techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Kick_the_BUCKET rašė: ↑2020-09-05, 8:19 pm
Po pirmo rimtesnio išbandymo esu baisiai patenkintas Insa Turbo Dakar važiavimu bekelėje, bet po važiavimo asfaltu paskui dar ilgai galvoje dūzgia...
Tiek pliusu daug busoj, kad apie plenta neverta galvot!
Kolegos klausimas -
gija labai ilga, tikiu, kad atsakymas jau yra bet nerandau, tad:
Turiu standartinius forio lietnykus - gumos: 215/65 R16 - patys lietnykai gerokai pabraižyti ir korodavę.
Gavau naujus lietnykus nuo outback'o - 17X7J su gumom - 225/60 R17.
Suprantu, kad gumos būtų didokos, ar ne? Bet patys ratlankiai forikui tiktų? Ir jūsų rekomendacijos gumoms - ar galima permauti tas pat ar jau reikia rinktis naujas?
Neparašei svarbiausio parametro - ET arba išnešimo. Bet iš principo Outback'o ratlankių išnešimas turėtų būti toks pats, o ir gumos dydis greičiausiai tilps, nors ir yra šiek teik didesnis už gamykliškai montuojamas.
Sveiki,
Mano 2011-11 Foresteriui nebeatsidaro galinis dangtis. Apziurejau magnetini jungtuka, tai nebera apsaugines gumos. Turbut nuo dregmes patekusios jis nustojo veikti. Ar kas susidure su tokia problema ir zino kaip atidaryti bagazines dangti is vidaus ? Gal yra kur koks viduje atsarginis atidarymas ?
Dėkingas, išnešimas tas pats, ratlankiai kaipo ir tinka. Gumas tektų keistis, nes viskas ant didelės ribos, su 225 - liečia kažką susukant ratus.
Kick_the_BUCKET rašė: ↑2020-09-11, 12:03 am
Neparašei svarbiausio parametro - ET arba išnešimo. Bet iš principo Outback'o ratlankių išnešimas turėtų būti toks pats, o ir gumos dydis greičiausiai tilps, nors ir yra šiek teik didesnis už gamykliškai montuojamas.
Kachiukas rašė: ↑2020-09-11, 9:42 am
Sveiki,
Mano 2011-11 Foresteriui nebeatsidaro galinis dangtis. Apziurejau magnetini jungtuka, tai nebera apsaugines gumos. Turbut nuo dregmes patekusios jis nustojo veikti. Ar kas susidure su tokia problema ir zino kaip atidaryti bagazines dangti is vidaus ? Gal yra kur koks viduje atsarginis atidarymas ?