techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Arturas rašė:Supainiot dezes matuokle ir reduktoriaus, tai jau stipru butu
Kad tik viena radau, dešiniau oro filtro, o tepalas geltonas, spalvas tikrai atskiriu.
Desiniau zemai? Trumpa standi apvalaus strypo matuokle? Tai ten reduktorius Dezes matuokle salia stabdziu stiprintuvo, ir ji ilga plokscia, panasi kaip variklio. Ieskok
Pas pirmuką: keleivio pusėje, giliau yra pr reduktoriaus tepalo matuoklė. 3-4 mm apvalus metalo strypas. Vairuotojo pusėje yra kita matuoklė, kaip ir minėjo arčiau stabdžių stiprintuvo pūslės. Ščiūpas kaip variklio, metalinė juostelė, ganėtėinai ilga.
Bet kai pirkau tepalo dapildyti iš Subaru centro, jis raudonas. ATF irgi raudonas. http://www.subaruforester.org/vbulletin ... tick-2.jpg
Pas mane pirmukas Foris, automatas, sraigius. Tepalus ir išorinį filtrą dėžėje keičiau prieš 60.000 km. Vėl žadu keisti. Klausimas, ar būtina keisti filtrą? JMA sako, kad ne. Kur tiesa?
Virgis75 rašė:Pas mane pirmukas Foris, automatas, sraigius. Tepalus ir išorinį filtrą dėžėje keičiau prieš 60.000 km. Vėl žadu keisti. Klausimas, ar būtina keisti filtrą? JMA sako, kad ne. Kur tiesa?
Tai neaisku koks filtras, pas mane metalinis, tai ji praplove ir viskas
Subaru Forester 2,0AT, 98m.
subaru visada pirmyn!!!niekada nesustok!
Virgis75 rašė:Pas mane pirmukas Foris, automatas, sraigius. Tepalus ir išorinį filtrą dėžėje keičiau prieš 60.000 km. Vėl žadu keisti. Klausimas, ar būtina keisti filtrą? JMA sako, kad ne. Kur tiesa?
Pasiskambink Subariton pas Geda, patars. Man keitė. Mano subjektyvia nuomone - keist.
Tai neaisku koks filtras, pas mane metalinis, tai ji praplove ir viskas
vlau rašė:Sveiki, rekomenduokite gera AT deliu mestra, but gerai ir nelabai didili brangininka. Miestas nera labai svarbu, nors butu geriau vidurio Lietuvoje
Manau paprasčiau surasti deze ir visa pasikeisti nes remontas labai brangus, na ziurint kas tavo dezei nutiko
Subaru Forester 2,0AT, 98m.
subaru visada pirmyn!!!niekada nesustok!
2003 is vokietijos su dezes defektu pirkau.pries kelias dienas permete pavaras tik ties 7000 apsuku, is vietos vaziavo svelniai, pavaras mete svelniai, trecia mete ties 120km/h o algal i antra ties 90km/h nespaudziant gazo.Siandien pradejo dauzytis,o galiausiai isvis nebevaziuoti.Ieskojau dezes pora men.be sansu rast
Na labai keista, kad nerandi. Savo rekomendacijas del meistro parasiau.
Aisku banalus klausimai:
Tepalo uztenka?
Keitei tepala?
Keitei filtra?
Ijungus degima ir pastacius ant D girdimas zirzimas is dezes?
Koks tepalas buvo keistas/yra?