Forester padangos: raštas/ dydis/ nusidėvėjimas. Svarbu?
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
-
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester s-turbo AT
- Mobilus: +37067447212
Re: Forester padangos: raštas/ dydis/ nusidėvėjimas. Svarbu?

Bekelės impreza ir savaitgalinis forikas :)
Legasiukas ir Impreziukas atia.
Legasiukas ir Impreziukas atia.
- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
- Auto: T/tb
- Valstybinis numeris: FJG 898
Tai kokias padangas rekomenduotumėt tokio važiavimo stiliui, kaip nurodo Latitude 70/30 (asfaltas/neasfaltas)?
215/65 R16.
Noriu mažai triukšmo, taupaus važiavimo (įsisvajojau...
)
215/65 R16.
Noriu mažai triukšmo, taupaus važiavimo (įsisvajojau...

- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
UNIROYAL 4x4 Street 215/65R16 98H- ką apie šitokias manot?LaimonasUr rašė:Tai kokias padangas rekomenduotumėt tokio važiavimo stiliui, kaip nurodo Latitude 70/30 (asfaltas/neasfaltas)?
215/65 R16.
Noriu mažai triukšmo, taupaus važiavimo (įsisvajojau...)

Kaip ir nieko protektorius. pakanka grubumo nuo kelio nuvažiuot...

- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
BFGOODRICH G-GRIP SUV 215/65R16

- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
- Auto: zver
Bet ant zvyro nera labai jau geros...LaimonasUr rašė:UNIROYAL 4x4 Street 215/65R16 98H- ką apie šitokias manot?LaimonasUr rašė:Tai kokias padangas rekomenduotumėt tokio važiavimo stiliui, kaip nurodo Latitude 70/30 (asfaltas/neasfaltas)?
215/65 R16.
Noriu mažai triukšmo, taupaus važiavimo (įsisvajojau...)
Kaip ir nieko protektorius. pakanka grubumo nuo kelio nuvažiuot...
Klausimaa ka turima omeny neasfaltas? Zvyras ar purvas. Nes jei nori smagiai vaziuot zvyru reikia labiau staciu padangu krastu. Bet tada garsas dideja.
mu ha ha ha ! ! !
- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
Mano toks važiavimas- asfaltu link žvejybos vietų (~70% kelio), žvyrkelių į žvejybos vietą (~25%) ir miško, paupio, lauko keliukai iki žvejybos taško.
Tie visi "smagu lėkt" ir pan. vistik sudaro nedidelę dalį reikalo, o ir mano tikslas žvejuba...
Tai ir galvoju vat, kad būtų pigu ir gerai
Tie visi "smagu lėkt" ir pan. vistik sudaro nedidelę dalį reikalo, o ir mano tikslas žvejuba...

- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
Imk kaip pas goild. Dunlopai pas ji kazkokie.LaimonasUr rašė:Mano toks važiavimas- asfaltu link žvejybos vietų (~70% kelio), žvyrkelių į žvejybos vietą (~25%) ir miško, paupio, lauko keliukai iki žvejybos taško.
mu ha ha ha ! ! !
- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
NebenoriuGorbas rašė:Dunlop Grandtrek AT3

Triukšmas baisinis

Po žiemos užsidėjau, tai galvojau kad ir guoliai, ir reduktorius, ir dar biesai žino kas ten kaukia..
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Nu tai tadu klausimas, ar tikrai tamstai reikia tų pašūstrintų padangų, jei tikrai blogo kelio yra 5 proc iš žvejybos, o iš bendro važinėjimo tebus dar mažesnis procentas. Pas mane Roadstone classe premier 671, tai važiuojant į sodą, blogo žvyrkelio (stambi tarka, duobės, nestabilus žvyras) sudaro 20 procentų, tai padangos užsirekomendavusios puikiai, kelią laiko visai neblogai, net nesitikėjau tiek... O miško keliukais pažliugusiais (išsidirbinėjimui) irgi gan gerai sukimba. Ant asfalto dar geriau stovi, vandenį išstumia puikiai. Čia pagal mano važiavimo stilių.
Žinoma, jei tie keli procentai kelio gali suknisti visą dieną tik dėl prasto protektoriaus, tai tada verta imti labiau purvą kabinančias padangikes...
Žinoma, jei tie keli procentai kelio gali suknisti visą dieną tik dėl prasto protektoriaus, tai tada verta imti labiau purvą kabinančias padangikes...
- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
Manau painioji kazka.LaimonasUr rašė:NebenoriuGorbas rašė:Dunlop Grandtrek AT3
Triukšmas baisinis![]()
Po žiemos užsidėjau, tai galvojau kad ir guoliai, ir reduktorius, ir dar biesai žino kas ten kaukia..
mu ha ha ha ! ! !
- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Arba: kelių metų senumo jos pas tave, nes nei pas mane, nei pas Darių jokio pašalinio garso nuo jų baisingo tikrai nebuvo. Iš AT tipo padangų, tai vienas tyliausių modelių.
Miškinukas
- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
Nu žinoma, kad buvo kažkiek laiko senumo- pas mane jau metus buvo, o ir pirkau gal metų senumo.Gorbas rašė:Arba: kelių metų senumo jos pas tave, nes nei pas mane, nei pas Darių jokio pašalinio garso nuo jų baisingo tikrai nebuvo. Iš AT tipo padangų, tai vienas tyliausių modelių.
Bet kokiu atveju, jų nebeimsiu.
Paskutinį kartą redagavo LaimonasUr 2015-06-10, 12:25 pm, redaguota 1 kartą(us).
- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
zzzubarruu rašė:Manau painioji kazka.LaimonasUr rašė:NebenoriuGorbas rašė:Dunlop Grandtrek AT3
Triukšmas baisinis![]()

- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
O ar mano žemiau nurodytos padangos skaitosi "pašustrintos"Virgis75 rašė:Nu tai tadu klausimas, ar tikrai tamstai reikia tų pašūstrintų padangų, jei tikrai blogo kelio yra 5 proc iš žvejybos, o iš bendro važinėjimo tebus dar mažesnis procentas. Pas mane Roadstone classe premier 671, tai važiuojant į sodą, blogo žvyrkelio (stambi tarka, duobės, nestabilus žvyras) sudaro 20 procentų, tai padangos užsirekomendavusios puikiai, kelią laiko visai neblogai, net nesitikėjau tiek... O miško keliukais pažliugusiais (išsidirbinėjimui) irgi gan gerai sukimba. Ant asfalto dar geriau stovi, vandenį išstumia puikiai. Čia pagal mano važiavimo stilių.

Aš galvoju, kad jos tokios, kaip tu aprašei, tik gal kažkiek labiau taikytos/kurtos 4x4 automobiliams...