Nežinau nė vienos degalinės, kurioj negaliotu nuolaidų kortelėsevilkas rašė:O pas jus jau kurį laiką 0,589Artūrazz rašė:Kaip tik nesenai LV buvau ir už 0,539 ir 0,555 pyliau

Aš už 0,541 pilu

Nežinau nė vienos degalinės, kurioj negaliotu nuolaidų kortelėsevilkas rašė:O pas jus jau kurį laiką 0,589Artūrazz rašė:Kaip tik nesenai LV buvau ir už 0,539 ir 0,555 pyliau
Sunku butu gincytismvygis rašė:A man dzin. As bele kur piluosi ir jokio skirtumo najauciu, ir aplamai man labiausia papai patinka
O kam išvis dujininkas krapšto dujas, kokios problemos? Gal blogai parinko purkštukus?Diver rašė:Koki duju slegi reduktoriuje statote? Dabar pas mane apie 1.1-1.15 ant laisvu rodo. Dujininkas nori dar sumazinti, bet reduktorius nebeleidzia. Reduktorius SHARK, purkstukai HANA. Kai paklausiau kodel tai sake, kad nori prailginti purkstuku atsidarymo laika. Variklis 2.5 atmo 06m.
Kokie butu pamastymai?
Pakeičiau pats reduktorių,bet nieko reikėjo reguliuoti,dirba taip pat gerai:)ksm rašė:Šiaip dujininkas jei supranta ką daro turėtų žinoti darbinį reduktoriaus ir purkštukų slėgį bei kaip pareguliuoti dujų kompą.