techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Hunter777 rašė: ↑2020-04-03, 7:40 pm
Galvoju tokias det. Ar kokiu kitu pasiulymu bus
labai geros bet reikia jas naudot drozt kuo daugiau nes kitu atveju jos tiesiog susidros ant asfalto kas yra per brangu tiek sumokejus. o pasirinkimu kitu tai pilna, graberiai, toyo open country, ir pan all terrainais ir visi bus tikrai lengvesni uz sitas, o po to juk ir pigiu yra kaip comforseriai CF1000 labai gerai atrodo irgi.
Hunter777 rašė: ↑2020-04-03, 9:56 pm
Ačiū. Tai 215/70 nelis? Aš taip suprantu. Tai sustosiu tada prie comforseriai CF1000.
Pas mane comfoseriai cf1000 215 70 r16 ir važiuojant atbulomis kažkur liečia posparnį, bet dėl lėkštučių reiktų pasimatuoti, nes pas mane šiek tiek kitaip padaryta. Šiaip pagal kainą gali pasižiūrėti cordiant at, bet jos neturi m+s
Off-road impreza 2004 2.5
Ir
Kasdieninė impreza 2001 2.0
Na pas mano SF foriką keltą 6,5cm išilginė traukė nėra paleista žemyn ar ilginta ir 215/70r16 padangos neliesdavo slenksčio (kai pakeičiau išilginių traukių sailenblokus).
O dėl amortizatorių tai nufotkint koks dabar.tarpas ir pasakysim, ar tilps o jei nori - susiskambinam ir ryt galim per saugų atstumą duot tau r16 215/70 padangą su ratlankiu, užsidėsi gale ir pamatysim. Tai būtų netoli Europos parko. Jei norėsi - skambink.
suboksidas rašė: ↑2020-04-04, 11:07 am
Na pas mano SF foriką keltą 6,5cm išilginė traukė nėra paleista žemyn ar ilginta ir 215/70r16 padangos neliesdavo slenksčio (kai pakeičiau išilginių traukių sailenblokus).
O dėl amortizatorių tai nufotkint koks dabar.tarpas ir pasakysim, ar tilps o jei nori - susiskambinam ir ryt galim per saugų atstumą duot tau r16 215/70 padangą su ratlankiu, užsidėsi gale ir pamatysim. Tai būtų netoli Europos parko. Jei norėsi - skambink.
Taviskis 6.5 cm keltas ir nenuvaziavo ratas? Gal spyruokle stipriai susedus :( maniskis tik 5cm keltas
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tai nuvžiavęs ratas, milimetras lieka iki slenksčių apdailos
Arba, Hunteri, ryt gali pasiimt visą mano komplektą 215/70r16 žieminių naujų padangų, nusiveši, užsidėsi, pavažinėsi savaitę ir pamatysi ar ok. Žodžiu jei tik nori kažką pabandyti - skambink numeriu
Dekui. Jai griziu i Vilniu ne per velai paskambinsiu, nes esu isvaziaves uz 150 km. sake 1 metro atstumo laikytis,as nutariau 150 km geriau bus Ir vaziuosiu dabar i soda, pafotkinsiu papildomai