Blokiruotės
Re: Blokiruotės
Ką gi, pagaliau išsiaškinome kodėl man mirksėjo “power”. Ogi todėl, kad testinome galinę blokiruotę praktiškai be centrinės
Šiam momentui centras beveik niekad nesijungia. Važinėju tik su priekiu. Artimiausiu metu spręsime šią problemą. Detaliau papasakosiu kai pasistumėsime į priekį

-
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester s-turbo AT
- Mobilus: +37067447212
Kartojasi mano istorija
nepamiršk, ką sakiau apie subaritos Gedą.

Bekelės impreza ir savaitgalinis forikas :)
Legasiukas ir Impreziukas atia.
Legasiukas ir Impreziukas atia.
Taip taipsuboksidas rašė: ↑2019-01-30, 10:11 am Kartojasi mano istorijanepamiršk, ką sakiau apie subaritos Gedą.

ir kitiems būtų neprošal sužinot, kad paskui nepamiršt.suboksidas rašė: ↑2019-01-30, 10:11 am Kartojasi mano istorijanepamiršk, ką sakiau apie subaritos Gedą.
- SubaruLT
- Forumo dalyvis
- Auto: 4x Leone. legacy. XT. SVX
- Susisiekti:
- SubaruLT
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
O del tu blokiruociu. Bent jau man normali blokiruote tai tokia kuri mechaniskai sublokuoja tilta 100%, ir abu ratai varo graziai tolygiai nuolatos. Val racing yra kaip LSD. tai tiesiog padidinto trinties difas. Jis neblokuoja ratu 100%, jis tik prilaiko abu ratus. Suksis abu ratai, ar ne, priklauso nuo ratu sukibimo. Orginali viskozine LSD blokuoja tik 30% jei neklystu. Ir tai skirtumas jauciamas, mazas bet vis sis tas. Buksuojant lygiai abu ratai sukas graziai, tolygiai, bet kai ratas kabo ore, ji jau nepajegia issukt kito rato. Tame video sniegas, tai ratu sukibimas su gruntu nekoks, tode ji ir suka abu ratus. Faktas kad su 70% "blokavimu" geriau vaziuoja, cia be kalbu. Bet man ji nepatinka del to, kad kad rimtoj degonalkej, sedesi vieto
Tada kai labiausiai reikia tos blokiruotes. As kai vazinejas su suvirintu difu, tai nenoriu jokiu LSD
Man reikia 100%. Aisku atsizvelgiant i kaina, varjantas geras. Tik idomu kaip ji beveiks pramynus daugiau Km. Visgi ji netaisoma kiek as zinau... Ploksteline LSD bent persirinkt galima, arba paburt kad geriau rakintu ant apkrovos.

Subaru Off-Road.
- Mindaugas
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester&Outback, 4.5ltr
Na taip, visi norėtų 100% blokiruotės, čia nieko naujo nepasakei.
Tik variantų subarikui matyt nėra įdėti tokią blokiruotę, arba kainuotų kaip keli seni subarikai, dėl to žmonės ir ima kažką kaip Val Racing. 

Ex '00 Subaru Forester 2.5 atmo AT USA 121kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
Ex '00 Subaru Forester 2.0 atmo MT 92kw LPG, "Guris"
Ex '97 Subaru Forester 2.0 atmo MT 90kw LPG
02 Subaru Outback 2.5 AT 115kw LPG
Nieko naujo. Iš tuščio į kiaurą. Nori 100%? Pirk rėminį džipą, sveriantį virš 2 T 
Viskuo reikia išmokti naudotis. Jei kalbėsime vien apie diagonalkę - gal ir nepadės, bet kažkodėl niekas nepagalvojo, kad šita 70% suteikia daug daugiau galimybių nepagauti tos diagonalkės. Vyrai matė kaip ėjau į ledinį kalną, pulną diagonalkių. Ir tai dar su nesveika centrine bloka.
Mindaugai, kaip aną kartą ir kalbėjome. Vistiek niekam nieko neįrodysime. Nors ir video pamatys vistiek sakys fotoshopas

Viskuo reikia išmokti naudotis. Jei kalbėsime vien apie diagonalkę - gal ir nepadės, bet kažkodėl niekas nepagalvojo, kad šita 70% suteikia daug daugiau galimybių nepagauti tos diagonalkės. Vyrai matė kaip ėjau į ledinį kalną, pulną diagonalkių. Ir tai dar su nesveika centrine bloka.
Mindaugai, kaip aną kartą ir kalbėjome. Vistiek niekam nieko neįrodysime. Nors ir video pamatys vistiek sakys fotoshopas

- SubaruLT
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
Nereikia irodyt
as tik noriu kad kas isbadytu ploksteline
O 100% retas reminis dzipas turi
taip kad cia ne rodiklis 

Subaru Off-Road.
Tai pirmyn! Išbandysi ir mums papasakosi, parodysi
Ko lauki? Kalbėti ir rašyti visi moka. Ypač čia forume. Visi viską žino, nes kažkur kažką skaitė. Kaip galima teigti jei info TIK iš interneto?
O čia vyrai pasidalino vaizdine medžiaga, kurią patys filmavo, gyvai matė. Tik kad prisiliesti nesigavo

O čia vyrai pasidalino vaizdine medžiaga, kurią patys filmavo, gyvai matė. Tik kad prisiliesti nesigavo

Bet jis turi galimybę tokią turėti. O Forikai, kiek žinau, nelabai. Todėl ir patariu rinktis rėminį

Jei yra poreikis turėti 100% - tai matyt iki ausų varai į balas

- Mykolas
- Forumo dalyvis
- Auto: Off-road forikas 2006 2,0
- Mobilus: ±37060662266
Na is esmės forikui, kuris yra daily drive Val racing yra geras sprendimas ir vertas dėmesio. Kaip sakant pamačiau, kaip veikia ir klausimų nekilo, kad geras daiktas
Jeigu kiekvienas turėtumėm po atskirą fori tik pokatuskems, manau būtų visų difai UŽVIRINTI.
Pritariu November yra tikrai lengvų ir smagiai atrodančių rėminių džipukų.

Off-road impreza 2004 2.5
Ir
Kasdieninė impreza 2001 2.0
Ir
Kasdieninė impreza 2001 2.0