Foriko automatas
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- DaLadna
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester SF
- Valstybinis numeris: BHB 080
Re: Foriko automatas
Aha 6mėn 

-
- Forumo dalyvis
- Auto: Miškinis
- Valstybinis numeris: ECP ***
- Mobilus: +37063340406
Ir aš vakar šito marmalo įsilypiau ... aišku buvau labai skeptiškai nusistatęs prieš bet kokius tokius reanimavimus, bet jaučiasi pagerėjimasksm rašė:Lyg šitas, ten yra keli variantai. https://www.autoaibe.lt/autochemija/pri ... 3?typeno=0Egyda rašė:Kas per priedas? Idomu paskaityt butu. Sakai jam padetu atbulo bego netraukima?
Man išgydė 2 dalykus: iš R į D jungia greitai kaip priklauso ir dingo diskelių prabuksavimas staigiai (gazas dugnas) startuojant stovint.

-
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester s-turbo AT
- Mobilus: +37067447212
Nuuum...į legacy taip ir neįpyliau. Gal reiks į foriką jau prisiruošt.. 

Bekelės impreza ir savaitgalinis forikas :)
Legasiukas ir Impreziukas atia.
Legasiukas ir Impreziukas atia.
-
- Forumo dalyvis
Pas mane ir taip nestebuklai buvo po tepalų keitimo ... pravažiavau ~40 000km ir dar prisidėjo tie prabuksavimai, tai kažkaip ankstoka dar tepalus keist, todėl nusprendžiau lavonui klizmą
padėjo, tik neaišku kiek ilgam.

-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
SF1 manuale parašyta, kad tepalus AT reikia keisti kas 50.000 km...Nevietinis rašė:Pas mane ir taip nestebuklai buvo po tepalų keitimo ... pravažiavau ~40 000km ir dar prisidėjo tie prabuksavimai, tai kažkaip ankstoka dar tepalus keist, todėl nusprendžiau lavonui klizmąpadėjo, tik neaišku kiek ilgam.
- mankisss
- Forumo dalyvis
- Auto: SUBARU FORESTER 2.0XT MT
- Valstybinis numeris: HFT 036
- Mobilus: +37062555786
Nežinau kokią klizmą darei, bet jas kas reik pakartot ir būna garsas bent jau nebeišlendaNevietinis rašė:Pas mane ir taip nestebuklai buvo po tepalų keitimo ... pravažiavau ~40 000km ir dar prisidėjo tie prabuksavimai, tai kažkaip ankstoka dar tepalus keist, todėl nusprendžiau lavonui klizmąpadėjo, tik neaišku kiek ilgam.

-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: Toyota Avensis T25
Papasakokite man paprasciausia procedura - -kaip jus keiciate automato tepalus? Paprastai isleidziate (karteri imate/valote)? Ar darote pilna keitima?
- Mindaugas
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester&Outback, 4.5ltr
Keiciasi isleidziant paprastuoju budu apie 2/3 tepalo. Vienas variantas - pakartoti procedura po keliu tukst kilometru. Dar zinau, kad pvz Audi automate ant spec irangos stato ir po slegiu pakeicia visa. Apie toki varianta su Subaru man niekas SK forume neatsake, kai klausiau.
Išsiųsta naudojant nykštį per Nokia 3310!
Ex '00 Subaru Forester 2.5 atmo AT USA 121kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Išleidi tepalą per varžtą, pakeiti filtrą, užpili naują ir viskas. Kito gamintojo mašinose išleisdavo tepalą ir iš pūslės, bet naujesnėse jau nebe...
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: Toyota Avensis T25
Supratau, mane domina outback 2.5 keitimas . kiek esu skaites (matyt ten kiek kitokia deze) issileidzia daug maz puse - 4 litrai gal su biskiu... Ir idomu, verta imta karteri ar ne (gal daugiau isbegtu)?Mindaugas rašė:Keiciasi isleidziant paprastuoju budu apie 2/3 tepalo. Vienas variantas - pakartoti procedura po keliu tukst kilometru. Dar zinau, kad pvz Audi automate ant spec irangos stato ir po slegiu pakeicia visa. Apie toki varianta su Subaru man niekas SK forume neatsake, kai klausiau.
Dabar tepalas geltonas

O ta spec iranga nieko blatno, kaip supratau daroma bet kokiems auto. Pajungia nuo slangiu einaciu i ausinimo radiatoriu. Tik paslaugos kaina gali nenudziugint

- Jurijusb
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester ir Outback
Forester 2003 EU.Pas mane supiltas geltonas tepalas.
Kokia tepalo marke dapilineti?
Ar jo nesumazeja ?
Dabar lyg tai netoli minimumo.
Nes pagal serviso knyga neseniai keistas.
Ar jo nesumazeja ?
Subaru Outback BS 3,6 R, Subaru Forester SG 2,0 atmo
- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Ne alyvos spalva svarbu, itariu tai priklauso nuo gamintojo kaip nudazyt, o jo marke tipo Dextron III arba kokia nors ATFJurijusb rašė:Forester 2003 EU.Pas mane supiltas geltonas tepalas.
Ar jo nesumazeja ?
Dezeje alyvos negali sumazeti, nes nera kur susinaudoja, nebent yra nesandarumu ir ji prateka.
Alyvos lygis matuojamas varikliui dirbant laisvais sukiais ir ant lygio matuokles yra zymos saltai alyvai (tik uzvedus varikli) arba uzkaitus iki darbines temperaturos.
-
- Forumo dalyvis
Jei tepalas geltonas, tai gal tu kartais priekinio reduktoriaus tepalus žiūri, nes aš tik raudoną tepalą AT dežej matęs ... nebent pas tave cvt dežė, tai ten žalias būna ...Karalaitiz rašė:Supratau, mane domina outback 2.5 keitimas . kiek esu skaites (matyt ten kiek kitokia deze) issileidzia daug maz puse - 4 litrai gal su biskiu... Ir idomu, verta imta karteri ar ne (gal daugiau isbegtu)?Mindaugas rašė:Keiciasi isleidziant paprastuoju budu apie 2/3 tepalo. Vienas variantas - pakartoti procedura po keliu tukst kilometru. Dar zinau, kad pvz Audi automate ant spec irangos stato ir po slegiu pakeicia visa. Apie toki varianta su Subaru man niekas SK forume neatsake, kai klausiau.
Dabar tepalas geltonasIr kai pamastau koks ten misisnukas gautusi pakeistus tik syki... Reiktu jauciu keist minimum du kartus ir tarp keitimo ilgos pauzes nedaryt.
O ta spec iranga nieko blatno, kaip supratau daroma bet kokiems auto. Pajungia nuo slangiu einaciu i ausinimo radiatoriu. Tik paslaugos kaina gali nenudziugint
- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Supainiot dezes matuokle ir reduktoriaus, tai jau stipru butu