pirkau foriką ir paklausiau JMA tai atsakė , kad tai ta pati "saliarka" , tik su dažais.
'09 Forester 2,0 XS Diesel
to jonas.normaliam stovyje norėjau parašyt
- hipy
- Forumo dalyvis
jei ta zalia saliarka butu toks blogis, senai ES butu po teismus uztampyta del dazu blogumo...tvimm rašė:to jonas.normaliam stovyje norėjau parašyt
na aš kai pirkau irgi dėl žalios klausinėjau.tai sakė jai kas garantijos nebūtų.šiandien kaip tik pirkau žalios.tai gavosi po2 lt. kur tu tokia kaina gauni? ar tu turi omeny ,kad susigražini pvm?
tai taip ,bet tu tą pasakyk jma.reiktų kažkaip gaut jų oficialų atsakymą šitu klausimu
- hipy
- Forumo dalyvis
toks ju pasakymas - sakem ant vandenstvimm rašė:na aš kai pirkau irgi dėl žalios klausinėjau.tai sakė jai kas garantijos nebūtų.šiandien kaip tik pirkau žalios.tai gavosi po2 lt. kur tu tokia kaina gauni? ar tu turi omeny ,kad susigražini pvm?
primesk koks JohnDeer'as pasakytu ukininkui kad traktoriaus uz 1 limona variklis uzlinko del saliaros ir garantijos nebus, o ten technika nei kiek nenusileidzia naujovem automobiliams...
- jonas72
- Forumo dalyvis
čia rimti dalykai :ohipy rašė:toks ju pasakymas - sakem ant vandenstvimm rašė:na aš kai pirkau irgi dėl žalios klausinėjau.tai sakė jai kas garantijos nebūtų.šiandien kaip tik pirkau žalios.tai gavosi po2 lt. kur tu tokia kaina gauni? ar tu turi omeny ,kad susigražini pvm?
primesk koks JohnDeer'as pasakytu ukininkui kad traktoriaus uz 1 limona variklis uzlinko del saliaros ir garantijos nebus, o ten technika nei kiek nenusileidzia naujovem automobiliams...
- jonas72
- Forumo dalyvis
kura pirkau prieš sėja .dabar jaučiu pabrangotvimm rašė:na aš kai pirkau irgi dėl žalios klausinėjau.tai sakė jai kas garantijos nebūtų.šiandien kaip tik pirkau žalios.tai gavosi po2 lt. kur tu tokia kaina gauni? ar tu turi omeny ,kad susigražini pvm?

to hipy.nu manau kad tu teisus.aš irgi taip manau.todėl su kita ,vien žalia važiuoju.bet kadangi tos žalios daug negaunu,grynai tiek ,kiek su ta kita ir pravažiuoju,todėl dar ir atsispiriu pagundai pilti į foriką
- hipy
- Forumo dalyvis
kitas dalykas, kad va kaip Jonas sako, ukininkai kura perka dideliu kiekiu ir sandeliuoja, tai tas kas sau laiko gal ir laikos svaros ir pan., o kuris stumdo tai gal ir sh... kokio dapila, gal backu neplauna, po to ir eina gandas kad zalia saliarka lieva...
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
jo man Jonas72 minėjo kad šiuolaikiški traktoriai kietesni už auto, ir tikrai žalia salarka nesugadins varikliu. Va baltarusu, rusų...
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451