Išsiųsta nykščiu per Nokia 3310!
muitinė prašo pateikti išrašus. sąskaitas ir t.t..habas rašė:Su babajum gali sutarti, kad tau kainą užrašytų kokią 20 $ ir apeisi tą muitinės mokestį.
Nu jau kažkas neaišku, pradėjo pats išsijunginėti, perkrauni ir vėl gerai tam kartui...MindaugasM rašė:Atkeliavo mano Mini A7L50D HD, 2,5 savaitės
http://eud.dx.com/product/mini-a7l50d-h ... -844410405
pažaisim, parašysim
O šiaip tai tikrai labai mažas, gaila tik, kad neapsisuka/nepasiverčia į kitą pusę, norisi, kad mygtukai po kaire būtų ir nusiiminėtų į kairę ir ekraniukas būtų kairėje
į garantinį kuo geičiau. nors pas mane nieko panašaus nevyksta. kartais pagalvoju gal neveikia, bet pažiūriu - nu veikiaMindaugasM rašė:Nu jau kažkas neaišku, pradėjo pats išsijunginėti, perkrauni ir vėl gerai tam kartui...MindaugasM rašė:Atkeliavo mano Mini A7L50D HD, 2,5 savaitės
pažaisim, parašysim
O šiaip tai tikrai labai mažas, gaila tik, kad neapsisuka/nepasiverčia į kitą pusę, norisi, kad mygtukai po kaire būtų ir nusiiminėtų į kairę ir ekraniukas būtų kairėje
Supypsi ir nustoja įrašinėti ir po kurio laiko išsijungia pats. Tuo metu kažką raudinai rašo, niekaip nespėju pamatyti, kažkas "Low...." - maitinimas pajungtas, indikatorius rodo, kortlelę suformatavau...
Šiandien tai iš vis po tos klaidos net išjungti negalėjau...
Kortelės turi "class"-įrašymo greitį. Videoregistratoriams minimum class 6 kaikuriem gal minimum class 8 gali būti. Su žemesne klase tiesiog nespėja įrašinėti į kortelę, dėl ko galima net registratorių sugadinti. aš iš kiniečių buvau atsisiuntęs class 10 kortelę, kuri, patikrinus su programėle, ištikrųju tebuvo class 4. Dabar turiu class 10 atitinkančią. Nėra jos brangios ten. Veikia puikiai, tik buvo baterija išsipūtusi. Visai nebeįsijungdavo registratorius g98c. Persilitavau bateriją, vėl gerai veikia.habas rašė:Tokie dalykai kartais nutinka, kai atminties kortelė iš babajų atsiūsta, buvau tokią lievą parsisiuntęs, kitą atsisiunčiau, ta buvo gerai… priėjau išvados, kad po dienos darbo reikia kaskartą formatuoti sd kortelę, kas labai užknisa, nes reikia po to nustatinėti laiką, datą ir t.t.
Žodžiu, šiaip ne taip spėjau pamatyti tas smulkias raideles:Arūnas rašė: į garantinį kuo geičiau. nors pas mane nieko panašaus nevyksta. kartais pagalvoju gal neveikia, bet pažiūriu - nu veikia
Talpa kokia?Arūnas rašė:pas mane 10 klasės paprasta, samsung berods.
32gbMindaugasM rašė:Talpa kokia?Arūnas rašė:pas mane 10 klasės paprasta, samsung berods.
Nu žodžiu kaip batsiūvys ne batų, pakėliau Firmware, gal tas ir padėtų, bet dabar po minutės pats išsijunginėja net jei maitinimas pajungtas...Arūnas rašė:į garantinį kuo geičiau. nors pas mane nieko panašaus nevyksta. kartais pagalvoju gal neveikia, bet pažiūriu - nu veikiaMindaugasM rašė:Nu jau kažkas neaišku, pradėjo pats išsijunginėti, perkrauni ir vėl gerai tam kartui...MindaugasM rašė:Atkeliavo mano Mini A7L50D HD, 2,5 savaitės
...
Supypsi ir nustoja įrašinėti ir po kurio laiko išsijungia pats. Tuo metu kažką raudinai rašo, niekaip nespėju pamatyti, kažkas "Low...." - maitinimas pajungtas, indikatorius rodo, kortlelę suformatavau...
Šiandien tai iš vis po tos klaidos net išjungti negalėjau...