Suktis pradedaDziugesiukas rašė: Ačiū[emoji4] patvirtinai mano teigini, kad turbina pradeda dirbti nuo pat bandymo užkurti variklį[emoji4]

Suktis pradedaDziugesiukas rašė: Ačiū[emoji4] patvirtinai mano teigini, kad turbina pradeda dirbti nuo pat bandymo užkurti variklį[emoji4]
Manau kad jau pabaigos pradzia, kai as uzsmirdinau labai labai riebiai,tai po 4 dienu vaziavimo i Vilniu kiekviena diena subirejo visiskai , kad net sustojau ties Vieviu,tai jeigu dar turi nemokama keitima, tai keiskDariusE rašė:Na bet jai uzsirmsta tai jau baigeai sankaba ? Nes man dar galetu nemokamai pakeisti jai jau baigesi ji![]()
O as tik vos timptelejau ir smarve jau didzausia
Kad smirda tai dar dzin, bet va kad isijungia begis tik nuspaudus iki pat galo tai jau negerai.vytas911 rašė:Smirda buksuojant ji gan greitai. Nesiparink
Na taip tu teisus,sankabą reikia mynt iki galo, pasakiau A bet nepasakiau B, aš turéjau galvoje nuo kada jau leidžia imesti bégį. Kai mano sankaba buvo prie pabaigos,tai turédavau mynt iki galo kad galéčiau imesti bégi, o dabar kai nauja tai užtenka ir pusés atstumoGorbas rašė:Sankabą jei ką tai ir reikia iki galo numinti, o vat sukabinti turi atleidus atkarpoje iki pusės pedalo eigos, jei sukabina vėliau, tada jau tikrai ne kas. O atbulinį, pabandyk išminti antrą kartą ir tada bandyti jungt, pas mane kai kada taip irgi būna, antras išminimas padeda. Ir jei keis sankabą, tai keičia tegu visą komplektą (sankabos diskas, išminamasis guolis ir diskatorius).