sritis, skirta visiems Legacy/Outback'ų savininkams. Bendro pobūdžio informacija, techniniai dalykai, tiuningas ir t.t.
Forumo taisyklės
Sritis skirta visiems Subaru Outback savininkams. Čia galite diskutuoti bendro pobūdžio klausimas, dalintis technine informacija, patarimais ir patirtimi apie patobulinimus ir problemų sprendimo būdus
Artūrazz rašė: šposinykai ...
Na dėl skonio nesnigčiojama, bet man jis toks tik gražesnis, o jei bus laiko gal ir galutinis variantas ne už ilgo bus, tik kelios smulkmenos belieka ...
Artūrai, jei tik Tau patinka, tai pirmyn tikiuosi jog chebra draugiskai pyzdavojasi!
Na jeigu ne, tai ne už ilgo kai bus LED'ai gaus draugiškos svarkės terapijos
O taip tai man nėra skirtumo ką sako kiti, juk mašiną tik sau darausi, tai ...
O gal pyzdavojasi, nes ir patys kažko panašaus nori
Kas vyresni turite atsiminti nuostabią plastiko juostą nuo saulės ant priekinio stiklo. Buvo "Marllboro","rallye","Camel" ir dar balai žino kokių.Tiunings
Dar gerai būt kvepiančią "karūną" arba dar mačiau mėlynos šviesos švyturėlio įmitacija.Ir leds.
Tai, kad jie nelabai taip važinėja, važiavo per upelį tik 3 mašinos ir aš tame tarpe, na jie net į purvus mažai kas lenda. O či ataip išejo, kad aš atvažiavau ir vienas sako davai pravažiuok, na ir nuvažiavau, nes ten standartinis forikas pravažiavo, tai aš ten tuo labiau pravažiavau
nevisai, bet kai kuriom merginom labai jis patiko, na tiksliau vienai kuria ir pavėžinau ju juo ir net ji gavo pasivėžinti ir tuo pačiu gavo klyčką "медведь"
Skelbimuose Outback 2010-2012 metu buna 125 ir 127 kw.
Kuris DOHC, o kuris SOHC?
Ar pagal gamybos metus skiriasi varikliai, nuo kazkuriu metu DOHC eina?