techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Edislovas rašė:Man reikia truputį info.
1) kas važinėja su Ultra SR?
Nuo to laiko kai juos sustačiau ant pirmuko, tai persimečiau net ant SG. 5 metelius jau praktiškai ir atpylė.
Nuostabu. Ar tikrai Ultra SR tikrai daug geriau nei Excel G? Šiknos nekrato? Žmona nesiskundžia? Aš suprantu, kad jie padaro mašiną kietesne, bet ar ne per daug kietesne?
Mane ir žmoną tai super tenkina, posūkiuose negula, ant žvyrkelio kuo daugiau duobių tuo daugiau gazo, gulintys mentai? - tokių nepažįstu. Žmona tik kai jos Micrą vairuoju primena, kad tai ne Foris.
Gorbas rašė:Mane ir žmoną tai super tenkina, posūkiuose negula, ant žvyrkelio kuo daugiau duobių tuo daugiau gazo, gulintys mentai? - tokių nepažįstu. Žmona tik kai jos Micrą vairuoju primena, kad tai ne Foris.
Fantastika. OK. Reiškias užsisakau Ultra SR.
Priminkit, prašau, dėl spyruoklių SF forikui. SF amortikas + SG spyruoklė bus aukščiau? Kiek pamenu SG amortikas ir SG spyruoklė iškelia SF apie 2 cm aukščiau priekio.
acetat51 rašė:
Ta pati problema buvo pas mame, kablys kabino net gulincius mentus.Vienas amortikas apsimyzes. (Dar originalas subaru stovejo)Sprendimas: Keiciau tik gala amortikai kyb ir spyruokles kyb k-fleks sustiprintos + šaibas 3cm+ autobaferius A-tipo. Rezultatas: + 8cm. Atrodo gražiai, galas pasidare standus. 100% man tinka.