Nebuvo ir nera , ziemines daug garsesnes nei sitos, tad garse tikrai ne padangos kaltos o kazkas kitoGorbas rašė:Arba: kelių metų senumo jos pas tave, nes nei pas mane, nei pas Darių jokio pašalinio garso nuo jų baisingo tikrai nebuvo. Iš AT tipo padangų, tai vienas tyliausių modelių.
Forester padangos: raštas/ dydis/ nusidėvėjimas. Svarbu?
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- goild
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester 2,5X
- Mobilus: +37065079640
Re: Forester padangos: raštas/ dydis/ nusidėvėjimas. Svarbu?
Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Turėjau omeny žymėjimus SUV, 4x4. Automatiškai ir protektorius jų grubesnis tuo pačiu ir triukšmingesnis, tubūt ir kietesnės bus, plius kaina.LaimonasUr rašė:O ar mano žemiau nurodytos padangos skaitosi "pašustrintos"Virgis75 rašė:Nu tai tadu klausimas, ar tikrai tamstai reikia tų pašūstrintų padangų, jei tikrai blogo kelio yra 5 proc iš žvejybos, o iš bendro važinėjimo tebus dar mažesnis procentas. Pas mane Roadstone classe premier 671, tai važiuojant į sodą, blogo žvyrkelio (stambi tarka, duobės, nestabilus žvyras) sudaro 20 procentų, tai padangos užsirekomendavusios puikiai, kelią laiko visai neblogai, net nesitikėjau tiek... O miško keliukais pažliugusiais (išsidirbinėjimui) irgi gan gerai sukimba. Ant asfalto dar geriau stovi, vandenį išstumia puikiai. Čia pagal mano važiavimo stilių.
Žinoma, jei tie keli procentai kelio gali suknisti visą dieną tik dėl prasto protektoriaus, tai tada verta imti labiau purvą kabinančias padangikes...![]()
Aš galvoju, kad jos tokios, kaip tu aprašei, tik gal kažkiek labiau taikytos/kurtos 4x4 automobiliams...
- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
- Auto: zver
sis zymejimas nereiskia kitokio protektoriaus, daznai tokio pat rasto padangos buna su 4x4 ir be. skaitosi, kad tai stiprintos, atsparesnes smugiams padangos, skiriasi kordas, sudetis, visokie plausai ir audiniai gumoje dedami papildomi.Virgis75 rašė: Turėjau omeny žymėjimus SUV, 4x4. Automatiškai ir protektorius jų grubesnis tuo pačiu ir triukšmingesnis, tubūt ir kietesnės bus, plius kaina.
mu ha ha ha ! ! !
- saulenas
- Forumo dalyvis
- Auto: Legacy III
- Mobilus: +37069995377
Važinėju su GT Radial Savero HT, netriukšmingos, kaina padori tik nežinau ar yra tavo norimų išmatavimųLaimonasUr rašė:Tai kokias padangas rekomenduotumėt tokio važiavimo stiliui, kaip nurodo Latitude 70/30 (asfaltas/neasfaltas)?
215/65 R16.
Noriu mažai triukšmo, taupaus važiavimo (įsisvajojau...)
- LaimonasUr
- Forumo dalyvis
- Auto: T/tb
- Valstybinis numeris: FJG 898
visai nieko.saulenas rašė:Važinėju su GT Radial Savero HT, netriukšmingos, kaina padori tik nežinau ar yra tavo norimų išmatavimųLaimonasUr rašė:Tai kokias padangas rekomenduotumėt tokio važiavimo stiliui, kaip nurodo Latitude 70/30 (asfaltas/neasfaltas)?
215/65 R16.
Noriu mažai triukšmo, taupaus važiavimo (įsisvajojau...)
kažin, tiktų man ar ne ...
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Outback '03
- Valstybinis numeris: GRF 635
Priminkit, prašau, ar truputį keltas SF gali važinėti su 235/55R17 padangos su ratlankiais išnešimu et 30-35?
- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Pas mane uzdetos 235R16/60 ant standartiniu ET47 ratlankiu, tai galima sakyt niekur nekliuva, tai manyciau, kad ir tavo ismatavimai butu geri, nes skirtumas 19mm pagal skaiciuokle, be to bus truputi siauresni sonai. Ai, pas mane SG foris, 

Pas mane nekeltam nuo 08 m. forikui ant gamyklinių ratlankių uždėtos tavo nurodytų matmenų padangos tai staigiai stabdant susukus vairą šiek tiek siekia priekinį posparnįEdislovas rašė:Priminkit, prašau, ar truputį keltas SF gali važinėti su 235/55R17 padangos su ratlankiais išnešimu et 30-35?
Su baru nuo 1999-tų
- zwyras
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Legacy
Kaip žinia keičiu legacio paskirtį, iš žemagrindžio bus truputi lift'o ir 215/65R16 padangos. Ieškau padangų visiems metams važinėt, t.y. kietoko mišinio žieminės, kietais kraštais (valdymas>komfortas) ir platesniais grioveliais nusukimui nuo kelio kartais. Kaina aišku irgi ne kosminė. Kolkas realiausias variantas Falken HS449

Kokie dar variantai?
P.S. kolkas mano patirtis su žieminėmis padangomis vasarą - cypimas ant kiekvieno posūkio, arba važiavimas pensininko rėžimu

Kokie dar variantai?

P.S. kolkas mano patirtis su žieminėmis padangomis vasarą - cypimas ant kiekvieno posūkio, arba važiavimas pensininko rėžimu

- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
- Auto: zver
variantai tokie: ziemai ziemines, vasarai vasarineszwyras rašė:Kaip žinia keičiu legacio paskirtį, iš žemagrindžio bus truputi lift'o ir 215/65R16 padangos. Ieškau padangų visiems metams važinėt, t.y. kietoko mišinio žieminės, kietais kraštais (valdymas>komfortas) ir platesniais grioveliais nusukimui nuo kelio kartais. Kaina aišku irgi ne kosminė. Kolkas realiausias variantas Falken HS449
Kokie dar variantai?

mu ha ha ha ! ! !
- zwyras
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Legacy
Jei būtų galimybė - taip ir padaryčiau. Ne naujokas padangose, kas sezoną gaudavosi pakeist tiek žiemines, tiek vasarines į vienas geresnių pagal atsiliepimus ir savybes, o ne iš oro perkant kam akcija
Tiesiog sakykim dabar ieškau geriausių žieminių padangų važinėjimui vasarą. Paaukot kažkiek sukibimo žiemą (tačiau ne tiek, kiek uždėjus universalias arba A/T), tačiau necypt ant kiekvieno posūkio vasarą. Tikiu, kad atsiras kažkas rimtai besigaudantis, nes gan skubiai reikia..

- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Arba vienas arba kitas. Vienas bendradarbis su Toyo žieminėm 4 metus nekeitęs atmynė, aišku jis gan ramiai ir važinėja, bet liko jom sužavėtas. Sau imčiau Toyo.
http://melga.lt/padangos/toyo-obgs5-3/
http://melga.lt/padangos/ig50-13/
http://melga.lt/padangos/toyo-obgs5-3/
http://melga.lt/padangos/ig50-13/
Miškinukas
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru forester SF S-Turbo
- Valstybinis numeris: GOJ 535
- Mobilus: +37064039683
Mano kolega žieminėms nusipirko dunlop grandrek sj6, vienos geriausių padangų, vasara irgi su jomis važinėja, užsidėjas buvo ant x-trail, lipa labai gerai, po laukus miškus pastoviai duodasi, ūkininkas. Rekomenduoju tokias imtis jei nori kiaurus metus su vienomis važiuoti.
- Gorbas
- Forumo dalyvis
- Auto: SS
- Valstybinis numeris: KMZ000
- Mobilus: +37061442626
Aleksai, aš dabar su jom (SJ6) vasarą važinėju (bandau iki galo jau sudrožt, nes žiemai jau vis vien man jau jos nebetiks), tai neduok dieve kam rekomenduot su jom važinėt vasarą asfaltu. Iki +10 laipsnių dar pakenčiamai, bet kai jau aukštyn tai ką aš žinau, pasodinus kokį lakūną už vairo kuris nežinos kokios padangos sudėtos, tai griovys arba subinė garantuota 100%. Žvyrkelyje tai jau kita kalba, ten net posūkius gali 70 išimt be didesnių problemų. Ir aš įsivaizduoju kodėl vasarą jos ant asfalto taip elgiasi, nes jų protektoriaus aukštis labai didelis ir žiauriai dideli tarpblokiniai tarpai + dar ir minkšta guma prisideda. Reziumė: aš daugiau neberizikuosiu ir kitiem nesiūlau.
Miškinukas
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru forester SF S-Turbo
- Valstybinis numeris: GOJ 535
- Mobilus: +37064039683
Jei nori universaliu daugiau bekelei tinka, jei pagrindas asfaltas tada sutinku kad nelabai, tada reikia abskritai kieto mišinio žiemines imti. Jis matai labai nelaksto, iki 140km/k asfaltu labai dauk nevažinėja tai jam viskas super, nesiskundė.